Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Qwentin píše:
Chudák paní, co to bylo za gentlemany, že jí odmítli zastavit…,to věřím, že to musí být doživotní trauma, chudák
Ne že odmítli, ona se jim styděla říct, že potřebuje. Myslela si, že to vydrží, jenže pak uvízli na kraji Prahy v koloně a už to neudržela ![]()
@Anonymní píše:
Mnoooo…ja jednou priopilá s cigaretou v ústech konverzovala s tchanem: Ilono, ty kouris? Rikam: cigarety výjimečně, ale muži (tedy jeho synovi) pravidelně, je moc spokojenej.
Holky, to rano…Radši anonym.
@Qwentin píše:
Chudák paní, co to bylo za gentlemany, že jí odmítli zastavit…,to věřím, že to musí být doživotní trauma, chudák
Ale ona jim to neřekla. Si tu diskuzi pamatuju ![]()
S proteklíma gatěma se mi to taky stalo, čekala jsem dlouho v čekárně a jak jsem najednou vstala tak se to asi stalo… pak jsem přišla za manželem ven kde na mě čekal a řekl mi že mám gatě od krve
no v tu chvíli jsem myslela že mě klepne ![]()
a čekárna byla plná lidí
Jednou jsem prisla do Tesca a tam u kosicku stala slepa holka. Dodala jsem si odvahy, zeptala jsem se ji, jestli chce pomoct. Tak jsem s ni odchodila cely nakup. Uplne nakonec povida, ze by chtela 0,5l vanilkovy coly. Dosly jsme k chladakum, byly v rohu postaveny do U. Tam koukam na ty flasky, vanilkova kola nikde. Tak ji rikam: To je ta s tim zlutym vickem, ze jo. A ona mi povida: Ja nevim… Ja ruda az na pr.deli se to snazila zachranit, vzpomnela jsem si, ze o kus dal je oddeleni s napojema, s tema velkejma lahvema, tak ji to povidam: Pujdeme se podivat, jestli ji tam nemaj, ale musime se otocit, tady jsme ve slepy ulicce… No hotovo.
@Stánina píše:
Jednou jsem prisla do Tesca a tam u kosicku stala slepa holka. Dodala jsem si odvahy, zeptala jsem se ji, jestli chce pomoct. Tak jsem s ni odchodila cely nakup. Uplne nakonec povida, ze by chtela 0,5l vanilkovy coly. Dosly jsme k chladakum, byly v rohu postaveny do U. Tam koukam na ty flasky, vanilkova kola nikde. Tak ji rikam: To je ta s tim zlutym vickem, ze jo. A ona mi povida: Ja nevim… Ja ruda az na pr.deli se to snazila zachranit, vzpomnela jsem si, ze o kus dal je oddeleni s napojema, s tema velkejma lahvema, tak ji to povidam: Pujdeme se podivat, jestli ji tam nemaj, ale musime se otocit, tady jsme ve slepy ulicce… No hotovo.
Ale to je náhodou hezký ![]()
Budu se opakovat, mám pár oblíbených:
@Anna766 píše:
Ale to je náhodou hezký
No, stejně jsem si říkala, ještě, že mě nevidí…
![]()
@Michelle_M píše:
To mi připomnělo jednu místní diskusi… Ženská jela v autě s několika kolegy na školení nebo kam a styděla se je poprosit, aby jí zastavili někde na WC, tak se v tom autě počůrala, to je taky na doživotní trauma
To byl vymysleny pribeh, ktery dotycna zkopirovala z jineho webu. ![]()
Můj trapas : Vzala jsem si černý kalhoty a pod nimi bílé kalhotky (kalhoty neprosvítají), šla jsem do bufetu a paní se tak divně směje, došla jsem do práce a z hrůzou jsem zjistila, že mám díru na zadku a docela velkou : D
Pubertální léta s kamarádkou:
Zavřela mě do kontejneru, po chvilce se snažila otevřít víko - nešlo to.
Kolemjdoucí paní jí říká: tamhle u zastávky je koš.
Odpověď: Ale já tam mám kamarádku
![]()
Jezdívaly jsme spolu na ukrajině. Příšerné kolo její maminky, samostatně bychom se k němu vůbec nehlásily. Seděla jsem na nosiči, překodrcaly jsme přejezd, nosič se sklopil dozadu a já plynule vystoupila… Kamarádka nic netuše, jela stále dál, zatímco já u pangejtu, smíchy se téměř válící a slova neschopná
No co, já nic, já jen přemlouvala:
Někdy koncem října jsem ji přesvědčila, že bude děsná sranda, když sedí na lavičce a… no pustí to, že to proteče skrz ty špryncle…
Opravdu jsem jí ukecala a během cesty domů od ní šla pára, jak byla zima ![]()
@Borůvka1990 Úplně si mi připomněla trapas, co se stal nám s manželem ![]()
Byli jsme na hodně nudné svatbě manželově sestře o 150 lidech, tak jsme si to zpříjemnili, jenže nás někdo při oblékání trochu vyrušil, takže honem, honem, ale zvládli jsme to, teda mysleli si to
Došlo na první tanec novomanželů, potom s nevěstou tančil tatínek, dál její bratr (můj manžel) a na nevěstu šlo kýchnutí, tak v rychlosti vytáhla z jeho přední kapsy u saka kapesník, jenže to byly moje kalhotky
Kolem tančících bylo utvořené obří kolečko lidí, všechno se natáčelo na kameru a nevěstě vlály v ruce moje černé krajkové kalhotky s rudým šněrováním
![]()
@Anonymní píše:
@Borůvka1990 Úplně si mi připomněla trapas, co se stal nám s manželem
Byli jsme na hodně nudné svatbě manželově sestře o 150 lidech, tak jsme si to zpříjemnili, jenže nás někdo při oblékání trochu vyrušil, takže honem, honem, ale zvládli jsme to, teda mysleli si toDošlo na první tanec novomanželů, potom s nevěstou tančil tatínek, dál její bratr (můj manžel) a na nevěstu šlo kýchnutí, tak v rychlosti vytáhla z jeho přední kapsy u saka kapesník, jenže to byly moje kalhotky
Kolem tančících bylo utvořené obří kolečko lidí, všechno se natáčelo na kameru a nevěstě vlály v ruce moje černé krajkové kalhotky s rudým šněrováním
![]()
Paráda!!! (i když chápu, že to muselo být hrozný
)
![]()
@Týnuška95 Tý,jo, Týnuško, to se někdy stane, nic si z toho nedělej. Mně se nedávno mezi lidma roztrhly kalhoty, naštěstí to prý nešlo vidět, bylo to v rozkroku, ale bála jsem se chodit, aby to nešlo vidět…
@Qwentin píše:
naštěstí to prý nešlo vidět, bylo to v rozkroku,
Jsem na dovolené jezdila na kole asi 3 dny v roztržených kraťasech, prostě jsem jiné neměla ![]()