Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych tam nešla s takovou postavou. Já jsem ve 4.měsíci a můžu říct, že vypadám stokrát líp a také se nikam necpu ![]()
@Doe_Jane píše:
no nevím, poslední dobou si spíš ty dost útočná, ale máš smůlu myslím že tě už prokoukli
ja? vubec nelozim z uzavrenky
vsude mi hrozi ban ![]()
@mmch píše:
Tady je každá druhá ta nej…
samozrejme
to tu vsichni vime, nej matky, nej milenky, kucharky, uklizecky, bohaty, sexy, inteligentni, multiorgasmicky
aleluja
@Bůča píše:
samozrejmeto tu vsichni vime, nej matky, nej milenky, kucharky, uklizecky, bohaty, sexy, inteligentni, multiorgasmicky
![]()
aleluja
Jen my, ušmudlané myšky sedíme v koutech a závidíme…
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Uvažuju, že se přihlásím do jedné soutěže krásyPosuzuje se tam i postava. Obličej sem nedám, tam to docela jde
ale zvažuju, jestli mám jít ukazovat někam postavu. Učastnice budou mezi 25 až 35 lety. Já budu mít 35 brzy a jsem po dvou dětech, přesto bych to riskla asi. Zhodnoťte mi to vy.Jsem připravena na vše
tu postavu nemas urcite nejhorsi, chce to jen vytvarovat
zkus jit na konkurz a uvidis. ja bych nesla, jsem multistydliva, ale urcite to nakopne sebevedomi kdyz postoupis ![]()
@mmch píše:
Jen my, ušmudlané myšky sedíme v koutech a závidíme…![]()
tak tak, ja si pisu epitaf uz ![]()
@mmch píše:
Jen my, ušmudlané myšky sedíme v koutech a závidíme…![]()
Já měl dva potkany
![]()
Zakladatelko, já bych to být tebou zkusila. Postavu máš celkem pěknou a když si oblečeš zajímavý kus, co ti zvýrazní nohy, tak budeš vypadat skvěle.
@Manhattan píše:
Já bych tam nešla s takovou postavou. Já jsem ve 4.měsíci a můžu říct, že vypadám stokrát líp a také se nikam necpu
@Bůča píše:
tu postavu nemas urcite nejhorsi, chce to jen vytvarovatzkus jit na konkurz a uvidis. ja bych nesla, jsem multistydliva, ale urcite to nakopne sebevedomi kdyz postoupis
Ty teda vypadáš, že jsi multitydlivá
![]()