Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Hezký den, po porodu nesnesu tampony i vložka mi dělá problém. Moje dny jsou pro mě teď nějak extra nepříjemné.
Zvažuji menstruační kalhotky, krom snuggs, máte
zkušenost s nějakými levnějšími?
Děkuji!
Já vím, že říkáš krom Snuggs
Ale! Teď je akce „na zkoušku“ jsou za super cenu, mrkni na to. Jiné vyzkoušené nemám, Snuggs mi vyhovují, ale ráda si počkám na další tipy ![]()
Dcera má nějaké z Rossmann tu jejich značku. Snuggs jsou prý mnohem lepší. Ale na slabé dny prý OK
Mám Snuggs, mám i z Lidlu, asi za 3 nebo 4 stovky, mám i jiné značky. I ty levné z Lidlu se dají bez problému použít.
Mrkni na české kvalitní Ecomodi
levné teda nejsou, ale spolehlivé 100%..
Hlavne si toho nenakup moc. Ja si koupila asi sestery a nakonec je nosit nemuzu, protoze bych se uskrabala a ve finale mela kvasinkovou infekci. A to mam Snuggs.
Mám z Dr.max,ale štvou mě už..nesnáším vložky a kalhotky vypadají jakoby měli ty vložky na sobě dvě..navíc ta krev,,neodchází,,pardon za výraz, ale už mi to vadí. Myslím, že to budou dělat všechny značky, zlatý tampon..stejně ho mít na začátku ms mít musím, kvuli síle..
Mam snuggs a Lunu. Luna mi je mnohem prijemnejsi a pritom jsou ty kalhotky levnejsi, s krajkou a nejsou tolik umele. Chce si to vychytat akci, kdy nabizeji treba 1+1 apod. Kazdopadne nikdy nepouzivam kalhotky jen tak, vetsinou vzdy s kaliskem.
Já teď koupila dceři na Perties EcoGaťky sadu 2× kalhotky a 1× plavky. Zkoušela ona a prý dobrý. Byla to sada za cca 1.400, což mi přišlo cenově únosný.
maluna.cz nabízí větší sortiment pomůcek, včetně kalhotek a plavek.
Dceři jsem koupila Selencare a je s nimi spokojená, na příští sezónu koupíme i plavky…