Předporodní kurzy ve FNOL

17.9.15 21:57

Předporodní kurzy ve FNOL

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s předporodními kurzy ve FNOL? Má to smysl? A jak to vlastně chodí? Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
151
17.9.15 22:08

Já byla jen na jednom z těch jednorázových (porod) a jediné co bylo fajn, že jsem aspoň věděla, kam jít a jak to vypadá na sále atd. jinak informace nové žádné, jela podle letáčků, které stejně dostaneš na první kontrole v porodnici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
17.9.15 22:16

Ahoj, já chodím na ten podrobnější kurz a je to fajn. Zvlášt pro prvorodičky. A nejde ani tak o ty informace, jako o určitou aklimatizaci - člověk si to prostředí „ošahá“ a potom to /doufám/ nebude takový šok. A hlavně to proplácí pojištovna, tak člověk nemá co ztratit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.15 22:29
@jasna.s píše:
Ahoj, já chodím na ten podrobnější kurz a je to fajn. Zvlášt pro prvorodičky. A nejde ani tak o ty informace, jako o určitou aklimatizaci - člověk si to prostředí „ošahá“ a potom to /doufám/ nebude takový šok. A hlavně to proplácí pojištovna, tak člověk nemá co ztratit :)

A nevis, jestli se to kona pravidelne nebo az se sejde dost zajemcu…kdyz tam zavolam, kdy zacnu chodit nebo jsou pevne terminy? dik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
18.9.15 11:34

@chrysantemis jsou pevné termíny, začíná se vždy od nového měsíce. Doporučuji se objednat co nejdříve (i s měsíčním předstihem), na některé lekce neberou moc lidí /hlavně ty prakticky zaměřené/
více tady: http://www.fnol.cz/…kce_691.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.15 21:25

@jasna.s Diky moc, tak se tam prihlasim na rijen…a jeste, da se to stihnout za mesic? Mam termin na zacatku listopadu a zrovna ty posledni dve lekce me nejvic zajimaji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
18.9.15 22:45

@chrysantemis dá, akorát nevím, jestli tě na říjen vezme - zkus se na ty dvě poslední lekce přihlásit na příští týden (zrovna probíhají), já se ze středy odhlašovala, tak teoreticky by mělo být místo. taky mám termín začátkem listopadu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková