Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, vy které jste z Liberce, mohly byste mi poradit, kde je možné zaparkovat poblíž centra za normální peníz? Konkrétně zítra, takže všední den v podvečerních hodinách? Napadá mě u Billy Na Rybníčku, ale zajímá mě, jestli máš šanci se tam někam vecpat
popř. jiné nápady. Budu vděčná za každou radu, ať tam zítra neprojezdím hodinu, než najdu nějaký flek ![]()
Já teda vždy parkuju dole u krajskýho úřadu (kousek do babylonu, do Fóra, či jak se to jmenuje). Míst je vždy dost a snad 10kč na hodinu. Jinam si netroufám ![]()
@Izzz píše:
Já teda vždy parkuju dole u krajskýho úřadu (kousek do babylonu, do Fóra, či jak se to jmenuje). Míst je vždy dost a snad 10kč na hodinu. Jinam si netroufám
Jooo, jakoby za kulturakem..nj, to me nenapadlo.. dekuji
Ahoj holky, jsem tu opět s dotazem ohledně parkování v Lbc ![]()
Dá se na parkovišti u Alberta u bazénu parkovat i po zavírací době?
Tak buď ve Forum, tam to máš zdarma na 2 a půl hodiny, každá další půl hodina pak za 15 kč. A po 18. hodině už to máš zdarma i jinde a já to vždy nechávám na papíráku, když jdu do centra. A o víkendu ve Forum, to je zdarma celý den
.
Jj, Forum je zdarma, to vím, ale půjdu do Maškovky a tam je nejblíž buď knihovna, ale ta je levná jen na první dvě hodiny, pak 25kč, to bych tam nechala kilo jen za parkování.. tak mě právě napadlo nechat to u Alberta
@olinka11 přímo u Maškovky vzadu je parkování. Ne to malé, na které hned přijíždíš, ale když to objedeš a pojedeš dozadu, tak tam je větší.
@Martina1991 píše:
@olinka11) :https://www.emimino.cz/…il/olinka11/ přímo u Maškovky vzadu je parkování. Ne to malé, na které hned přijíždíš, ale když to objedeš a pojedeš dozadu, tak tam je větší.
Ahaaa, no tak to je uplne nejlepsi, dekuji
Prosim o radu - potrebuji na 3 dny do centra Liberce (blizko Forum), kde nejvyhodneji resp. zdarna mohu 3 noci nechat auto? Nebo nekde nechat a moci dojet na zastavku Rybnicek tramvaji. Moc dekuji, ceny za parkovani v centru jsou pro dlouhe stani vysoke. Ve Forum se parkuje zdarma jen o vikendu. Moc dekuji
@Lotrinka píše:
Prosim o radu - potrebuji na 3 dny do centra Liberce (blizko Forum), kde nejvyhodneji resp. zdarna mohu 3 noci nechat auto? Nebo nekde nechat a moci dojet na zastavku Rybnicek tramvaji. Moc dekuji, ceny za parkovani v centru jsou pro dlouhe stani vysoke. Ve Forum se parkuje zdarma jen o vikendu. Moc dekuji
nech auto nekde nahore v Dolnim Hanychove treba, do centra jede tramvaj a stavi u For a.
@Lotrinka třeba na sídlišti ve Vratislavicich. Odtud pak jede tramvaj č. 5 nebo 11
Dobrý den, jedeme na 3 dny do hotelu PYTLOUN CITY BOUTIQUE HOTEL a potřebovala bych radu, kde zaparkovat na ty 3 dny, aby nás to nestálo majlant
. V hotelu chtějí 500 Kč/den, což je teda šílený. Jedeme s dvouletou dcerou, takže nejlépe aby to bylo do 15 minut od hotelu pěšky. Našla jsem parkoviště u Krajského úřadu za 60 Kč/den, ale už jsem nenašla nikde, jestli se tam dají zaplatit ty tři dny najednou. Děkuji moc za radu.