Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máš hezké nohy, když se vhodně oblékneš si určitě kus, jen nemáš pas, na soutěž krásy, pokud je součástí promenáda v plavkách bych s takovou postavou nešla. Když by se nesvlíkalo do plavek tak klidně.
@Anonymní píše:
Ahoj. Uvažuju, že se přihlásím do jedné soutěže krásyPosuzuje se tam i postava. Obličej sem nedám, tam to docela jde
ale zvažuju, jestli mám jít ukazovat někam postavu. Učastnice budou mezi 25 až 35 lety. Já budu mít 35 brzy a jsem po dvou dětech, přesto bych to riskla asi. Zhodnoťte mi to vy.Jsem připravena na vše
proboha, měj soudnost ![]()
@Barbucha3 píše:
@Doe_Jane Psala, že to jen nějaká soutěž pro maminky, ne Miss 2018.
soutěž krásy pro maminky od 25-35 let… znám jich hodně s dokonalou postavou, krásným obličejem a jsou inteligentní
takže nevím proč se tady počítá s tím, že tam budou obtloustlé maminy
tím nechci říct že zakladatelka je tlustá, ale na soutěž krásy to fakt není
Příspěvek upraven 01.08.17 v 19:46
@Anonymní píše:
No děkuju, pročítám reakce a stejně to zkusim. Uživatelky, které umí jen kritizovat mají určitě postavu jak manekýny, že?![]()
zkus, pokud chceš být pro smích a úšklebky. Mimochodem, řada z nás tu opravdu lepší má ![]()
Urcite to zkus, mas hezkou postavu
Nenech se odradit a jdi do toho, kdyz mas chut ![]()
@Jana525 píše:Žádný pas a silnější stehna. Jak holka před pubertou. Ale na 35 letou vypadá dobře a soutěž maminek, pokud je sympatická, může i vyhrát. Jen nějak nechápu, proč se soutěží krás účastnit. Někdo mi řekne, že jsem krááásná. A dál?
To je nejaka sranda, ne? me to prijde, jak postava ditete.
Paní zase tak špatnou postavu nemá. Jasně, do soutěže krásy bych se asi nepouštěla, ale některé vysmívající se komentáře podle mě nejsou na místě.
@Doe_Jane píše:
hezkou postavu? na soutěž krásy? no já jsem asi slepá nebo nevímpřesně pro to se pak vždycky všichni smějou těm chudinkám které nepostoupí ani do druhého kola, protože jim doma všichni říkají jak jsou krásné, jak mají krásné postavy a pak mají oči pro pláč…
když už někdo založí takovou diskuzi tak předpokládám že chce upřímnost
Ano ma hezkou postavu. A pokud jste tak drsna, jak pani bude vsem pro smich.. tak sup. Ukazte svou sexy postavu, at nam vsem sklapne a vidime luxusni kocku. Rada se priucim jak teda takova krasna postava vypada.
@Janka24 píše:
Ano ma hezkou postavu. A pokud jste tak drsna, jak pani bude vsem pro smich.. tak sup. Ukazte svou sexy postavu, at nam vsem sklapne a vidime luxusni kocku. Rada se priucim jak teda takova krasna postava vypada.
bude pro smích na soutěži krásy, mi je pro smích už teď a to se tam teprve chce přihlásit
a opravdu nebudu svoje fotky dávat na emimino, fantazíruj dál ![]()
@Burj Chalifa píše:
zkus, pokud chceš být pro smích a úšklebky. Mimochodem, řada z nás tu opravdu lepší má
je to marné, je to marné… ![]()
@Doe_Jane píše:
bude pro smích na soutěži krásy, mi je pro smích už teď a to se tam teprve chce přihlásita opravdu nebudu svoje fotky dávat na emimino, fantazíruj dál
Nepotykaly jsme si draha. A o takovych milych zenach nefantaziruji ![]()
Pani má hezkou postavu, nevím, jestli na nějakou soutež, ale pokud bych takovou měla a chtěla se někde přihlásit, tak bych asi dala dole aspoň 5 kg přes břicho..
Je hubená, ale myslím, že je spíš takový ten typ jablko- nevýrazný pas..
Asi bych pořádně zacvičila a možná ![]()
Příspěvek upraven 01.08.17 v 20:09
Hele, nevypadáš zle… Pokud si věříš a chceš to zkusit jdi do toho. Tleskám za odvahu.
Některý rypny tady vypust.
Musí plnit denní limity, to víš. ![]()
@Janka24 píše:
Nepotykaly jsme si draha. A o takovych milych zenach nefantaziruji
Holky, nechápu, proč se do ní tak navážíte. Paní psala, že se jedná o soutěž pro MATKY,
jí bude 35 let, a má dvě děti. Myslím, že vzhledem k okolnostem to opravdu není tak špatné.