Parťačka na Pole dance, Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dasyatis
30.4.12 20:40

Hezký :potlesk: já si dneska přinesla další modřiny a bojuju s front hookem..back hook je v pohodě, ale front mi ne a ne jít :,(

• Citovat
  • Upravit
4306
3.5.12 23:17
@Dasyatis píše:
Hezký :potlesk: já si dneska přinesla další modřiny a bojuju s front hookem..back hook je v pohodě, ale front mi ne a ne jít :,(

Zkus to z chůze a ne ze stoje, mě to hodně pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dasyatis
5.5.12 09:25

Jj z chůze jsme to také zkoušely, ale já se spíš potřebuju správně prohnout - víc boky dopředu a vršek těla dozadu..a taky musím pořádně srovnat ty nohy :o)) zkusím ještě zaklonit hlavu, protože takhle vždycky mi jde první vršek těla a hned mě to stáhne dolů a pálím si nohu a nebo paži..back hook je taky se záklonem v pohodě, ale tam tě to tím zakloněním táhne jakoby samo. Tady jak je to obráceně, tak mi to přijde složité :o)))) Ale vzniká na tom veliká závislost, protože právě jak mi něco nejde, tak pořád o tom přemýšlím, jak to udělat lépe a není kde to zkusit :o))

• Citovat
  • Upravit
4306
5.5.12 09:42

Já to taky tak dělám, hlavu odkloním od tyče a dívám se za sebe přes rameno, protože pak se mi tolik netočí hlava :mrgreen: A taky to prohnutí i s hlavou vypadá lépe. Taky bych si chtěla trénovat i jindy, protože na hodině zapomenu, co jsem chtěla dělat :mrgreen: Ale to bych taky možná byla mrzák, protože ještě dneska mě bolí břicho a pošramocený vaz na noze a to hodina byla ve čtvrtek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
9.5.12 22:45

Pokud to klapne, tak budu mít tyč :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dasyatis
26.5.12 11:33

Tak už to klaplo? :lol: My jsme teď u crucifixu a příště bude šplhání :dance: Jinak modřiny už se mi hojí během dne max dvou dnů, takže pohoda. Jen to chce velikou sílu, takže už jsem přemýšlela, že začnu v posilovně dělat i přítahy na hrazdě ;)

• Citovat
  • Upravit
4306
26.5.12 13:43

Tyč klapla, ale není teď čas ani síla. Kurz jsem ukončila, akorát se musím dokopat dojít si pro certifikát. Šplh zvládám jen když nejsem příliš unavená a nemám upatlanou tyč, to se pak rychle sunu dolů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nest
17.6.12 18:05

Ahoj, zdravím zdejší pole dance nadšenkyně a jsem ráda, že se PD komunita stále rozrůstá :) Já se PD věnuju něco málo přes rok a baví mě čím dál víc, je to prostě závislost :srdce: Jenom teda ty modřiny nepůsobí zrovna esteticky… než jsem začala s PD tak jsem vůbec netušila, kde všude je možné modřiny mít a v jakých barvách :mrgreen:
Tyčce zdar :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4306
19.6.12 12:48

Jak holky poledancujete? :mrgreen: Já mám teď pauzu, přes prázdniny nestíhám kurz a ani se dohrabat na open classy :? Ale určitě se časem dokopu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nest
19.6.12 20:44

Já se přiznám, že posledních cca 10 dní tyčku zanedbávám (kvůli práci není čas a teď navíc v tom vedru ani ta správná chuť), ale o víkendu se na to zase vrhnu, musím toho spoustu dopilovat, ať to k něčemu vypadá :mrgreen:
Někdy bychom mohly spáchat open-class-ový sraz, pokud by se našli zájemci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4306
19.6.12 21:03

Já zanedbávala dýl. Škola a když už to bylo lepší, tak zase nemoc :mrgreen: Open class zní dobře, ale horší se bude domluvit na termínu, který by vyhovoval více lidem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nest
19.6.12 22:28

To je nejhorší, když se toho nabalí víc na sebe - já takhle nejvíc vynechala asi 3 týdny a ke konci už jsem teda byla značně protivná na všechny kolem sebe :mrgreen: Já se tak těším až se zase zavěsím :srdce:
Sladit termín asi bude horší, to je fakt :think: Mně časově vyhovuje nejvíc kolem 17, 18hod, jen najít volný den je v poslední době problém :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Deniiiiiska
11.8.12 03:12

Ahoj, nevím kdy sem byly dány ty příspěvky, ale zrovna koukám po pole dance, také. Strašně bych to chtěla zkusit. JSem z Čakovic, což je dobrá náhoda :)… Byla bych ráda, kdyby jste mi něco doporučili:)..

• Citovat
  • Upravit
4328
11.8.12 10:06
Ahojky, když vydržíš čekat na mě můžem začít spolu :-) Já jsem z Miškovic, ale před porodem, tak musím čekat :zed: ale už se nemůžu dočkat až budu moc někam chodit :-)Zakládala jsem tuhle diskusi už strašně dávno, ale pak přišlo rozhodnutí mít ještě mimčo, ale chci se co nejrychlaji dostat do formy, tak uvidíš :-) Pa
@Deniiiiiska píše:
Ahoj, nevím kdy sem byly dány ty příspěvky, ale zrovna koukám po pole dance, také. Strašně bych to chtěla zkusit. JSem z Čakovic, což je dobrá náhoda :)… Byla bych ráda, kdyby jste mi něco doporučili:)..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
13.11.12 15:19

Ahoj holky uz jste zacaly chodit??pridala bych se Praha 8 kobylisy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová