Příšerný trapas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14602
31.7.17 21:57
@Qwentin píše:
Chudák paní, co to bylo za gentlemany, že jí odmítli zastavit… :nevim:,to věřím, že to musí být doživotní trauma, chudák :roll:

Ne že odmítli, ona se jim styděla říct, že potřebuje. Myslela si, že to vydrží, jenže pak uvízli na kraji Prahy v koloně a už to neudržela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
31.7.17 22:03
@Anonymní píše:
Mnoooo…ja jednou priopilá s cigaretou v ústech konverzovala s tchanem: Ilono, ty kouris? Rikam: cigarety výjimečně, ale muži (tedy jeho synovi) pravidelně, je moc spokojenej. :jazyk:
Holky, to rano… :roll:Radši anonym.
:mrgreen: tak to chápu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148432
31.7.17 22:07
@Qwentin píše:
Chudák paní, co to bylo za gentlemany, že jí odmítli zastavit… :nevim:,to věřím, že to musí být doživotní trauma, chudák :roll:

Ale ona jim to neřekla. Si tu diskuzi pamatuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
31.7.17 22:07

S proteklíma gatěma se mi to taky stalo, čekala jsem dlouho v čekárně a jak jsem najednou vstala tak se to asi stalo… pak jsem přišla za manželem ven kde na mě čekal a řekl mi že mám gatě od krve :oops: no v tu chvíli jsem myslela že mě klepne :roll:
a čekárna byla plná lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.17 23:22

Jednou jsem prisla do Tesca a tam u kosicku stala slepa holka. Dodala jsem si odvahy, zeptala jsem se ji, jestli chce pomoct. Tak jsem s ni odchodila cely nakup. Uplne nakonec povida, ze by chtela 0,5l vanilkovy coly. Dosly jsme k chladakum, byly v rohu postaveny do U. Tam koukam na ty flasky, vanilkova kola nikde. Tak ji rikam: To je ta s tim zlutym vickem, ze jo. A ona mi povida: Ja nevim… Ja ruda az na pr.deli se to snazila zachranit, vzpomnela jsem si, ze o kus dal je oddeleni s napojema, s tema velkejma lahvema, tak ji to povidam: Pujdeme se podivat, jestli ji tam nemaj, ale musime se otocit, tady jsme ve slepy ulicce… No hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148432
31.7.17 23:37
@Stánina píše:
Jednou jsem prisla do Tesca a tam u kosicku stala slepa holka. Dodala jsem si odvahy, zeptala jsem se ji, jestli chce pomoct. Tak jsem s ni odchodila cely nakup. Uplne nakonec povida, ze by chtela 0,5l vanilkovy coly. Dosly jsme k chladakum, byly v rohu postaveny do U. Tam koukam na ty flasky, vanilkova kola nikde. Tak ji rikam: To je ta s tim zlutym vickem, ze jo. A ona mi povida: Ja nevim… Ja ruda az na pr.deli se to snazila zachranit, vzpomnela jsem si, ze o kus dal je oddeleni s napojema, s tema velkejma lahvema, tak ji to povidam: Pujdeme se podivat, jestli ji tam nemaj, ale musime se otocit, tady jsme ve slepy ulicce… No hotovo.

Ale to je náhodou hezký :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
31.7.17 23:50

Budu se opakovat, mám pár oblíbených:

• moje kamarádka má rodiče stejně staré, maminka ale vypadá starší než na svůj věk, táta zase mladší. Rodiče byli spolu vybírat sako pro tatínka a paní prodavačka pochválila „To se to nakupuje, musíte být pyšná, Vašemu synovi sluší snad všechno!“ :oops: :lol:
  • moje jiná kamarádka, nosila ráda jehlové podpadky, jela takto v pátek odpoledne vlakem, který byl narván učňovskou mládeží vracející se z intru. Zapíchla takto jeden podpatek do děrovaného schodu a druhou nohou přepadla dopředu, volná vlající sukně se jí přesunula přes hlavu. Takto se tam zmítala a nad ní stála její náctiletá kamarádka a nebyla schopná pohybu, dostala záchvat smíchu, snažila se tedy rovnat sukni, ale marnost, zbylé osazenstvo vlaku se bavilo..
  • vybavuje se mi způsob provalení nevěry zmiňovaný v jedné diskuzi, kdy manžel s manželkou nastartoval auto, zatopil a na rosícím se skle se objevily otisky nohou :oops: 8) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.17 08:10
@Anna766 píše:
Ale to je náhodou hezký :kytka:

No, stejně jsem si říkala, ještě, že mě nevidí… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
1.8.17 08:17
@Michelle_M píše:
To mi připomnělo jednu místní diskusi… Ženská jela v autě s několika kolegy na školení nebo kam a styděla se je poprosit, aby jí zastavili někde na WC, tak se v tom autě počůrala, to je taky na doživotní trauma :lol:

To byl vymysleny pribeh, ktery dotycna zkopirovala z jineho webu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
1.8.17 09:28

Můj trapas : Vzala jsem si černý kalhoty a pod nimi bílé kalhotky (kalhoty neprosvítají), šla jsem do bufetu a paní se tak divně směje, došla jsem do práce a z hrůzou jsem zjistila, že mám díru na zadku a docela velkou : D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
1.8.17 12:31

Pubertální léta s kamarádkou:
Zavřela mě do kontejneru, po chvilce se snažila otevřít víko - nešlo to.
Kolemjdoucí paní jí říká: tamhle u zastávky je koš.
Odpověď: Ale já tam mám kamarádku
:mrgreen:

Jezdívaly jsme spolu na ukrajině. Příšerné kolo její maminky, samostatně bychom se k němu vůbec nehlásily. Seděla jsem na nosiči, překodrcaly jsme přejezd, nosič se sklopil dozadu a já plynule vystoupila… Kamarádka nic netuše, jela stále dál, zatímco já u pangejtu, smíchy se téměř válící a slova neschopná

No co, já nic, já jen přemlouvala:
Někdy koncem října jsem ji přesvědčila, že bude děsná sranda, když sedí na lavičce a… no pustí to, že to proteče skrz ty špryncle…
Opravdu jsem jí ukecala a během cesty domů od ní šla pára, jak byla zima :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.17 13:08

@Borůvka1990 Úplně si mi připomněla trapas, co se stal nám s manželem :mrgreen:
Byli jsme na hodně nudné svatbě manželově sestře o 150 lidech, tak jsme si to zpříjemnili, jenže nás někdo při oblékání trochu vyrušil, takže honem, honem, ale zvládli jsme to, teda mysleli si to :mrgreen: Došlo na první tanec novomanželů, potom s nevěstou tančil tatínek, dál její bratr (můj manžel) a na nevěstu šlo kýchnutí, tak v rychlosti vytáhla z jeho přední kapsy u saka kapesník, jenže to byly moje kalhotky :oops: Kolem tančících bylo utvořené obří kolečko lidí, všechno se natáčelo na kameru a nevěstě vlály v ruce moje černé krajkové kalhotky s rudým šněrováním :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5425
1.8.17 13:20
@Anonymní píše:
@Borůvka1990 Úplně si mi připomněla trapas, co se stal nám s manželem :mrgreen:
Byli jsme na hodně nudné svatbě manželově sestře o 150 lidech, tak jsme si to zpříjemnili, jenže nás někdo při oblékání trochu vyrušil, takže honem, honem, ale zvládli jsme to, teda mysleli si to :mrgreen: Došlo na první tanec novomanželů, potom s nevěstou tančil tatínek, dál její bratr (můj manžel) a na nevěstu šlo kýchnutí, tak v rychlosti vytáhla z jeho přední kapsy u saka kapesník, jenže to byly moje kalhotky :oops: Kolem tančících bylo utvořené obří kolečko lidí, všechno se natáčelo na kameru a nevěstě vlály v ruce moje černé krajkové kalhotky s rudým šněrováním :oops: :mrgreen:

Paráda!!! (i když chápu, že to muselo být hrozný :oops: ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
2.8.17 09:20

@Týnuška95 Tý,jo, Týnuško, to se někdy stane, nic si z toho nedělej. Mně se nedávno mezi lidma roztrhly kalhoty, naštěstí to prý nešlo vidět, bylo to v rozkroku, ale bála jsem se chodit, aby to nešlo vidět…

• Citovat
  • Upravit
7355
2.8.17 09:47
@Qwentin píše:
naštěstí to prý nešlo vidět, bylo to v rozkroku,

Jsem na dovolené jezdila na kole asi 3 dny v roztržených kraťasech, prostě jsem jiné neměla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová