Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje znama jednou chtela napsat synovi, kdyz zacalo prset, aby ji nezmoklo pradlo. Chvatala, tak napsala jen „Sundej pradlo, za chvili jsem tam“. Omylem odeslala sefovi
. Nastesti mel smysl pro humor
.
Jsem si myslela, že všechny moje trapasy byly naprostá katastrofa, ale když to tady tak čtu, tak myslím, že můžu být v klidu.
Co je proti tomu nějaký to moje vylitý kafe v restauraci apod. ![]()
Příspěvek upraven 30.07.17 v 21:41
@joli31 to já mám tchýni 400km daleko, ještě jsme nebyli s manželem manželé, tchýně měla klíč od našeho bytu, odjížděli jsme pryč, já ještě ráno dala prát pračku, přijdu odpoledne domů, pračka se nějak pokazila, prostě jen napustila vodu a nic, nic nedělala, tak jsem vytáhla to prádlo, jen namočené a nevyprané, bylo to světlé prádlo, hodně mého spodního tedy nevypraného prádla, jen tak vyždímala a naházela na sušák, ne na kolíčky, jen prostě hodila halabala na sušák, vypustila pračku spodní výpustí, že to vyřešíme, až se vrítíme a odjeli. Mezitím se tchýně s tchánem rozhodli dojet na návštěvu, spávávali u nás, měli tam pokoj, no tak mi přežehlila to špinavé spodní prádlo, co před tím pečlivěji pověsila, což mi neopomněla říct, a naskládala mi to do šuplíků, které tedy prolezla, aby přišla na to, kam to patří. Dodnes nevím, jestli ví, že ty kalhotky byly špinavé.
@joli31 píše:
@terinka4444 Tak ale namočené byly:D.
no jen namočené ![]()
@budi píše:hodně lidí tu píše, že nemá FB… no já FB mám, ale nemám smartfouna
čím bych tak přispěla? Nemám FB ani smartfoun ![]()
@Anonymní píše:
Nevím jestli se mám smát nebo brečet, ale to fakt nevymyslíš..
udělala se mi boulička na zadku, tak jsem chtěla zjistit jestli má bílou hlavičku nebo jak to vypadáneměla jsem zrcadlo a nenapadlo mě nic jiného než si zapnout foťák na mobilu a vyfotit si to
zapomněla jsem to smazat a jakmile jsem vkládala přes mobil fotky na FB tak jsem omylem vložila i tyto fotky… měla jsem tam prde-l vyšpulenou, že šla vidět i pipka, no trapas jako hrom
než jsem si to uvědomila tak mi tam naskočilo několik komentářů… přitom mám na FB kolem stovky přátel
smazala jsem to okamžitě a ještě teď se třesu, ale nikomu jsem nic nevysvětlovala
no, už to nevrátím, jaký trapas se stal vám??? doufám, že nějaké pořádné ať si z toho svého nic nedělám
Asi jsem mimo prostor a cas ale muze mi nekdo vysvetlit proc se foti bedar na prde. i?
@joli31 píše:
My jsme jednou vyhodili kondom v takovém plátěném pytlíčku do popelnice a po pár dnech se pytlíček sušil na topení, tchýně ho vytáhla z popelnice
Kdo ví, jak to bylo
![]()
Já na fb dám jednu fotku za půl roku. Vesměs něco, co se mi líbí a mám pocit, že se mi povedla - hlavně příroda. Takže fotka je pečlivě vybraná.
To je holt ta dnešní doba, všechno se fotí, všechno se sdílí, internet je všude…
@Lucmína píše:
Moje znama jednou chtela napsat synovi, kdyz zacalo prset, aby ji nezmoklo pradlo. Chvatala, tak napsala jen „Sundej pradlo, za chvili jsem tam“. Omylem odeslala sefovi![]()
. Nastesti mel smysl pro humor
.
To neeeee
![]()
Moje trapasy jsou tak mi tak nepříjemné, že se mi tady ani nechtějí popisovat. Jsem na to moc citlivá
Z nějakých se mi dělá zle ještě dneska a otřepu se, přitom to byla pitomina. Asi se nějak moc potřebuju hlídat.
@Sunnyess píše:No budoucí tchyně zírala, švagrová zakryla dětem oči a zbytek se válel smíchy
@Borůvka1990
Peckááá..chudáku!Jak to příbuzní vzali?
@eviku-miluna píše:
@Borůvka1990 tomu říkám mega trapas. Ale teď už se tomu jen zasmějete, ne?
Nikdy jsme o tom nemluvily, prostě stalo se no, na světě jsou horší věci ![]()
@BiohazardMichell píše:
V době, kdy jsem se čerstvě přestěhovala s přítelem do nového bytu, tak jsme ještě neměli pračku. Tím pádem jsme si vozili špinavé oblečení k rodičům, nechat to vyprat.
Jednou, když jsem pospíchala, tak už se mamka vrhla na prádlo, že to dá do pračky. Najednou přišla do předsíně, že jako co to jako má být a proč to tam je - vytáhla použitej kondom![]()
![]()
To se nam stalo taky, ale nastesti do pradla zapadla krabicka nepouzitych
a prala nam pritelova babicka a dala mu prednasku ze kondomy nejsou spolehlive a proc neberu HA
ja u toho nastesti nebyla, ani mi to nikdy nezminila.
@joli31 píše:
@lilith1 Tak já to chápu, protože chtěla vědět co to je.
Tak jsem asi ze staré školy, ale podívala bych se do zrcadla:-)