Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,hledám tady stejně vášnivou obdivovatelku Pole dancu jako jsem já,která by semnou chodila do kurzu.Nejlépe z okolí Prahy 9 – Miškovice,Čakovice,Letňany,Prosek…Jsem úplně obyčená normální holka s pár kili navíc,upřímná pohodářka a kámoška by se mi taky šikla ![]()
Jééé, poslední dobou mě Pole dance nadchlo.. Akorát nevím kam chodit.. Našla jsem jeden kurz, kde bych to měla i VIP cenu od kamarádky kamarádky:D. Ale to začíná tehdy, když já studuji o víkendu:(.. Kam bys chtěla chodit ty?
Edit: četla jsem ještě jednu tvoji diskuzi. Tak to je to studio, o kterém mluvím… Takže cenově sice ok, ok že se nestřídají ženy u jedné tyče, ale ten čas je pro mě nevyhovující.:(
Ahoj,moc ti nerozumím ty se o víkendech učíš? Jestli jsem to dobře pochopila no a hodiny jsou po,st nebo čtvrtek.Já teda můžu kromě středy kdykoliv na večer.Problém je spíš v tom,že už jsou všechny kurzy obsazené a přihlásit se dá už poze jen jako náhradník
Takže možná i zkusit pohledat něco jinýho nebo nevím.
Teď se právě otevírá další kurzík a je to každou druhou sobotu a začíná se tuhle. Co mám já informace. Jj, já studuji jen občas a máme to o víkendech:)
Lakynka píše:
Teď se právě otevírá další kurzík a je to každou druhou sobotu a začíná se tuhle. Co mám já informace. Jj, já studuji jen občas a máme to o víkendech:)
Jej, to abych nekecala. Já to dostala naservírované takhle:D. Že je to každou druhou sobotu.
a cena pro neznámé nevím, kolik měla být:D
Koukám na to, mají ještě 2 volná místa na ten nový kurz… Cenu pro mě zveřejňovat nebudu, bylo by to asi nefér ![]()
Koukám, víkendy fakt workshopy, tak mi to bylo špatně podáno ![]()