Přihlásit se do soutěže krásy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
1.8.17 19:00

Jen jdi. Za to nic nedas :palec: hlavne aby ti to udelalo radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.8.17 19:02

Pokud tam nebudeš muset být v plavkách tak klidně :mrgreen: a obličej??

• Citovat
  • Upravit
15575
1.8.17 19:11

No zkusit to muzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
1.8.17 19:13
@Doe_Jane píše:
Pokud tam nebudeš muset být v plavkách tak klidně :mrgreen: a obličej??

Na druhou stranu, pokud by si vzala jednodílný s nějakými zajímavými prustrihy, ktere sednou k postavě, dá se s nimi celkem čarovat. Zas tak tragicky bych to neviděla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26724
1.8.17 19:14

Osobne to teda na soutez krasy nevidim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.8.17 19:19
@Agneth píše:
Na druhou stranu, pokud by si vzala jednodílný s nějakými zajímavými prustrihy, ktere sednou k postavě, dá se s nimi celkem čarovat. Zas tak tragicky bych to neviděla. ;)

na soutěž krásy? fakt? jako chápu že v oblečení vypadá pěkně ale takhle to přece nemá vůbec soudnost :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.17 19:24

No děkuju, pročítám reakce a stejně to zkusim. Uživatelky, které umí jen kritizovat mají určitě postavu jak manekýny, že? :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
1.8.17 19:26
@Anonymní píše:
No děkuju, pročítám reakce a stejně to zkusim. Uživatelky, které umí jen kritizovat mají určitě postavu jak manekýny, že? :mrgreen: :P
:mrgreen: lepší jak ty určitě.. ale zasmála jsem se, neumíš vůbec snášet kritiku… tak to zkus, tobě se budou smát, ne nám :)
  • Citovat
  • Upravit
9918
1.8.17 19:26

To je nejaka sranda, ne? me to prijde, jak postava ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5914
1.8.17 19:27

Proč se chceš zúčastnit? Co myslíš, že ti to dá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
1.8.17 19:31

Fuj vy jste zlé, hvězdy. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
1.8.17 19:33
@Doe_Jane píše: :mrgreen: lepší jak ty určitě.. ale zasmála jsem se, neumíš vůbec snášet kritiku… tak to zkus, tobě se budou smát, ne nám :)

To se mi uz zda dost drsne. Pani/slecna ma hezkou postavu. Vubec nevidim duvod proc by se ji kdokoli kdekoli mel smat. Neni to zadny 100kg clovek, ale normalni stihla zena. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36228
1.8.17 19:35
@Anonymní píše:
No děkuju, pročítám reakce a stejně to zkusim. Uživatelky, které umí jen kritizovat mají určitě postavu jak manekýny, že? :mrgreen: :P

Uživatelky co kritizují se ale nechtějí hlásit do soutěže krásy :nevim: ptáš se na názor a nesneseš kritiku, jestli jsi chtěla poplácat jak máš postavu modelky, tak sorry jako

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.8.17 19:38
@Janka24 píše:
To se mi uz zda dost drsne. Pani/slecna ma hezkou postavu. Vubec nevidim duvod proc by se ji kdokoli kdekoli mel smat. Neni to zadny 100kg clovek, ale normalni stihla zena. :hug:

hezkou postavu? na soutěž krásy? no já jsem asi slepá nebo nevím :mrgreen: přesně pro to se pak vždycky všichni smějou těm chudinkám které nepostoupí ani do druhého kola, protože jim doma všichni říkají jak jsou krásné, jak mají krásné postavy a pak mají oči pro pláč…
když už někdo založí takovou diskuzi tak předpokládám že chce upřímnost

• Citovat
  • Upravit
3839
1.8.17 19:40

@Doe_Jane Psala, že to jen nějaká soutěž pro maminky, ne Miss 2018. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie