Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
Vánoce jsou za dveřmi a já docela dost uvažuji o tom, že na velký úklid si pořídím kámoše - parní čistič. Ale nejsem si jista, zda to opravdu funguje. Nechci nic moc drahého - max. tak 2000 Kč.
Máte někdo zkušenosti? Mohu s tím umýt i okna, teď, když mrzne? Nebo mi popraskají skla? Děkuji za všechny rady a typy ![]()
Ahoj tterko,parní čistič dostala moje kamáradka. Ten co je na podlahu jak ho reklamují v TV A není s ním moc spokojená. Tím že z něj jde pára na studenou podlahu tak se hodně sráží vlhkost a podlaha je dost mokrá. Možná ty myslíš jiný druh, ale myslím že to všechno funguje na stejním principu.
Jo mama si hlavne na dlazbu koupila parni cistic - uklizi to pry zpusobem „co je mokre, to je ciste“ a efekt zadny, takze ho zase s uspechem vratila…
Ahoj holky,
díky za rady a ušetřené peníze
. Radši dál zůstanu věrná hadru a chemii ![]()
ahojda, já na parní čistitč nemohu dopustit,ale museli jsme si připlatit. koupili jsme si od luxforlife.cz a je super. na podlaze není ani vidět, že by jsem stírala. krásné sucho, narozdíl od toho mopu z TV produkts. ale stál asi 30000. ale uklízím s ním celý byt.od wc přes koupelnu, kuchyn.mohu doporučit