Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj maminky tady na netu,…jsem 26.letá maminka,mám tříměsíční holčičku Nelinku..a tohle je něco,jako inzerát,který mi snad už pomůže k tomu,abych nebyla pořád jen sama..svojí dcerku miluju,ale ona mi ještě neodpovídá
a mě už tak trochu „hrabe“.
.mám spoustů kamarádů a kamarádek,ale na moravě
… tady neznám nikoho..potkávám maminky,co chodí taky samotné,ale jak vás oslovit???
budu fakt ráda,když se někdo ozvete,.. na pokec,procházku,kafíčko,… Verča M.
Ahoj, tak ja se hlasim. Kdyztak napis do vzkazu.Tesim se. Tasa
Ahoj, jsem sice z Prahy 9 ale to si myslím není žádný problém
Miminko ještě nemám, čekáme ho na přelomu února/března. Tak když se ti bude chtít, tak dej vědět ![]()
Ahojky, taky se hlasim. Sice mam uz teda 15 mesicniho syna, ale jsem z Prahy 3 Ohrada. Pokud budes chtit, napis.
ahoj:) na Ohradě taky bydlíme:)holky,jestli někdo budete chtít třeba na procházku,dejte mi prosím vědět,…-pokud možno odpoledne:)mooc se s Nelinkou těšíme ![]()
Ahoj, jsem ze Žižkova, je mi 27 a mám skoro pětimesíčního kluka.
Už byl nějaký sraz? ![]()
ahoojky holky
jsem novopecena maminka bydlim na ziskove. adamek se narodil 22 brezna. akorat ho budu mit u sebe tak za 14 dni narodil se mi ve 32tt. rada bych se k vam pridala.
nikoho tady nemam, tak bych si rada nasla nejaky maminky na kaficko a kdyz bude teploucko tak i na male pivko na zahradce
![]()
ahoj omlouvám se že vám sem takhle lezu ale hledám maminu z prahy 3 která se mnou byla v porodnici na vinohradech od 30.6.2011-4.7.2011 byla asi v 38tt měla nějaké problémy..já mám syna Honzíka..Jinak říkala že chodí venčit psíka na parukářku..kdyby jste měli info..ráda bych ji viděla
![]()
bohuzel to ja nevim a koukala si na nejakou diskuzy o vinohradsky nemocnici
koukala,ale nenašla bohužel si nepamatuji jméno,ale něco mi řiká že Lenka,nevím..ráda bych jí viděla byla príma ![]()
a co kdyby ti to rekli sestricky v podoli byli miloucky tam by to rekli kdyz vis kde lezela a kdy rodila coo jaky to bylo ve vinohradech me moje dr, odradila od vinohrad ale podoli taky ted uz nic moc ![]()
no zkusit to můžu..ve vinohradech to bylo supr vůbec si nemam na co stěžovat parádní prostředí hodný sestřičky celkově pohoda jestli budu mít další dítku chci rodit tam ![]()