Parní hrnec, máte doma a poradíte recepty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
844
29.3.10 19:35

a jo, tak to se omlouvám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.11 10:47

U nás doma používáme Tefal VS 400330.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra S
26.9.11 12:08

Lze s ním vařit i rýže? V komentářích píší že ano http://zdravehrnce.cz/…ine-compact/

• Citovat
  • Upravit
1622
7.1.12 19:38

Ahoj, mám prosbu - máme parní hrnec, ale nemáme k tomu misku na rýži. To je nějaká speciální nádoba? Asi je děravá, aby krz tu rýži mohla pára? Děkuju za pomoc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
8.1.12 14:46

taky mám tento parní hrnec ale miska na rýži k tomu ne byla ta je u jiného a vypadá takto http://www.tefal.cz/…/RIZ5168.gif
měla by se dát sehnat přes prodejní místa nebo po netu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
8.1.12 14:52

Díky moc, bohužel z toho obrázku nejde zjistit, jestli je děravá nebo ne… Mám doma spoustu misek, tak přemýšlím, jak to udělat, abych ji právě kupovat nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
8.1.12 19:40

no děravá asi nebude, páč se tam sype rýže a dává voda, takže podle mě je to normální miska, která se může použít na vysoké stupně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
8.1.12 22:31

Aha, děkuju moc. Nerozumím teď ale tomu, proč je rýže z parního hrnce jiná, když se taky vaří ve vodě, stejně jako na sporáku? Promiň, ptám se jak pitomec, vyzkouším nějakou misku a uvidím, možná bude dobrá skleněná :think: Díky a paření zdar :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
10.1.12 12:16

tak to taky neporadím, taky by mi bylo logičtější, kdyby měla vespodu dírky a tou by šla ta pára k rýži ale :nevim: aby ti ta skleněná nepraskla :think: já k tomu mám ty skleněné kelímky na dezerty a jsou z dosti silného varného skla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.1.12 12:28

Ahoj, já mám tento parní hrnec http://parni-hrnce.heureka.cz/…hards-48780/, miska na rýži/těstoviny k němu je, žádné dírky nemá :-) Přiznávám, že nevím, nakolik je rýže jiná než při vaření na plotně. Vařím v něm denně příkrmy, takže je pro mě hlavní výhoda, že mám vše ve dvou hrncích (maso vařím v tlakáči) místo ve čtyřech (+ samozřejmě výborná chuť zeleniny a zachování vitamínů). Pro nás jsem v hrnci zatím moc nevařila, protože je stále obsazen těmi příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
17.5.12 14:00

máte někdo zkušenosti s parním hrncem Kenwood FS 560? jaký je? Případně od tefalu s Vitacuisine 400330, jestli má taky tu funkci, že jídla budou dovařena ve stejný čas?
Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
1829
30.4.15 15:53

Zdravím, co vše se dá v parním hrnci uvařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
1.5.15 12:01

@tvetinka Ahoj, já jsem si teď koupila parní nádobu do mikrovlnky, a dle návodu se tam dá dělat v podstatě všechno - rýže, těstoviny, zelenina, maso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
1.5.15 13:36

@tvetinka Dělám v tom všechno. Výborné jsou odtud brambory, rýže, těstoviny, kuřecí prsa, losos, celer, brokolice, mrkev, cuketa… Fakt se do toho dá naházet snad všechno. :palec: A hlavně nemusíš u toho stát a hlídat, jestli ti něco nevykypí a zkoušet, jestli už je to hotové. :dance: Já do toho vždycky všechno nahážu, zapnu a jdu dělat na zahradu, dojdu a mám oběd hotový! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí