Přihlásit se do soutěže krásy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
979
1.8.17 19:43

Máš hezké nohy, když se vhodně oblékneš si určitě kus, jen nemáš pas, na soutěž krásy, pokud je součástí promenáda v plavkách bych s takovou postavou nešla. Když by se nesvlíkalo do plavek tak klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.8.17 19:44
@Anonymní píše:
Ahoj. Uvažuju, že se přihlásím do jedné soutěže krásy :D Posuzuje se tam i postava. Obličej sem nedám, tam to docela jde :mrgreen: ale zvažuju, jestli mám jít ukazovat někam postavu. Učastnice budou mezi 25 až 35 lety. Já budu mít 35 brzy a jsem po dvou dětech, přesto bych to riskla asi. Zhodnoťte mi to vy.Jsem připravena na vše :mrgreen:

proboha, měj soudnost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.8.17 19:44
@Barbucha3 píše:
@Doe_Jane Psala, že to jen nějaká soutěž pro maminky, ne Miss 2018. :nevim:

soutěž krásy pro maminky od 25-35 let… znám jich hodně s dokonalou postavou, krásným obličejem a jsou inteligentní :) takže nevím proč se tady počítá s tím, že tam budou obtloustlé maminy :mrgreen: tím nechci říct že zakladatelka je tlustá, ale na soutěž krásy to fakt není

Příspěvek upraven 01.08.17 v 19:46

• Citovat
  • Upravit
36504
1.8.17 19:46
@Anonymní píše:
No děkuju, pročítám reakce a stejně to zkusim. Uživatelky, které umí jen kritizovat mají určitě postavu jak manekýny, že? :mrgreen: :P

zkus, pokud chceš být pro smích a úšklebky. Mimochodem, řada z nás tu opravdu lepší má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
1.8.17 19:51

Urcite to zkus, mas hezkou postavu :palec: Nenech se odradit a jdi do toho, kdyz mas chut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.8.17 19:54
@Jana525 píše:
To je nejaka sranda, ne? me to prijde, jak postava ditete.
Žádný pas a silnější stehna. Jak holka před pubertou. Ale na 35 letou vypadá dobře a soutěž maminek, pokud je sympatická, může i vyhrát. Jen nějak nechápu, proč se soutěží krás účastnit. Někdo mi řekne, že jsem krááásná. A dál?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
1.8.17 19:55

Paní zase tak špatnou postavu nemá. Jasně, do soutěže krásy bych se asi nepouštěla, ale některé vysmívající se komentáře podle mě nejsou na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
1.8.17 20:02
@Doe_Jane píše:
hezkou postavu? na soutěž krásy? no já jsem asi slepá nebo nevím :mrgreen: přesně pro to se pak vždycky všichni smějou těm chudinkám které nepostoupí ani do druhého kola, protože jim doma všichni říkají jak jsou krásné, jak mají krásné postavy a pak mají oči pro pláč…
když už někdo založí takovou diskuzi tak předpokládám že chce upřímnost

Ano ma hezkou postavu. A pokud jste tak drsna, jak pani bude vsem pro smich.. tak sup. Ukazte svou sexy postavu, at nam vsem sklapne a vidime luxusni kocku. Rada se priucim jak teda takova krasna postava vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.8.17 20:05
@Janka24 píše:
Ano ma hezkou postavu. A pokud jste tak drsna, jak pani bude vsem pro smich.. tak sup. Ukazte svou sexy postavu, at nam vsem sklapne a vidime luxusni kocku. Rada se priucim jak teda takova krasna postava vypada.

bude pro smích na soutěži krásy, mi je pro smích už teď a to se tam teprve chce přihlásit :mrgreen: a opravdu nebudu svoje fotky dávat na emimino, fantazíruj dál :roll:

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
1.8.17 20:07
@Burj Chalifa píše:
zkus, pokud chceš být pro smích a úšklebky. Mimochodem, řada z nás tu opravdu lepší má :mrgreen:

je to marné, je to marné… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
163
1.8.17 20:07
@Doe_Jane píše:
bude pro smích na soutěži krásy, mi je pro smích už teď a to se tam teprve chce přihlásit :mrgreen: a opravdu nebudu svoje fotky dávat na emimino, fantazíruj dál :roll:

Nepotykaly jsme si draha. A o takovych milych zenach nefantaziruji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
1.8.17 20:08

Pani má hezkou postavu, nevím, jestli na nějakou soutež, ale pokud bych takovou měla a chtěla se někde přihlásit, tak bych asi dala dole aspoň 5 kg přes břicho..
Je hubená, ale myslím, že je spíš takový ten typ jablko- nevýrazný pas..
Asi bych pořádně zacvičila a možná :)

Příspěvek upraven 01.08.17 v 20:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
1.8.17 20:09

Hele, nevypadáš zle… Pokud si věříš a chceš to zkusit jdi do toho. Tleskám za odvahu.
Některý rypny tady vypust. :mrgreen: Musí plnit denní limity, to víš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.8.17 20:10
@Janka24 píše:
Nepotykaly jsme si draha. A o takovych milych zenach nefantaziruji :D
:mrgreen: tady si všichni tykají, nastuduj si něco o webu než začneš dělat paničku
  • Citovat
  • Upravit
14642
1.8.17 20:11

Holky, nechápu, proč se do ní tak navážíte. Paní psala, že se jedná o soutěž pro MATKY,
jí bude 35 let, a má dvě děti. Myslím, že vzhledem k okolnostem to opravdu není tak špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová