Rekonstrukce u Apolináře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
18.9.15 21:30

Rekonstrukce u Apolináře

Za týden mám termín porodu, budu u Apolináře. Prý je kvůli rekonstrukci zavřený jeden porodní sál a celé jedno oddělení šestinedělí. To znamená žádné nadstandartní pokoje a velký přetlak rodiček. Nervozní, upracované porodní asistentky. Asi i doktoři.
Byla jste tam teď některá? Víte, jak to tam vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
18.9.15 21:33

Nevím jak to tam vypadá ale zachovej klid. Já když jsem rodila u Apolináře před dvěma lety, tak jsem byla na porodním sále sama. Až když jsem porodila a byla ještě na boxu po porodu tak tam přišla jedna další rodička. Takže to, že tam je jen jeden sál nemusí znamenat vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
18.9.15 22:22

@zuzana34 Ahoj neboj…ja rodila loni v listopadu zrovna v tydnu kdy meli extremni porodnost, nemeli mista na sestinedeli a ani na salech protoze tam nechavali rodicky dospavat a me pak soupli na klasicke gyn. oddeleni a i presto byli vsichni moc fajn…akorat pak rychleji propousteli aby meli mista.

• Citovat
  • Upravit
188
19.9.15 06:20

Rodila jsem tam pred 4 tydny. Je zavreny ten „lepsi“ porodni sal, bohuzel. Nervozni mi PA ani doktori neprisli, ale zmatky tam trochu jsou.
Na sestinedeli nadstandardni pokoje opravdu nejsou, rodicky po porodu davaji vsude mozne, ja treba lezela na oddeleni rizikoveho tehotenstvi (bez miminka samozrejme :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
19.9.15 10:33

Ahoj rodila jsem tam před týdnem! Nátřesk je tam slušnej, ale je to nárazové. V pátek a v sobotu přes den tam byl šílený fofr, ale když jsem v sobotu šla odpol rodit byla jsem tam sama. V noci se to nárazově zhoršilo a když jsem rodila rodily jsme 4 najednou. Holky na sálech byli přes to vstřícné a usměvavé a pozorné. Protože míst na šestinedělí bylo pomálu tak noc jsem strávila na G3. V neděli v poledne nás přesunuli na šestinedělí P15. Mezitím jsme mohli chodit za miminkama přikládat. Ležela jsem na P15 a mám jen slova chvály na veškerý personál mimo sanitářky což je líná pipna ale člověk s ní přišel do styku max. 2× denně :lol: Nic nebyl problém :) Jinak por. sál číslo 1 by měl být už od pátku nejpozději od pondělí otevřen a možná stejně tak i to šestinedělí s nadstandardy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
22.9.15 09:35

@hrkačka Díky za info! Včera jsem tam byla, sál 1 už je otevřený a šestinedělí s nadstadardy od zítřka. Ulevilo se mi (trochu) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková