Parkování v Caorle

575
14.5.14 14:55

Parkování v Caorle

Ahojky, je tu někdo, kdo by mi poradil, kde se v Caorle, pokud tam dorazíme brzy ráno dá zaparkovat? Chceme tu strávit jen dva dny, než pojedeme dál na jih, přespíme v autě, akorát nevím, kde zaparkovat, když budeme chtít k moři? Jsou tam nějaká parkoviště u moře a jsou placená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8112
14.5.14 15:44

Je tam velké parkoviště u aquaparku a to je zadarmo, ale je to dal k mori a pokud tam prijedete v sobotu, tak tam budou na tom parkovišti trhy, ale i tak se tam da bez problémů zaparkovat. Pak je podle mapy ještě jedno u more, ale to nevím, jestli není placené, ale je taky hodně velké, ale to bude asi hodně plne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
14.5.14 20:46
@myskalucka píše:
Je tam velké parkoviště u aquaparku a to je zadarmo, ale je to dal k mori a pokud tam prijedete v sobotu, tak tam budou na tom parkovišti trhy, ale i tak se tam da bez problémů zaparkovat. Pak je podle mapy ještě jedno u more, ale to nevím, jestli není placené, ale je taky hodně velké, ale to bude asi hodně plne.

Od aqauparku v Caorle k moři je to tak 5 minut :mrgreen: jezdíme tam už několik let a z jedné strany terasy koukáme na aquapark a lunapark a z druhé strany na moře. je to fakt kousíček a parkoviště je veliké a zdarma ;) Ideální místo k parkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
14.5.14 21:04

@krtek7489 : je fakt, ze my jsme z toho parkoviště nesli hned k mori, tak mi to přišlo docela daleko k mori :-). Tak asi nějakou přímou uličkou to na Levante nebude daleko :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
15.5.14 07:48

@myskalucka V pohodě ;) Reagovala jsem proto, aby si @DnnnK nemyslela,že je to jako fakt daleko. Třeba půl hodiny :mrgreen: Ano, přejde se ta hlavní ulice, která vede kolem aquaparku, od přechodu asi 30 m doleva a tam je přímá ulička, tak 300 m, pak přes silnici, dát se doleva, je tam takový kruhák a jsi na pláži ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
15.5.14 08:05

No holky, mile jste mě překvapili, fakt děkuji!!!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
15.5.14 09:13

Holky, ještě mě napadá, můžu použít plážový stan v Caorle na pláži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
15.5.14 09:17

Když budeš na veřejné tak ano, jsou tam i místa bez slunecniku a tam si můžeš dat vlastni slunečník a nebo stan :-). A když budeš mít lehatko se slunecnikem, tak k němu si taky můžeš dat stan :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
20.8.16 20:52

Ahoj. Prosim kdo jste byl letos v Caorle. Je stale u aquaparku parkovani zdarma? My jedeme se tremi detmi a budeme bydlet 5km od mesta.tak hledam tipy.kde zaparkovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
20.8.16 21:43

@lllucie my tam parkovali jen v době trhů, to to bylo zadarmo, ale nevím, jestli i jiné dny. Ale nevšimla jsem si žádné cedule, že by se mělo platit…

• Citovat
  • Upravit
8112
21.8.16 13:47

Zadarmo jen to hned před aquaparkem, to zadní je placené. Ale jsou tam i jina parkoviště zdarma ;-)
@lllucie : no my jsme nikdy v době trhu neplatili, ale vsimla jsem si, že si někteří kupovali parkovaci lístek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
21.8.16 19:28

Díky za odpovědi.
My prave budeme ubytovani 5 km od Caorle. Mame venkovský domek s bazenem i hristem pro deti.ale chceme urcite i k mori a vecer do mesta.tak se mi nechce porad platit parkování. Ale jasně. ze pokud by nebylo zbytí. zaplatím:-) tak snad ta parkoviste zdarma najdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
21.8.16 20:48
@lllucie píše:
Díky za odpovědi.
My prave budeme ubytovani 5 km od Caorle. Mame venkovský domek s bazenem i hristem pro deti.ale chceme urcite i k mori a vecer do mesta.tak se mi nechce porad platit parkování. Ale jasně. ze pokud by nebylo zbytí. zaplatím:-) tak snad ta parkoviste zdarma najdeme.

Připomeňme se mi v týdnu, chlap má ty parkoviště zdarma v navigaci, poslala bych ti souřadnice ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
22.8.16 07:32
@myskalucka píše:
Připomeňme se mi v týdnu, chlap má ty parkoviště zdarma v navigaci, poslala bych ti souřadnice ;-).

Super. To budeš zlatá :kytka: nepochybne se připomenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
30.5.18 10:46

Prosím nemáte někdo aktuální informace z tohoto roku případně z minulého - 2017? Kde mohu v Caorle zaparkovat zadarmo? Budeme bydlet pár kilometrů od Caorle, do Caorle se chystáme jezdit jednou denně, takže potřebujeme něco neplaceného. Ideálně někde na začátku města, abychom nemuseli projíždět celým městem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí