Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, ty co pouzivate parfemy (EDP), mate nejaky overeny obchod pres internet? Videla jsem na nejakych strankach levnejsi nez v obchode, ale moc tomu neverim, ikdyz pisou ze je to EDP.
Diky
Nakupuji na parfums.cz
Před 14 dny jsem si tam koupila parfém. Tento týden mají dopravu zdarma tak jsem si objednala kosmetiku, protože to tam měli o hodně levnější než v obchodě. Všechno přišlo v porádku a do 48 hodin od objednání, byla jsem přijemně překvapená.
Nakupuju na parfemland.cz, naprostá spokojenost, jsou to opravdu originály.
já mám několik let ověřený Elnino. Dodávali bez poštovného, včera jsem bohužel koukala, že už za to chtějí 75kč (ale to je pořád slušný). S kvalitou jsem vždy spokojená, nejde o napodobeniny. Mají příjemnou komunikaci pomocí sms a zboží, když se objedná tuším do 15:00, tak dorazí hned druhý den.
Příspěvek upraven 30.11.11 v 10:26
já objednávám přes elnino.cz, vždycky pošlou i nějaký dárek. Minule poslali skleněný pilník a malinký parfémek ![]()
fann.cz
objednávám mnoho let. Solidní firma (20 let na trhu). Vše o.k. Mívají akce průběžně, kdy u vybraných výrobků zaručují nejnižší cenu na trhu - stačí si počkat na svůj oblíbený a objednat třeba se slevou 70%.
![]()
Parfémy jedině přes internet!! Taky objednávám nejvíce u Parfums.cz, mají dobré akce a vyzvedávám si to na jejich pobočce kousek od Florence! Ale objednávála jsem i u jiných, podle toho kdo má danný parfém momentálně nejlevnější! Myslím, že napodobeniny neprodává nikdo!.. A El nino teď posílá jako dárek vánoční čaj ![]()
taky objednávám leckde - kde je zrovna nejlepší cena a spokojenost se všemi, parfémy jsou kvalitní ![]()
většinou parfum.cz a mají navíc i testery, takže většinou beru ty ![]()
Já nejraději objednávám přes xparfémy. Při objednávce nad 1500 je doprava zdarma, přidají tester a ještě si můžeš vybrat další dáreček. A jednou za den mají šťastnou hodinku, když si to vyčíháš a objednáš v tu dobu, tak máš na objednávku ještě slevu 5 - 10%. A parfémy jsou originály.
Ještě mám dobrou zkušenost s Elnino.
Taky taky voníme díky netovým obchůdkům…teda objednává a nakupuje mamča a zatím nejvíce Elnino ![]()
já objednávala na http://www.vune-parfemu.cz/ nebo na http://www.parfumstar.cz tam byly nejlepší ceny a poslali dárek
každopádně u obou spokojenost, rychlé vyřízení a komunikace
objednavala jsem pres www.vune-parfemu.cz nebo www.parfums.cz
![]()