Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Tóňa2 Zdarma je to problém. Navíc místní carabinieri jsou dost aktivní. Zdarma se dá po omezenou dobu parkovat u obchodních center (např. Familia), nebo ve vzdálenějších lokalitách d moře + dojet autobusem. Placené nedaleko od moře je podél ulice u autobusového nádraží (tam se najde místo skoro vždy), nebo kousíček od moře ve Via Fiume, ale tam se místa obsadí už po snídani.
Možná by stálo za to zkusit se domluvit v campu s obsluhou, že by vás nechali parkovat tam za nějaké všimné, případně zkusit ty vzdálenější místa od historického centra (někde u Porto Santa Margerita), tam by to mohlo být volnější.
Via Della Meridiana… kousek od moře. Parkování po obouch stranách silnice. Zdarma.
Via Traghete už u zminovaného obchodu, kousek je tam i hřbitov s volnym parkovištěm.
Viale dei Tropici tam jsou parkoviště velká a ta cena byl v poho.
Chtěl bych se podívat do Caorle a četl jsem zde, že je nebo bylo u aquaparku parkování zdarma. Byl bych tedy rád kdyby mi někdo z vás potvrdil zda je u aquaparku parkování i nadále zdarma, popřípadně doporučil nějaké jiné parkovíště v Caorle blízko centra kde bude s nějakou větší pravděpodobností volno. Pokud možno co nejlevnější.
Předem děkuji za odpovědi.
@zoufalý 1 píše:
Chtěl bych se podívat do Caorle a četl jsem zde, že je nebo bylo u aquaparku parkování zdarma. Byl bych tedy rád kdyby mi někdo z vás potvrdil zda je u aquaparku parkování i nadále zdarma, popřípadně doporučil nějaké jiné parkovíště v Caorle blízko centra kde bude s nějakou větší pravděpodobností volno. Pokud možno co nejlevnější.
Předem děkuji za odpovědi.
Jo je tam parking zdarma. Je to velké parkoviště, takže v pohodě. Je to na kruhovém objezdu směr Aquafollie. Parking v centru je taky možný, parkování není až tak drahé, ale spíš je problém najít volné.misto. místní tam totiž stojí na residenční karty a tam moc míst není. Jsou tam parkovací automaty. Pak je možné nechat auto u Penny a jít pěšky, tam je taky velký parking bez placení.