Park Dobeška, znáte někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.5.23 09:06

Park Dobeska, znate nekdo?

Dobrý den, našla jsem pár lidí na courani po Praze. Zítra mám s jedním mít první sraz a nadhodil tento park - Dobeska. A můj dotaz zní zda tam chodí dost lidí nebo zda je to tam hodně odlehlé? Centrum nemusíme ani jeden..a že trefí něco co neznam mi nenapadlo :mrgreen: Prahu mám procházenou dost.
A ještě mám jeden dotaz když jste někde v lese nebo v parku prostě někde, kde není WC a byli byste tam s cizou zenou/mužem na srazu, procházce kam byste šli na WC? :roll: :mrgreen: Několik hodin to drželi až domů? :roll: Nebo prostě někam v přírodě se schovat :roll: :mrgreen: díky prosím anonym. jinak smazat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K82
2202
13.5.23 10:15

Ahoj, je spíš odlehlý. Vyhlídka Na Vltavu, lesík. Davy tam nejsou, s cizím člověkem bych tam nešla😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
13.5.23 13:53
@Anonymní píše:
Dobrý den, našla jsem pár lidí na courani po Praze. Zítra mám s jedním mít první sraz a nadhodil tento park - Dobeska. A můj dotaz zní zda tam chodí dost lidí nebo zda je to tam hodně odlehlé? Centrum nemusíme ani jeden..a že trefí něco co neznam mi nenapadlo :mrgreen: Prahu mám procházenou dost.
A ještě mám jeden dotaz když jste někde v lese nebo v parku prostě někde, kde není WC a byli byste tam s cizou zenou/mužem na srazu, procházce kam byste šli na WC? :roll: :mrgreen: Několik hodin to drželi až domů? :roll: Nebo prostě někam v přírodě se schovat :roll: :mrgreen: díky prosím anonym. jinak smazat.

Ahoj, Dobešku taky znám, ale s cizím klukem bych tam nešla. Hodně lidí tam bývalo snad jen na ohňostroj na Nový rok, ale ten stejně zrušili. Wc tam není, je tam nějaký klub Dobeška, nebo divadlo, je tam snad i kavárna, ale nevím, jak mívají otevřeno.
Nechcete třeba raději Stromovku, Grébovku (i když to je centrum), nebo Divokou Šárku, tam bývá více lidí a wc tam jsou minimálně ve 2 restauracích, já to mám hodně zmapované, protože mám hyperaktivní močák a lítám pořád a všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová