Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím vás, chci se zeptat můj bratr jí jenom párky bez rohlíku či jineho pečiva a bývá mu potom spatne cely zbytek dne. Je to z toho nebo z něčeho jineho?
Tak záleží, kde ty párky kupuje. Jestli jsou to nějaké úplně nejlevnější. Nebo trochu lepší v Lidlu, kde je tuším 80 nebo 90% masa. Nebo domácí výrobu od řezníka. V tom je zatraceně rozdíl. Miluji domácí klobásy které dělají známí. Ale teda jíst to denně. Tak to bych nechtěla. Navíc pořád je to pro tělo málo. Já k tomu vždycky sním plno různé zeleniny pouze nakrájené nebo zeleninový salát. Takže pečiva se vleze míň. Pochopitelně. Že se toho nepřejí? ![]()
Mi by to lezlo ušima.
@baruleej píše:
Zdravím vás, chci se zeptat můj bratr jí jenom párky bez rohlíku či jineho pečiva a bývá mu potom spatne cely zbytek dne. Je to z toho nebo z něčeho jineho?
Kolik je mu let a kolik parku denně sní?
@baruleej píše:
On jí JENOM párky a nic jiného, nebo když si dá párek, tak k tomu nemá rohlíky?
plesk auuuuu!! Proč ho biješ? Už ho vidím, haj.zla, jak to žere bez chleba! 🤣
@baruleej píše:
A to si dobytek ani nenamaci ty parky do tatarky?
fuj
Maminka křičí z kuchyně… Budeme mít parky k večeři..
Plesk… Dítě dostalo facku
Proč ho bijes, Josefe?
Už ho vidím deb#la jak to žere bez chleba
![]()
Lidl ty lepší má 96% masa. Jen na okraj.
A tuším, že pořád je lepší jíst párky bez rohlíku, protože ten rohlík je takové stravovací monstrum. Nevím, kolik je tomu bratrovi, ale jíst způsobem, o kterém vím, že mi po něm nebude dobře…
Ozzák: „Ivuško, na to že to je voda, je to docela dobrý“
Iva: „To je voda od párků.“
Ozzák: „Tak ji kupuj častějc.“
Příspěvek upraven 27.07.22 v 13:09
Buď v klidu, většina výrobců uzenin na tuto variantu v dnešní době myslí a do párků přidávají pečivo už z výroby
Myslí to s námí dobře ![]()
@Cenarius píše:
A to si dobytek ani nenamaci ty parky do tatarky?fuj
párek s tatarkou??
@Ivan PPZ to bylo v dílu o maxigigantech? Vždy když jim párek, tak na Ozzaka myslím.
@Karamba2020 píše:
párek s tatarkou??
Jistě, pak jej nebude bolet břicho.
@Cenarius píše:
Jistě, pak jej nebude bolet břicho.
Já už asi ztrácím smysl pro humor… Nebo to nebyl vtip? ![]()