Příšerný trapas

Anonymní
30.7.17 19:22

příšerný trapas

Nevím jestli se mám smát nebo brečet, ale to fakt nevymyslíš..
udělala se mi boulička na zadku, tak jsem chtěla zjistit jestli má bílou hlavičku nebo jak to vypadá :lol: neměla jsem zrcadlo a nenapadlo mě nic jiného než si zapnout foťák na mobilu a vyfotit si to :roll: zapomněla jsem to smazat a jakmile jsem vkládala přes mobil fotky na FB tak jsem omylem vložila i tyto fotky… měla jsem tam prde-l vyšpulenou, že šla vidět i pipka, no trapas jako hrom
než jsem si to uvědomila tak mi tam naskočilo několik komentářů… přitom mám na FB kolem stovky přátel :roll:
smazala jsem to okamžitě a ještě teď se třesu, ale nikomu jsem nic nevysvětlovala :mrgreen:
no, už to nevrátím, jaký trapas se stal vám??? doufám, že nějaké pořádné ať si z toho svého nic nedělám :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
30.7.17 19:32

:D jejda, toho se vždycky bojím já, že omylem někam uploadnu fotku, co nechci… I když takovou jako ty v inventáři nemám… Teď si vzpomenu asi akorát na nudný „trapasy“ jako že pozdravím někoho, kdo zdravil úplně někoho jiného a pak na mě kouká jak na jelito, nebo když dám prodavačce špatně peníze - to mám vždycky pocit, že si musí myslet, že jsem ji chtěla okrást… Pak pár trapasů pod vlivem :oops: který si naštěstí moc nepamatuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
30.7.17 19:32
@Anonymní píše:
Nevím jestli se mám smát nebo brečet, ale to fakt nevymyslíš..
udělala se mi boulička na zadku, tak jsem chtěla zjistit jestli má bílou hlavičku nebo jak to vypadá :lol: neměla jsem zrcadlo a nenapadlo mě nic jiného než si zapnout foťák na mobilu a vyfotit si to :roll: zapomněla jsem to smazat a jakmile jsem vkládala přes mobil fotky na FB tak jsem omylem vložila i tyto fotky… měla jsem tam prde-l vyšpulenou, že šla vidět i pipka, no trapas jako hrom
než jsem si to uvědomila tak mi tam naskočilo několik komentářů… přitom mám na FB kolem stovky přátel :roll:
smazala jsem to okamžitě a ještě teď se třesu, ale nikomu jsem nic nevysvětlovala :mrgreen:
no, už to nevrátím, jaký trapas se stal vám??? doufám, že nějaké pořádné ať si z toho svého nic nedělám :lol:

Různých trapasů každý zažije za život hodně. Fb jsem nikdy neměla, a mít nebudu. Třeba by jsi to mohla „okecat“ tím, že to nebyla tvoje zadnice. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.7.17 19:36

Jo, proto nedávám fotky na facebook. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
30.7.17 19:43

Díkybohu nemám facebook :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
30.7.17 19:49

Taky nedávám fotky na fb :D asi bych se vymluvila, že to na těch fotkách nejsem já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.7.17 19:56
@terinka4444 píše:
Jo, proto nedávám fotky na facebook. :)

nemám FB. Vážím si svého soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
30.7.17 19:56

Já bych se hned smazala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.7.17 20:09

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to by me fakt zajimalo, co tam bylo za komentare!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
30.7.17 20:20

:-) :-) to je super trapas :-)
bohužel nemůžu sloužit podobným kalibrem…

hodně lidí tu píše, že nemá FB… no já FB mám, ale nemám smartfouna :-) takže mi podobné asi taky nehrozí, když chci dávat fotky, tak stahuju z foťáku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
30.7.17 20:28

Tvářila bych se, že se mě to vůbec netýká :) Kolik z tvých kamarádů může vědět, že je to tvoje :mrgreen: Asi bych teda nezakládala takovouhle diskusi, nevíš, kdo sem chodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
30.7.17 20:38

Tak já měla kdysi horší trapas… Když jsem s mužem začínala chodit, byly jsme sexuálně utržení ze řetězu (nic neobvyklého). Byly jsme pod stanem, daly si vínečko… No a napadlo nás (spíš jeho) pořídit si pár erotických fotek do foťáku. Byla jsem na nich v prádýlku, nahá, vše bylo vidět, i detaily… Pak jsme vzaly foťák, jely jsme na dovolenou, nahý fotky smazaly, fotily jsme normální dovolenkové fotky. Po nějaké době se konala u jeho rodičů oslava, velkolepá událost, padesátiny, šedesátiny, bylo více oslavenců, sjelo se kolem stovky příbuzných. Část z nich druhý den odjela, bližší příbuzní zůstaly, vč nynější švagrové s rodinou atd… No a takhle večer klábosíme v obýváku, kolem pětadvaceti lidí, a manžela napadlo připojit foťák k tv a spustit prezentaci. Jistě si umíte představit, že tam část pikantních fotek zůstala… :mrgreen: Hrůza!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.7.17 20:47

No pane! :lol: Toho se děsím vždy, když si půjčí mobil můj 3-letý syn, že vloží omylem fotky, který tam mám. Pikantní sice ne, ale takový ty, co když hubnu a fotím se zepředu, z boku, ze zadu atd. :mrgreen: Tlustá jako prase. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.7.17 20:48

@Borůvka1990
Peckááá..chudáku! :lol: Jak to příbuzní vzali? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
30.7.17 20:50

@Borůvka1990 tomu říkám mega trapas. Ale teď už se tomu jen zasmějete, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová