Parní Pračka LG
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj mám LG už 8 let. Pere dobře. Opravovaná je jednou a to po přestěhování z Prahy kde je měkká voda do Kladna kde je naopak dost tvrdá. Tedy bylo zanesené ložisko. Oprava stála pár korun. Je fakt že poslední rok už není tak tichá, ale pere pořád dobře. Mám boční plnění tu 45tedy užší a max na 5kg. Ale jsem spokojená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zdravím všechny
s pračkou LG nemám sice zkušenost,ale chci reagovat na jeden příspěvek ohledně páry.Jsem bývala krejčová,a my jsme v práci měli žehličky na páru a mám zkušenost,že jemňoulinké látky se nedali vůbec žehlit,a byly hodně zmuchlané ,ale stačilo vzít tuto žehličku a bez přikládání se vše vyžehlilo.Ta pára byla úžasná.A nevím jak vy,ale já někdy z pračky mám prádlo hodně zmačkané,pokud nedám odstředění na 400.Proto si myslím,že i poslední program ,pokud je parní, by mohl mít dobrý vliv na prádlo.Ale mám možná špatný názor
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme od LG pračku už tři roky-bez páry teda, ale za celou dobu ani jeden problém, pere výborně a je tichá. Předtím jsme měly Siemensku a ta byla na prd, furt s ní něco bylo. Tchýně má rok novou od Bosh a už taky měla doma dvakrát opraváře, takže já si naší Lg nemůžu vynachválit a nevyměnila bych jí. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Didi píše:
Ahoj holky nemáte nějaká zkušenost s parní pračkou?Budeme kupovat novou pračku a byla nám nabídnuta parní pračka LG na 8kg prádla s různými vychytávkami.tak by mě zajímalo jak jste s parní pračkou spokojené.
Mám 3roky LG F1409TDS a jsem s ní nadmíru spokojená. Páru využívám při každém praní na delší program. Krom páry pak nejvíc využívám funkci žehlení a zkrácený program, ale pračka nabízí tolik různých možností, že si jí oblíbíš hned…a 8kg naprosto dostačuje. Za mě velká spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem měla pračku s parním praním v předchozím vztahu, jen si nemohu vzpomenout jaká to byla značka, ale že by to byl nějaký zázrak, to jsem nepostřehla. Stála kolem dvaceti tisíc. Teď mám 1,5 roku pračku od LG typ 10390NDK za poloviční cenu a jsem s ní maximálně spokojená. Ale co mě láká, je ta bublinková ![]()
- Citovat
- Upravit
@Radkak2 píše:
Já jsem měla pračku s parním praním v předchozím vztahu, jen si nemohu vzpomenout jaká to byla značka, ale že by to byl nějaký zázrak, to jsem nepostřehla. Stála kolem dvaceti tisíc. Teď mám 1,5 roku pračku od LG typ 10390NDK za poloviční cenu a jsem s ní maximálně spokojená. Ale co mě láká, je ta bublinková
No, nevím. ja slyšela, ze ta bublinkova je jen marketingový trik
Ale pokud budeš mít jiné info, určitě dej vedet
- Citovat
- Upravit
parní pračka LG
Ahoj, my parní pračku LG máme a jsme s ní spokojení, jsme skoro všichni alergici a máme tam i funkci allergy care a vyhovuje nám to, tak snad budete taky spokojení
kupovali jsme jí i kvůli mimču a moc velký výběr mezi kvalitními parními pračkami není, teda alespoň co jsem našla já..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Couch: A kterou konkretne od LG mate? Zvazuju nakup LG F 1480 TDS6. Jsme cerstve v novem, zatim mame jeste starou pracku, ale ceka me kupovani nove. Takhle se mi libi funkcemi a barvou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Couch
To zní zajímavě. A co to máš za pračku konkrétně? Také jsem alergik a mé dvě děti také.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@po.hanka1 ahoj, já mám přímo LG 1480TDS a doporučuji! Zatím jen samá pozitiva - technologie parního praní, 6 pohybů bubnu, 10 let záruka na motor, program allergy care, přímé otáčení bubnem - direct drive(bez řemene),dětská péče Baby care, zkrácený prgram, program refresh a další ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka30 je to LG F1280NDS a ten program pro alergiky se jmenuje allergy care a pak je tam ještě přídavná možnost medic rinse, což je antialergické máchání při 40stupních, a mají tam těch programů fakt hodně, já peru celkem často i deky, protože máme pejska, který se v nestřeženém okamžiku vždycky zavrtá k nám do peřin a je tam právě program i na objemné prádlo - peřiny, a to mi dřív vždycky pračka putovala po celé kuchyni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monique1 píše:
A nezdá se mi, že by měla ta pára nějakou vysokou teplotu, protože by se ti srazily věci, takže pokud pereš třeba na 60, tak pára musí mít taky max 60. Tak tam teda moc výhodu nevidím.
Možná to chtělo dávat ve škole větší pozor. Nebo alespoň zapojit mozek.
- Citovat
- Upravit
pračka LG F1480QDS
Zdravím, máme tuto pračku asi 4 měsíce a zaráží nás jedna věc a to je délka programů Bavlna a Mix. My ať dáme do pračky prádla hodně nebo málo, tak vyskočí délka praní u Mixu 1:22 a u Bavlny 1:18, což si myslím je hodně málo. Někde jsem četl, že byli lidi zděšeni nad délkou praní, kdy jim pračka ukázala délku přes 3hodiny. Podotýkám, že jsme zkoušeli i pračku pořádně naplnit. Ale prostě pračka ukáže jen 1:22 u mixu a 1:18 u bavlny. Prádlo není ani dobře vyprané. Ono to snad ani nejde při tak krátkých časech.
Proto se ptám zde přítomných, kdo má tuto pračku, jaké časy Vám pračka ukazuje. Jde mi o to jestli mám volat servis nebo ne. Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Píťa69 píše:
Zdravím, máme tuto pračku asi 4 měsíce a zaráží nás jedna věc a to je délka programů Bavlna a Mix. My ať dáme do pračky prádla hodně nebo málo, tak vyskočí délka praní u Mixu 1:22 a u Bavlny 1:18, což si myslím je hodně málo. Někde jsem četl, že byli lidi zděšeni nad délkou praní, kdy jim pračka ukázala délku přes 3hodiny. Podotýkám, že jsme zkoušeli i pračku pořádně naplnit. Ale prostě pračka ukáže jen 1:22 u mixu a 1:18 u bavlny. Prádlo není ani dobře vyprané. Ono to snad ani nejde při tak krátkých časech.
Proto se ptám zde přítomných, kdo má tuto pračku, jaké časy Vám pračka ukazuje. Jde mi o to jestli mám volat servis nebo ne. Děkuji za odpovědi
Tuto pračku máme cca rok, délka praní je u obou cyklů stejná jako u Vás, ale pere výborně
nikdy se mi nestalo, že by něco nevyprala… Vlastně jsem nikdy nepřemýšlela nad tím, jestli je hodina a půl na praní bavlny dost času.
Delší prací cyklus mají akorát programy s vyšší teplotou (plenky na 95°C se perou přes dvě a půl hodiny) a pak když se zapne ta parní funkce.
Vám se prádlo nezdá dobře vyprané?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit