Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Parfemy Zara jsou vsechny klony na designerske parfemy, delaji i kopie Niche parfemu, staci zadat do googlo zara perfumes dupes a ziskas predstavu, co by Ti sedělo. Enternal Magnolia je podle vseho Gucci Flora.
@Anonymní píše: Více
Ahojky, já mám doma od Zary Rose Gourmand. Dostala jsem ho jako dárek a vůbec mi nevoněl. Dlouho mi tu ležel, pak nějak jsem si ho párkrát na sebe vzala a po asi půl roce co tu ležel mi začal docela vonět. @Nick.na.emimimo kouknu co to tedy mám ja za klon.To jsem třeba netušila, že jsou to nějaké napodobeniny.
@woušinka píše: Více
To je Mancera - Rose Vanille. Promin, nechci delat chytrou, ale ja mam trochu uchylku na vune a mam je nastudovane vic, nez cesky zemepis,
Jinak Rose Gourmand mam taky, ale mne teda v chladnem obdobi voni. Ja si kupuji ty 30 ml baleni.
@Nick.na.emimimo jojo,taky mi voní, ale zkraje vůbec. Take mám doma to menší balení. Super že v tom máš přehled, já jinak nekcice miluji Lancome značky. Nejvice Tresor a La vie…jsou to ale teď už takové ty tuctovky.
Urcite i na ne najdes v Zare klon. Jinak zkus La Belle od Jean Paul Gaultier ( v Zara Sultry Pear ) jestli budes mit moznost ovonet, trosku mi pripomina La Vie…
@Nick.na.emimimo jo,super, děkuji moooc za info.Tu první mi koupila dcera, tak si budu teď přát Sultry Pear.
Teď co mám od té Zary mi přijde hodně výrazný, kdyby byl u teď co jsi mi poradila, tak by to bylo super
Já bych právě ráda tu Eternal Magnolia, to je fakt moje nejoblíbenější, ale na stránkách není, do obchodu jsem nakonec nešla, když nebyla ani v aplikaci. No snad ji nepřestali vyrábět, nevím, jaká u nich by pak byla podobná, možná Gardenia.
Ta Sultry Pear asi neni tak vyrazna a tezsi, spis asi sladka.
Ja jsem načatá si objednat Stellar amber naslepo, coz asi bude vyrazna vune.
@Anonymní píše: Více
Ta Gardenia je podle Googlu dupe na YSL Black Opium, coz je velice oblibena vune mezi zenskyma, ale myslim, ze podobna te Magnolii nebude, je to sladke, vyraznejsi, vanilka a pry i kava ( mluvim o Black Opium, Gardenii jsem necichala,).
@Nick.na.emimimo myslela jsem to tak jakože silně voni, opravdu má obrovskou výdrž, tak že by i tato byla jakože silné cítit?
Takovou zkusenost nemam, jednu pear jsem zkusila jednorazove a tu amber mozna koupim naslepo. Ale Pear nebude asi tak vyrazna, jako Rose Gourmand, ta je opravdu povedena za ty penize.
Ahojky všem!
Ráda bych se Vás zeptala na parfémy ze Zary. Já mám oblíbený Eternal Magnolia, ale na stránkách už není, v obchodě zatím nevím (dnes pojedu) - nevíte, jestli ho třeba už neprodávají? Popřípadě jaký další parfém je podle vás fajn?