Příšerný trapas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1291
30.7.17 21:35

Moje znama jednou chtela napsat synovi, kdyz zacalo prset, aby ji nezmoklo pradlo. Chvatala, tak napsala jen „Sundej pradlo, za chvili jsem tam“. Omylem odeslala sefovi :) :). Nastesti mel smysl pro humor :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.7.17 21:40

Jsem si myslela, že všechny moje trapasy byly naprostá katastrofa, ale když to tady tak čtu, tak myslím, že můžu být v klidu. :lol: Co je proti tomu nějaký to moje vylitý kafe v restauraci apod. :lol:

Příspěvek upraven 30.07.17 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.7.17 21:41

@joli31 to já mám tchýni 400km daleko, ještě jsme nebyli s manželem manželé, tchýně měla klíč od našeho bytu, odjížděli jsme pryč, já ještě ráno dala prát pračku, přijdu odpoledne domů, pračka se nějak pokazila, prostě jen napustila vodu a nic, nic nedělala, tak jsem vytáhla to prádlo, jen namočené a nevyprané, bylo to světlé prádlo, hodně mého spodního tedy nevypraného prádla, jen tak vyždímala a naházela na sušák, ne na kolíčky, jen prostě hodila halabala na sušák, vypustila pračku spodní výpustí, že to vyřešíme, až se vrítíme a odjeli. Mezitím se tchýně s tchánem rozhodli dojet na návštěvu, spávávali u nás, měli tam pokoj, no tak mi přežehlila to špinavé spodní prádlo, co před tím pečlivěji pověsila, což mi neopomněla říct, a naskládala mi to do šuplíků, které tedy prolezla, aby přišla na to, kam to patří. Dodnes nevím, jestli ví, že ty kalhotky byly špinavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
30.7.17 21:44

@terinka4444 Tak ale namočené byly:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.7.17 21:47
@joli31 píše:
@terinka4444 Tak ale namočené byly:D.

no jen namočené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
30.7.17 21:50
@budi píše:hodně lidí tu píše, že nemá FB… no já FB mám, ale nemám smartfouna :-)

čím bych tak přispěla? Nemám FB ani smartfoun :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
30.7.17 21:51
@Anonymní píše:
Nevím jestli se mám smát nebo brečet, ale to fakt nevymyslíš..
udělala se mi boulička na zadku, tak jsem chtěla zjistit jestli má bílou hlavičku nebo jak to vypadá :lol: neměla jsem zrcadlo a nenapadlo mě nic jiného než si zapnout foťák na mobilu a vyfotit si to :roll: zapomněla jsem to smazat a jakmile jsem vkládala přes mobil fotky na FB tak jsem omylem vložila i tyto fotky… měla jsem tam prde-l vyšpulenou, že šla vidět i pipka, no trapas jako hrom
než jsem si to uvědomila tak mi tam naskočilo několik komentářů… přitom mám na FB kolem stovky přátel :roll:
smazala jsem to okamžitě a ještě teď se třesu, ale nikomu jsem nic nevysvětlovala :mrgreen:
no, už to nevrátím, jaký trapas se stal vám??? doufám, že nějaké pořádné ať si z toho svého nic nedělám :lol:

Asi jsem mimo prostor a cas ale muze mi nekdo vysvetlit proc se foti bedar na prde. i?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
30.7.17 21:55
@joli31 píše:
My jsme jednou vyhodili kondom v takovém plátěném pytlíčku do popelnice a po pár dnech se pytlíček sušil na topení, tchýně ho vytáhla z popelnice
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
30.7.17 21:58

@lilith1 Tak já to chápu, protože chtěla vědět co to je. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
30.7.17 22:02

Kdo ví, jak to bylo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já na fb dám jednu fotku za půl roku. Vesměs něco, co se mi líbí a mám pocit, že se mi povedla - hlavně příroda. Takže fotka je pečlivě vybraná.
To je holt ta dnešní doba, všechno se fotí, všechno se sdílí, internet je všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
30.7.17 22:02

Já spíš nechápu, jak se jí to podařilo dát „omylem“ na FB. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
30.7.17 22:05
@Lucmína píše:
Moje znama jednou chtela napsat synovi, kdyz zacalo prset, aby ji nezmoklo pradlo. Chvatala, tak napsala jen „Sundej pradlo, za chvili jsem tam“. Omylem odeslala sefovi :) :). Nastesti mel smysl pro humor :mrgreen:.

To neeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moje trapasy jsou tak mi tak nepříjemné, že se mi tady ani nechtějí popisovat. Jsem na to moc citlivá :oops: :zed: Z nějakých se mi dělá zle ještě dneska a otřepu se, přitom to byla pitomina. Asi se nějak moc potřebuju hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
30.7.17 22:16
@Sunnyess píše:
@Borůvka1990
Peckááá..chudáku! :lol: Jak to příbuzní vzali? :D
No budoucí tchyně zírala, švagrová zakryla dětem oči a zbytek se válel smíchy :oops:
@eviku-miluna píše:
@Borůvka1990 tomu říkám mega trapas. Ale teď už se tomu jen zasmějete, ne? ;)

Nikdy jsme o tom nemluvily, prostě stalo se no, na světě jsou horší věci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.17 07:25
@BiohazardMichell píše:
V době, kdy jsem se čerstvě přestěhovala s přítelem do nového bytu, tak jsme ještě neměli pračku. Tím pádem jsme si vozili špinavé oblečení k rodičům, nechat to vyprat.
Jednou, když jsem pospíchala, tak už se mamka vrhla na prádlo, že to dá do pračky. Najednou přišla do předsíně, že jako co to jako má být a proč to tam je - vytáhla použitej kondom :nevim: :zed: :zed:

To se nam stalo taky, ale nastesti do pradla zapadla krabicka nepouzitych :lol: a prala nam pritelova babicka a dala mu prednasku ze kondomy nejsou spolehlive a proc neberu HA :lol: ja u toho nastesti nebyla, ani mi to nikdy nezminila.

• Citovat
  • Upravit
12571
31.7.17 11:13
@joli31 píše:
@lilith1 Tak já to chápu, protože chtěla vědět co to je. :think:

Tak jsem asi ze staré školy, ale podívala bych se do zrcadla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová