Parfémy Zara

Anonymní
11.8.24 11:08

parfémy Zara

Ahojky všem!
Ráda bych se Vás zeptala na parfémy ze Zary. Já mám oblíbený Eternal Magnolia, ale na stránkách už není, v obchodě zatím nevím (dnes pojedu) - nevíte, jestli ho třeba už neprodávají? Popřípadě jaký další parfém je podle vás fajn? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
466
11.8.24 12:12

Parfemy Zara jsou vsechny klony na designerske parfemy, delaji i kopie Niche parfemu, staci zadat do googlo zara perfumes dupes a ziskas predstavu, co by Ti sedělo. Enternal Magnolia je podle vseho Gucci Flora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.8.24 15:47
@Anonymní píše: Více

Ahojky, já mám doma od Zary Rose Gourmand. Dostala jsem ho jako dárek a vůbec mi nevoněl. Dlouho mi tu ležel, pak nějak jsem si ho párkrát na sebe vzala a po asi půl roce co tu ležel mi začal docela vonět. @Nick.na.emimimo kouknu co to tedy mám ja za klon.To jsem třeba netušila, že jsou to nějaké napodobeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.8.24 19:56
@woušinka píše: Více

To je Mancera - Rose Vanille. Promin, nechci delat chytrou, ale ja mam trochu uchylku na vune a mam je nastudovane vic, nez cesky zemepis, :) :) :) ;) Jinak Rose Gourmand mam taky, ale mne teda v chladnem obdobi voni. Ja si kupuji ty 30 ml baleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.8.24 20:05

@Nick.na.emimimo jojo,taky mi voní, ale zkraje vůbec. Take mám doma to menší balení. Super že v tom máš přehled, já jinak nekcice miluji Lancome značky. Nejvice Tresor a La vie…jsou to ale teď už takové ty tuctovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.8.24 20:49

Urcite i na ne najdes v Zare klon. Jinak zkus La Belle od Jean Paul Gaultier ( v Zara Sultry Pear ) jestli budes mit moznost ovonet, trosku mi pripomina La Vie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.8.24 20:52

@Nick.na.emimimo jo,super, děkuji moooc za info.Tu první mi koupila dcera, tak si budu teď přát Sultry Pear.
Teď co mám od té Zary mi přijde hodně výrazný, kdyby byl u teď co jsi mi poradila, tak by to bylo super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.24 07:59

Já bych právě ráda tu Eternal Magnolia, to je fakt moje nejoblíbenější, ale na stránkách není, do obchodu jsem nakonec nešla, když nebyla ani v aplikaci. No snad ji nepřestali vyrábět, nevím, jaká u nich by pak byla podobná, možná Gardenia.

• Citovat
  • Upravit
466
12.8.24 12:13

Ta Sultry Pear asi neni tak vyrazna a tezsi, spis asi sladka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
12.8.24 12:19

Ja jsem načatá si objednat Stellar amber naslepo, coz asi bude vyrazna vune.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
12.8.24 12:22
@Anonymní píše: Více

Ta Gardenia je podle Googlu dupe na YSL Black Opium, coz je velice oblibena vune mezi zenskyma, ale myslim, ze podobna te Magnolii nebude, je to sladke, vyraznejsi, vanilka a pry i kava ( mluvim o Black Opium, Gardenii jsem necichala,).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
12.8.24 12:49

@Nick.na.emimimo myslela jsem to tak jakože silně voni, opravdu má obrovskou výdrž, tak že by i tato byla jakože silné cítit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
12.8.24 15:48

Takovou zkusenost nemam, jednu pear jsem zkusila jednorazove a tu amber mozna koupim naslepo. Ale Pear nebude asi tak vyrazna, jako Rose Gourmand, ta je opravdu povedena za ty penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí