Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud tam nebudeš muset být v plavkách tak klidně
a obličej??
@Doe_Jane píše:
Pokud tam nebudeš muset být v plavkách tak klidněa obličej??
Na druhou stranu, pokud by si vzala jednodílný s nějakými zajímavými prustrihy, ktere sednou k postavě, dá se s nimi celkem čarovat. Zas tak tragicky bych to neviděla. ![]()
@Agneth píše:
Na druhou stranu, pokud by si vzala jednodílný s nějakými zajímavými prustrihy, ktere sednou k postavě, dá se s nimi celkem čarovat. Zas tak tragicky bych to neviděla.
na soutěž krásy? fakt? jako chápu že v oblečení vypadá pěkně ale takhle to přece nemá vůbec soudnost ![]()
No děkuju, pročítám reakce a stejně to zkusim. Uživatelky, které umí jen kritizovat mají určitě postavu jak manekýny, že?
![]()
@Anonymní píše:
No děkuju, pročítám reakce a stejně to zkusim. Uživatelky, které umí jen kritizovat mají určitě postavu jak manekýny, že?![]()
@Doe_Jane píše:lepší jak ty určitě.. ale zasmála jsem se, neumíš vůbec snášet kritiku… tak to zkus, tobě se budou smát, ne nám
To se mi uz zda dost drsne. Pani/slecna ma hezkou postavu. Vubec nevidim duvod proc by se ji kdokoli kdekoli mel smat. Neni to zadny 100kg clovek, ale normalni stihla zena. ![]()
@Anonymní píše:
No děkuju, pročítám reakce a stejně to zkusim. Uživatelky, které umí jen kritizovat mají určitě postavu jak manekýny, že?![]()
Uživatelky co kritizují se ale nechtějí hlásit do soutěže krásy
ptáš se na názor a nesneseš kritiku, jestli jsi chtěla poplácat jak máš postavu modelky, tak sorry jako
@Janka24 píše:
To se mi uz zda dost drsne. Pani/slecna ma hezkou postavu. Vubec nevidim duvod proc by se ji kdokoli kdekoli mel smat. Neni to zadny 100kg clovek, ale normalni stihla zena.
hezkou postavu? na soutěž krásy? no já jsem asi slepá nebo nevím
přesně pro to se pak vždycky všichni smějou těm chudinkám které nepostoupí ani do druhého kola, protože jim doma všichni říkají jak jsou krásné, jak mají krásné postavy a pak mají oči pro pláč…
když už někdo založí takovou diskuzi tak předpokládám že chce upřímnost
@Doe_Jane Psala, že to jen nějaká soutěž pro maminky, ne Miss 2018. ![]()