Přihlásit se do soutěže krásy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
1.8.17 20:13
@Doe_Jane píše: :mrgreen: tady si všichni tykají, nastuduj si něco o webu než začneš dělat paničku
:D :D radsi panicka nez tohle :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.8.17 20:15
@Doe_Jane píše:
bude pro smích na soutěži krásy, mi je pro smích už teď a to se tam teprve chce přihlásit :mrgreen: a opravdu nebudu svoje fotky dávat na emimino, fantazíruj dál :roll:

zakladatelko, jsi už dospělá ženská, nikoli však rozumná a soudná. Svým dětským postojem " a just se přihlásím" to dokazuješ. Jsou prostě krásnější matky po dětech a Ty prostě Tereza Maxová ani Daniela Peštová (mimochodem ještě starší než Ty ) fakt nejsi. Postavou, patrně ne ani obličejem či charismatem.Nebo se chceš se špeky na nějaké pofidérní x-té soutěži krásy producírovat ve spodním prádle jak na dobytčím trhu, aby sis lhala do kapsy, jak jsi krásná? Budeš akorát k smíchu. Měj rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
1.8.17 20:15

Mě se ten nápad líbí. Náhodou, teď jsou hlavní dva proudy krásek, bych tak řekla. Doba buď přeje přirozeně krásným lidem, modelky můžou být macatější, se strijemi, s vadou pleti, chlupaté :), nebo ty klasické mdlé tuctovky s nasr. (pardon zajímavým) obličejem. Líbivé krásky z Miss už neletí, nikdo se na ně v TV nekouká, tak organizátoři koukají, jak by je ztrapnili a vrátili jim lesk. Takže - proč ne. Normálně krásná ženská má šanci. Tím spíš v soutěži pro maminky 25 - 35. Přece nebudou volit umělé bárbínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
1.8.17 20:17
@Janasas píše:
Pani má hezkou postavu, nevím, jestli na nějakou soutež, ale pokud bych takovou měla a chtěla se někde přihlásit, tak bych asi dala dole aspoň 5 kg přes břicho..
Je hubená, ale myslím, že je spíš takový ten typ jablko- nevýrazný pas..
Asi bych pořádně zacvičila a možná :)Příspěvek upraven 01.08.17 v 20:09

Ja mam podobnou postavu. Nikam se teda nehlasim, ale rada bych se zbavila toho nevyrazneho pasu… Jeden trener v posilce mi kdysi rekl, ze je to proste tip postavy, takova chlapecka, a nic se s tim neda delat…
Nebo jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270

Heidi Klum je taky mamka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474

No jedině doufat, že tam budou maminy, které mají ještě méně soudnosti. To, že je to soutěž matek 25-35 ještě přece neznamená, že tam budou samé přitloustlé maminy s mastnými vlasy a kruhy pod očima, takže můžu doufat, že já mezi nimi ještě nebudu vypadat až tak zle. Kolikrát vidím maminy, které vypadají jako by to dítě snad přinesl čáp :mrgreen: těhotenstvím nepoznamenané. A předpokládám, že právě ty se budou účastnit, takže s takovýmto zevnějškem - sebevražda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.8.17 20:19
@Bandii píše:
No jedině doufat, že tam budou maminy, které mají ještě méně soudnosti. To, že je to soutěž matek 25-35 ještě přece neznamená, že tam budou samé přitloustlé maminy s mastnými vlasy a kruhy pod očima, takže můžu doufat, že já mezi nimi ještě nebudu vypadat až tak zle. Kolikrát vidím maminy, které vypadají jako by to dítě snad přinesl čáp :mrgreen: těhotenstvím nepoznamenané. A předpokládám, že právě ty se budou účastnit, takže s takovýmto zevnějškem - sebevražda.

no právě já si to představuju podobně ale pokud je to nějaká vesnická soutěž krásy tak možná tam nebude taková konkurence :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1134
1.8.17 20:26

Nezlob se na mě, ale mám podobnou postavu jako ty, teda to břicho, jinak mám pas aspoň a stydím se svléknout do plavek… na soutěž krásy bych fakt nešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
@Anonymní píše:
Ahoj. Uvažuju, že se přihlásím do jedné soutěže krásy :D Posuzuje se tam i postava. Obličej sem nedám, tam to docela jde :mrgreen: ale zvažuju, jestli mám jít ukazovat někam postavu. Učastnice budou mezi 25 až 35 lety. Já budu mít 35 brzy a jsem po dvou dětech, přesto bych to riskla asi. Zhodnoťte mi to vy.Jsem připravena na vše :mrgreen:

No děkuju, pročítám reakce a stejně to zkusim. Uživatelky, které umí jen kritizovat mají určitě postavu jak manekýny, že? :mrgreen: :P

tak fakt netuším, co teda chceš…

Příspěvek upraven 01.08.17 v 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
@Anonymní píše:
No děkuju, pročítám reakce a stejně to zkusim. Uživatelky, které umí jen kritizovat mají určitě postavu jak manekýny, že? :mrgreen: :P

jsem myslela, ze v uvodnim prispevku pises..jsem priravena na vse… moc pripravena asi ne..
ale za me, na 35 let a po dvou detech dobry, ale na soutez krasy ani pro maminy to podle me neni.. myslim, ze jsou maminky od dvou deti co by stricily postavou do kapsy i bezdetny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
1.8.17 20:27

No ja nevim, ale spousta misek nema ani hezkou postavu ani hezky oblicej. Spis jde ale o to, jaka je motivace matky jejiho veku do souteze tohoto typu. nezralost??me to v 35a detech prijde na hlavu bez ohledu na postavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
1.8.17 20:29

Pokud tam bude promenáda v plavkách, tak ne, promiň :oops: Pokud tam promenáda v plavkách nebude, pak nechápu, proč sem posíláš fotku v prádle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
1.8.17 20:32

Hmmmm… Tak dle mého názoru, je to dětská postava bez ženských křivek s bříškem. Pokud se posuzuje postava, tak bych do toho nešel. Nemyslím, že by zakladatelka musela být jak modelka, ale ty křivky tam prostě nejsou. Nejdříve bych na tom zapracoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.8.17 20:34

@Lumius tak má sice dlouhý hubený nohy, ale nikde žádný svaly, které by tu postavu tvarovaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
1.8.17 20:35
@Lumius píše:
Hmmmm… Tak dle mého názoru, je to dětská postava bez ženských křivek s bříškem. Pokud se posuzuje postava, tak bych do toho nešel. Nemyslím, že by zakladatelka musela být jak modelka, ale ty křivky tam prostě nejsou. Nejdříve bych na tom zapracoval.

Ticho tam! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová