Parfémy - internetový prodej
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
Anonymně, asi pochopíte proč.
Znama prodala na Market place parfeny koupila od jednoho pana, který ji řekl, ze jsou originál:
Teď ae ozvalo par slečen, co tvrdí;ze origi nejsou:
Tak jim vrátila peníze:Nemá žádný fake profil, má svůj a nebyl to záměr:
Oni ji prý nahlásili na celní správu atdje z toho hotova a do toho těhotná 🙈 všem peníze vrátila a neví teď co dělat…
Zajdi za právníkem. Tedy řekni své známé, ať zajde za nějakým právníkem, co dělá obchodní právo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
Zajdi za právníkem. Tedy řekni své známé, ať zajde za nějakým právníkem, co dělá obchodní právo.
Už řešíme jinde zde.
Asi právník ani není potřeba to jsme nevěděli, ale děkuji
- Citovat
- Upravit
Je, uplne jsem zapomnela napsat ![]()
Koupila jsem pansky Versace Sport na elninu. Uuuuuplne jiny parfem. Ale jelikoz jsem nemela cas to resit, tak jsem si ho nechala a darovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DoktorkaZorkaHorká píše:
@Paní Harringtonová jak jiný??
No vonelo to uplne jinak. Jsem to blbe napsala. Lahvicka taky vypadala trochu jinak.
Podle me fejk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ono je to s těma vůněma složité. U fejků to jsou prachy zadarmo, takže se vyplatí napodobovat originály. Známá z letiště mi teda říkala, že i testery jsou trochu jiné - intenzivnější, prý proto, aby to dlouho vydrželo a lidi to kupovali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DoktorkaZorkaHorká píše:
No ono je to s těma vůněma složité. U fejků to jsou prachy zadarmo, takže se vyplatí napodobovat originály. Známá z letiště mi teda říkala, že i testery jsou trochu jiné - intenzivnější, prý proto, aby to dlouho vydrželo a lidi to kupovali.
Holky.tak my máme nové info.
Zatím všichni odeslali zoet co se jim vrátila platba.
Ale na dva ještě čeká, jedna paní rovnou napsala, ze sice peníze má, ale s parfeny jde na celni správu rovnou a zoet neposle 🙈 🙈
Jako i když se kamoska nechala podvest a nejsou origo, tak jako ai paní nechá parfeny a odnese se je proste tam a nebude mít ani oenize ani balík?? ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, s netovými parfumérkami je to prekérka
zkus si to pohledat na Arome.cz
tam jsou recenze právě netových parfumérek
stalo se mi už několikrát, že na Notinu, Elninu i na Kosmetika-zdraví i na Parfums.cz voněl jinak Angel než originál z Douglasu či Sephory či FANNu… a to samé s Mon Mon od Guerlainu
někdy je to OK, ale někdy je trošku jiná lahvička a intenzita vůně se velmi liší.. v kamenné dáte i o litr dva na sto ml víc, ale vyplatí se to, protože máte mnohem větší intenzitu.. opravdu to může být různými šaržemi pro neevropský trh apod., nemusí to být přímo fejky, ale liší se prostě podíly vonných esencí, ne natu je to vždy sázka do loterie, navíc třeba zrovna Angel 100ml stojí v kamenném přes 3tisíce a na netu se dá sehnat od 1600Kč, už to samotné je prostě divné, ne!?? (i když započítáte nájem a plat prodavačky, pořád to nevychází..)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 jj, tak podezřelá cena uz je sama o sobe varovani, ze to nebude uplne ono.
Ja tedy na Notinu nemela problem jeste, ale zas tak casto nenakupujj.
1 drahou voňavku mam i rok, protože mam spoustu levnejsich přímo z avonu.
@Anonymní píše:
Jako i když se kamoska nechala podvest a nejsou origo, tak jako ai paní nechá parfeny a odnese se je proste tam a nebude mít ani oenize ani balík??
Tak bych vyžadovala po pani potvrzení, ze je tam sla odevzdat, jinak ze ji nahlasi ona, za krádež, když to nevrati..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paní Harringtonová píše:
Ahoj
Slyším kolem sebe názory, že jistý internetový prodejce parfémů (ten nejznámější - nevím, jestli můžu jmenovat), prodává nekvalitní zboží. Vůně je naředěná, nevydrží, nebo to je uplný fejk.
Zajímají mě vaše zkušenosti, děkuji
Když parfém tak jedině našetřit a pořídit si originál. Vyzkoušela jsem už x různých možností, ale prostě na originál to nikdy mít nebude. Když se k němu přiblížily nějaké vůně, tak dlouho nevydrželi - takže jsem ho stejně vystříkala za kratší dobu, než u originálu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simonkaa01 Já na notino také objednávám, vyhovuje mi jejich výběr a slevy. A je super objednat a přijde balík až domů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 holky, tohle mi neda a musim reagovat. Jedna moje znama pracovala pred lety brigadne primo v Elninu a co musela delat? Maji tam obrovský kontejnery plny “parfému”, vedle spoustu lahvicek a maj za ukol je plnit a balit. Bohuzel jsou to fejky, s o mnoho nizsi vydrzi. Uprimne jsem tehdy byla v soku a zacala trochu pátrat a zjistila jsem, ze Elnino i Kosmetika-zdravi maji stejného majitele a sídlí ve stejnym meste. Od ty doby jsem tam uz nenakoupila. Nechapu, jak jim to muze roky procházet, ale bohuzel je to realita ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednou se mi stalo, že jsem koupila parfém v Douglasu, kde by měli být samé origoše. No a voněl jinak, hůř. Měla jsem už několikatý, tak jsem moc dobře věděla, jak má vonět. Zjednodušeně, byl několik let starý a kdo ví, jak ho skladovali :/ Dá se to zjistit, když do Google zadáte check cosmetic a vyjedou stránky, na kterých se dá zjistit, kdy to bylo vyrobené a tím pádem, že je to origoš.
Ono celkově, když si člověk prohlídne sortiment, tak v internetových eshopech se dají najít prostě kolekce, co se už v Douglasu ani v Sephoře neprodávají. Na druhou stranu, kupovala jsem i nějaké věci na internetu a po checknutí data výroby, tak to bylo třeba jen pár měsíců od vyrobení, takže nový a čerstvý
takže se to nedá generalizovat.
Abych jen nehanila, kdysi jsem měla příležitost se pobavit osobně s obchodním ředitelem Notina a přísahal mi, že všechno, co mají, tak jsou originály a že není rozdíl, když si koupím ve Francii voňavku a tady v ČR voňavku
Docela mě přesvědčil tehdy.
Potom, co jsem se popálila i v Douglasu, tak si říkám, že je to všechno stejný a nakupuju vlastně jak v kamenných jako Sephora, Douglas, tak i na internetu jako Notino. Podle nálady a ceny. Na vadný kus může mít člověk smůlu všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paní Harringtonová píše: Více
toje pravda hodně se mluví o nekvalitním zboží Notino
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přišlo mi několik Avonu a nikdy to nebylo jako z katalogu takže ano bude to šunt
- Citovat
- Upravit