Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prosim, prosim prazske i mimoprazske. Nevite jak je to s parkovanim u porodnice U Apolinare??? Brzy tam pojedem prez pul republiky za miminkem a vubec to tam nezname. Podle map tam zadny parkoviste neni a na modre zone preci nemuzem jen tak parkovat, kdyz jsme mimoprazsti??? Budeme sebou mit 18 mesicniho prcka a nechcem se nekde kodrcat. Diky za rady
@prvotěhule S parkováním je to tam mizerné, je tam pár placených míst (zelená zóna), ale v době návštěv bývají beznadějně plná. Nejrozumnější je jezdit tam MHD.
@prvotěhule Zaparkujte u policejniho muzea, tam je místo snad vždy. Ale ve vsedni dny se tam přes den platí. Je to 5 minut pěšky od porodnice.
Nikdy jsem neměl problém zaparkovat tam v přilehlých ulicích (Apolinářská nebo Viničná), jsou tam parkovací automaty. Místo se dá také sehnat na Karlově náměstí a dojít pěšky.
@Svistice s tím, že je tam místo vždy si to není zcela pravda, když jsem tam byla se synem, tak jsem měla okna přímo na to parkoviště a někdy tam byl oříšek zaparkovat, když jsme tam začali jezdit na kontroly, tak jsem tam několikrát ani nezaparkovala.
Chce to zkusit buď toto nebo přilehlé ulice, všude jsou parkovací automaty
@Ráďa81 Nevím, zda mluvíme o stejném parkovišti. Je to hned na konci Nuseláku, za rohem od dětské kliniky na Karlově. Tam podle mě od Apolináře nemůže být vůbec vidět. Ale třeba se pletu, já měla okna vždy na druhou stranu směrem ke Kateřinské (nebo jak se ta ulice jmenuje).
Nicméně v okolí porodnice se parkovat dá. Je to sice placené, ale není to jen pro rezidenty, jak se zakladatelka asi domnívá.
@Svistice mluvíme o tom samém, z JIRP na KDDL jsem na to přímo koukala z okna
@Svistice
Jj myslela jsem, ze ty ulice jsou jen pro rezidenty. Aspon, ze to tak neni ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.