Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, je tu někdo, kdo by mi poradil, kde se v Caorle, pokud tam dorazíme brzy ráno dá zaparkovat? Chceme tu strávit jen dva dny, než pojedeme dál na jih, přespíme v autě, akorát nevím, kde zaparkovat, když budeme chtít k moři? Jsou tam nějaká parkoviště u moře a jsou placená?
Je tam velké parkoviště u aquaparku a to je zadarmo, ale je to dal k mori a pokud tam prijedete v sobotu, tak tam budou na tom parkovišti trhy, ale i tak se tam da bez problémů zaparkovat. Pak je podle mapy ještě jedno u more, ale to nevím, jestli není placené, ale je taky hodně velké, ale to bude asi hodně plne.
@myskalucka píše:
Je tam velké parkoviště u aquaparku a to je zadarmo, ale je to dal k mori a pokud tam prijedete v sobotu, tak tam budou na tom parkovišti trhy, ale i tak se tam da bez problémů zaparkovat. Pak je podle mapy ještě jedno u more, ale to nevím, jestli není placené, ale je taky hodně velké, ale to bude asi hodně plne.
Od aqauparku v Caorle k moři je to tak 5 minut
jezdíme tam už několik let a z jedné strany terasy koukáme na aquapark a lunapark a z druhé strany na moře. je to fakt kousíček a parkoviště je veliké a zdarma
Ideální místo k parkování.
@krtek7489 : je fakt, ze my jsme z toho parkoviště nesli hned k mori, tak mi to přišlo docela daleko k mori
. Tak asi nějakou přímou uličkou to na Levante nebude daleko
.
@myskalucka V pohodě
Reagovala jsem proto, aby si @DnnnK nemyslela,že je to jako fakt daleko. Třeba půl hodiny
Ano, přejde se ta hlavní ulice, která vede kolem aquaparku, od přechodu asi 30 m doleva a tam je přímá ulička, tak 300 m, pak přes silnici, dát se doleva, je tam takový kruhák a jsi na pláži ![]()
Holky, ještě mě napadá, můžu použít plážový stan v Caorle na pláži?
Když budeš na veřejné tak ano, jsou tam i místa bez slunecniku a tam si můžeš dat vlastni slunečník a nebo stan
. A když budeš mít lehatko se slunecnikem, tak k němu si taky můžeš dat stan ![]()
Ahoj. Prosim kdo jste byl letos v Caorle. Je stale u aquaparku parkovani zdarma? My jedeme se tremi detmi a budeme bydlet 5km od mesta.tak hledam tipy.kde zaparkovat:-)
@lllucie my tam parkovali jen v době trhů, to to bylo zadarmo, ale nevím, jestli i jiné dny. Ale nevšimla jsem si žádné cedule, že by se mělo platit…
Zadarmo jen to hned před aquaparkem, to zadní je placené. Ale jsou tam i jina parkoviště zdarma ![]()
@lllucie : no my jsme nikdy v době trhu neplatili, ale vsimla jsem si, že si někteří kupovali parkovaci lístek ![]()
Díky za odpovědi.
My prave budeme ubytovani 5 km od Caorle. Mame venkovský domek s bazenem i hristem pro deti.ale chceme urcite i k mori a vecer do mesta.tak se mi nechce porad platit parkování. Ale jasně. ze pokud by nebylo zbytí. zaplatím:-) tak snad ta parkoviste zdarma najdeme.
@lllucie píše:
Díky za odpovědi.
My prave budeme ubytovani 5 km od Caorle. Mame venkovský domek s bazenem i hristem pro deti.ale chceme urcite i k mori a vecer do mesta.tak se mi nechce porad platit parkování. Ale jasně. ze pokud by nebylo zbytí. zaplatím:-) tak snad ta parkoviste zdarma najdeme.
Připomeňme se mi v týdnu, chlap má ty parkoviště zdarma v navigaci, poslala bych ti souřadnice
.
@myskalucka píše:
Připomeňme se mi v týdnu, chlap má ty parkoviště zdarma v navigaci, poslala bych ti souřadnice.
Super. To budeš zlatá
nepochybne se připomenu ![]()
Prosím nemáte někdo aktuální informace z tohoto roku případně z minulého - 2017? Kde mohu v Caorle zaparkovat zadarmo? Budeme bydlet pár kilometrů od Caorle, do Caorle se chystáme jezdit jednou denně, takže potřebujeme něco neplaceného. Ideálně někde na začátku města, abychom nemuseli projíždět celým městem.