Příšerný trapas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5314
31.7.17 11:23

Promiň ale :lol: :lol: :lol: :lol: neřešila bych, kdyby se někdo ptal, zkusila bych to svést na vir v PC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
31.7.17 11:41

Já zas jednou měla důležité jednání, kde bylo cca 10 lidí různého postavení a ten den jsem měla sukni, která měla odshora od pasu až dolu zip…jak jsem seděla, zip praskl- prostě se rozjel a já když jsem chtěla prezentovat na tabuli, vstala jsem s holou prdelí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
31.7.17 13:12
@SarinkaSar1 píše:
Já zas jednou měla důležité jednání, kde bylo cca 10 lidí různého postavení a ten den jsem měla sukni, která měla odshora od pasu až dolu zip…jak jsem seděla, zip praskl- prostě se rozjel a já když jsem chtěla prezentovat na tabuli, vstala jsem s holou prdelí :lol: :lol: :lol:
:pankac: :pankac: :pankac: tak to je kalibr, to si značím - abych si takovou sukni nekoupila nekdy nahodou :-)

já se onehdy ráno doma ve stresu trochu chytla s chlapem, ale neřešili jsme to, protože jsem spěchala do práce, na jednání se zahraničním zákazníkem (delegace 5 lidí + naši lidi). jako první jsem v kuchynce naštěstí potkala kolegyni a ta mi říká „můžu ti zapnout šaty?“ – jak jsme se s chlapem nepohodli, já mu zapomněla říct, at mi šaty zapne, tak jsem je měla na zádech rozepnuté. no nic, štěstí to bylo, kolegyně zapla šaty a vzápětí jsme šly spolu do zasedačky na to jednání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
31.7.17 13:37
@budi
@budi píše: :pankac: :pankac: :pankac: tak to je kalibr, to si značím - abych si takovou sukni nekoupila nekdy nahodou :-)já se onehdy ráno doma ve stresu trochu chytla s chlapem, ale neřešili jsme to, protože jsem spěchala do práce, na jednání se zahraničním zákazníkem (delegace 5 lidí + naši lidi). jako první jsem v kuchynce naštěstí potkala kolegyni a ta mi říká „můžu ti zapnout šaty?“ – jak jsme se s chlapem nepohodli, já mu zapomněla říct, at mi šaty zapne, tak jsem je měla na zádech rozepnuté. no nic, štěstí to bylo, kolegyně zapla šaty a vzápětí jsme šly spolu do zasedačky na to jednání :-)

já si jí od té doby nevzala :lol: nejdříve jsem plánovala jí opravit, pak říkám že za ten trapas mi to znova nestojí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
31.7.17 13:43

Také jsem si zažila echtovní trapas, na který nikdy nezapomenu :mrgreen:,chodila jsem na rehabilitace s páteří, cvičila jsem v posilovně, tehdy mi bylo cca 19-20 let.Bylo to na poliklinice, chodilo se okolo rehabilitačního oddělení, kde bylo soustavně narváno čekajícími. Tehdy jsem měla silné menzes. Jak jsem tak cvičila,(spoléhala jsem se na ochranu),tak jsem si ani nevšimla, že ochrana nefunguje a celá jsem protekla až ven na šusťáky (měly bílou barvu),no a po cvičení jsem šla mezi tou spoustou lidí a nechápala jsem, proč na mne tak civí. V šatně jsem teprve zjistila, že na patřičných místech mám šusťáky místo bílých červené. Nemohla jsem to dlouho rozdýchat, čekala jsem snad ještě dvě hodiny v šatně, abych nepotkala ty lidi, co tam seděli, taková ostuda, to už bych nikdy nechtěla zažít. :roll: :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
576
31.7.17 18:58

Mně se dneska stala taková blbost, zubařka mi vrtala zub, po aktu jsem si chtěla vypláchnout pusu, ale jak jsem měla ztuhlou pusu od anestezie a nemohla jsem ji pořádně našpulit, při vyplachování mi proud vody z pusy namísto směru dolů do umyvadla šel pěkně do prostoru, až jsem lehce zkropila procházející sestřičku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
31.7.17 19:26

@The_Assassin Tak to ještě není taková hrůza, to musí pochopit, že máš znecitlivělé ústa, zato nemůžeš a sestřička to pochopí, určitě je na takovéto situace zvyklá.

• Citovat
  • Upravit
576
31.7.17 19:29
@Qwentin píše:
@The_Assassin Tak to ještě není taková hrůza, to musí pochopit, že máš znecitlivělé ústa, zato nemůžeš a sestřička to pochopí, určitě je na takovéto situace zvyklá.

Jasně, omluvila jsem se a sestřička i doktorka byly v pohodě, ale cítila jsem se jak pitomec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
31.7.17 19:56

@The_Assassin No já se po tom mém trapasu cítila hrozně, to se nedá ani popsat, není nato slovo…

• Citovat
  • Upravit
576
31.7.17 20:18
@Qwentin píše:
@The_Assassin No já se po tom mém trapasu cítila hrozně, to se nedá ani popsat, není nato slovo…

To chápu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
31.7.17 20:24
@Qwentin píše:
@The_Assassin No já se po tom mém trapasu cítila hrozně, to se nedá ani popsat, není nato slovo…

to musela být situace! Určitě nejsi první, komu se něco podobného přihodilo, ale pravda je, že všechno člověk zažít nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14603
31.7.17 20:29

To mi připomnělo jednu místní diskusi… Ženská jela v autě s několika kolegy na školení nebo kam a styděla se je poprosit, aby jí zastavili někde na WC, tak se v tom autě počůrala, to je taky na doživotní trauma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
31.7.17 21:38

@dedrichov děkuji moc,:-), no větší hanbu jsem ještě nezažila :-o a žádné to nepřeji…

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
31.7.17 21:39
@Michelle_M píše:
To mi připomnělo jednu místní diskusi… Ženská jela v autě s několika kolegy na školení nebo kam a styděla se je poprosit, aby jí zastavili někde na WC, tak se v tom autě počůrala, to je taky na doživotní trauma :lol:

Chudák paní, co to bylo za gentlemany, že jí odmítli zastavit… :nevim:,to věřím, že to musí být doživotní trauma, chudák :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.17 21:47

Mnoooo…ja jednou priopilá s cigaretou v ústech konverzovala s tchanem: Ilono, ty kouris? Rikam: cigarety výjimečně, ale muži (tedy jeho synovi) pravidelně, je moc spokojenej. :jazyk:
Holky, to rano… :roll:

Radši anonym.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová