Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,hledám tady stejně vášnivou obdivovatelku Pole dancu jako jsem já,která by semnou chodila do kurzu.Nejlépe z okolí Prahy 9 - Miškovice,Čakovice,Letňany,Prosek.Jsem úplně obyčená normální holka s pár kili navíc,upřímná pohodářka a kámoška by se mi taky šikla ![]()
ahoj,docela bych ráda chodila
jen sehnat penízky na kurs.Je z něj krásná postava
jsem z prahy 8 - kobylisy.takže prosek,či letňany ideální.
holky, doporučuju centrum tance, růženku halamkovou, ta lektorka je fakt super.
chodila bych strašně ráda, ale jsem v 17tt,
předtím jsem ale byla na několika seminářích
super děkujeme za radu
a je to opravdu tak dobré na postavu?na posílení svalů?
a kolik tak stojí kurz?
já byla totálně odvařená, a hlavně celá omodřinovaná. jestli jste ještě nebyly, tak radím zkusit nejdřív ten seminář, nebo potom zjistíš, že to nejde, nebo že se ti to nelíbí.
já musím říct, že mě se to líbilo, ale když mě druhý den manžel viděl ve sprše, tak mi to zakázal. měla jsem totálně zmlácená kolena, a palce u rukou jsem necítila ještě měsíc. pro mě to byl fakt nářez.
když si najdeš www.centrumtance.cz, tak tam máš ceny, termíny a tak. mají to na pololetí, takže ted je ta správná doba se začít starat.
Ahojte, početla jsem si odkaz od Koblížka a zní to fakt skvěle, taky bych na to chodila. Tak holky pokud jste některá z Nuslí nebo okolí a taky třeba hledáte parťačku, dejte vědět ![]()
Ahoj,tak se můžem třeba domluvit na kafčo pokecáme a dohodnem kdy začnem
Já jsem spíš pro Firefly studio chodila tam moje známá (je dost při těle a neučili jí super věcičky a hubne) a cenově se mi to zdá taky dostupné.12lekcí stojí 2200. Nejde mi tady vložit odkaz na stránky ![]()
helenkanai píše:
ahoj,docela bych ráda chodilajen sehnat penízky na kurs.Je z něj krásná postava
jsem z prahy 8 - kobylisy.takže prosek,či letňany ideální.
Ještě jsem zapoměla napsat,že je to tam dobrý i v tom,že má každá svojí tyč ke cvičení,takže žádná střídačka a hlavně jsou tam i volné hodiny na které můžeš příjt a trénovat zadarmo pochopitelně ![]()
Tak to je super
kafčo můžeme dát a pokecáme
můžu po svátcích.Jak na tom budu časově nevím,ještě chodím do práce ale chci to zkusit.Podívám na jejich web.
Ahoj holky, jsem moc ráda, že jsem tady našla tuto diskuzi, právě jsem úplnou náhodou narazila na pole dance a rozhodla se to za každou cenu vyzkoušet. Jsem z okolí Prahy 4, ale to asi není žádný problém, dojedu kamkoliv. Taky nejsem teda žádný hubeňour, ale chtěla bych ty přebytečné kila shodit
Kdyby jste měla některá Vás zájem tak se můžeme sejít a nebo se rovnou domluvit. Můj email je Zidkova.Katerina@gmail.com. Mějte se
ahoj Katchi,lekce už začaly a jsou zavřené,takže až v dalším kole.Já to také nestihla.Ale chci chodit od dubna.
Banny.J píše:
Ahojte, početla jsem si odkaz od Koblížka a zní to fakt skvěle, taky bych na to chodila. Tak holky pokud jste některá z Nuslí nebo okolí a taky třeba hledáte parťačku, dejte vědět
od dubna by jsi chodila? ![]()
Helen a ty jsi taky z Nuslí? A jestli by to bylo odpoledne - kvůli hlídání, tak bych určitě chodila ![]()
ne momentálně bydlím na praze 8 ale budu se stěhovat - kam zatím netuším.každopádně bych pak mohla 1× týdně večer tak od 19 či 20hod.
Ahoj já se moc omlouvám,ale nějak jsem si nevšimla že píšu na maminkovský portál.
já totiž ještě miminko nemám. A můžu tedy nastoupit už teď. Mějte se krásně a ať Vám to klapne. papky ![]()