Praha 3 - maminky a děti

111
1.1.12 10:27

Praha3-maminky a děti,..

ahoj maminky tady na netu,…jsem 26.letá maminka,mám tříměsíční holčičku Nelinku..a tohle je něco,jako inzerát,který mi snad už pomůže k tomu,abych nebyla pořád jen sama..svojí dcerku miluju,ale ona mi ještě neodpovídá :zed: :) a mě už tak trochu „hrabe“. :lol: .mám spoustů kamarádů a kamarádek,ale na moravě :(… tady neznám nikoho..potkávám maminky,co chodí taky samotné,ale jak vás oslovit??? :think: ;) budu fakt ráda,když se někdo ozvete,.. na pokec,procházku,kafíčko,… Verča M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
1.1.12 10:37

Ahoj, tak ja se hlasim. Kdyztak napis do vzkazu.Tesim se. Tasa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.1.12 10:40

jéééé supéér,jsem tu nováček,tak snad ty vzkazy najdu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
1.1.12 11:18

Ahoj, jsem sice z Prahy 9 ale to si myslím není žádný problém ;) Miminko ještě nemám, čekáme ho na přelomu února/března. Tak když se ti bude chtít, tak dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
1.1.12 22:03

Ahojky, taky se hlasim. Sice mam uz teda 15 mesicniho syna, ale jsem z Prahy 3 Ohrada. Pokud budes chtit, napis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
2.1.12 12:05

ahoj:) na Ohradě taky bydlíme:)holky,jestli někdo budete chtít třeba na procházku,dejte mi prosím vědět,…-pokud možno odpoledne:)mooc se s Nelinkou těšíme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
1.3.12 12:19

Ahoj, jsem ze Žižkova, je mi 27 a mám skoro pětimesíčního kluka.
Už byl nějaký sraz? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.3.12 19:38

srázek byl pouze s Irini-super baba !! :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
22.3.12 21:45

Tak kdy bude nějaký srazík? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
6.4.12 13:11

ahoojky holky :srdce: jsem novopecena maminka bydlim na ziskove. adamek se narodil 22 brezna. akorat ho budu mit u sebe tak za 14 dni narodil se mi ve 32tt. rada bych se k vam pridala. :srdce: nikoho tady nemam, tak bych si rada nasla nejaky maminky na kaficko a kdyz bude teploucko tak i na male pivko na zahradce :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.4.12 13:18

ahoj omlouvám se že vám sem takhle lezu ale hledám maminu z prahy 3 která se mnou byla v porodnici na vinohradech od 30.6.2011-4.7.2011 byla asi v 38tt měla nějaké problémy..já mám syna Honzíka..Jinak říkala že chodí venčit psíka na parukářku..kdyby jste měli info..ráda bych ji viděla :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
6.4.12 13:33

bohuzel to ja nevim a koukala si na nejakou diskuzy o vinohradsky nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.4.12 13:35

koukala,ale nenašla bohužel si nepamatuji jméno,ale něco mi řiká že Lenka,nevím..ráda bych jí viděla byla príma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
6.4.12 13:42

a co kdyby ti to rekli sestricky v podoli byli miloucky tam by to rekli kdyz vis kde lezela a kdy rodila coo jaky to bylo ve vinohradech me moje dr, odradila od vinohrad ale podoli taky ted uz nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.4.12 14:04

no zkusit to můžu..ve vinohradech to bylo supr vůbec si nemam na co stěžovat parádní prostředí hodný sestřičky celkově pohoda jestli budu mít další dítku chci rodit tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová