Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dasyatis píše:
Hezkýjá si dneska přinesla další modřiny a bojuju s front hookem..back hook je v pohodě, ale front mi ne a ne jít
Zkus to z chůze a ne ze stoje, mě to hodně pomohlo.
Jj z chůze jsme to také zkoušely, ale já se spíš potřebuju správně prohnout - víc boky dopředu a vršek těla dozadu..a taky musím pořádně srovnat ty nohy
)) zkusím ještě zaklonit hlavu, protože takhle vždycky mi jde první vršek těla a hned mě to stáhne dolů a pálím si nohu a nebo paži..back hook je taky se záklonem v pohodě, ale tam tě to tím zakloněním táhne jakoby samo. Tady jak je to obráceně, tak mi to přijde složité
)))) Ale vzniká na tom veliká závislost, protože právě jak mi něco nejde, tak pořád o tom přemýšlím, jak to udělat lépe a není kde to zkusit
))
Já to taky tak dělám, hlavu odkloním od tyče a dívám se za sebe přes rameno, protože pak se mi tolik netočí hlava
A taky to prohnutí i s hlavou vypadá lépe. Taky bych si chtěla trénovat i jindy, protože na hodině zapomenu, co jsem chtěla dělat
Ale to bych taky možná byla mrzák, protože ještě dneska mě bolí břicho a pošramocený vaz na noze a to hodina byla ve čtvrtek
![]()
Tak už to klaplo?
My jsme teď u crucifixu a příště bude šplhání
Jinak modřiny už se mi hojí během dne max dvou dnů, takže pohoda. Jen to chce velikou sílu, takže už jsem přemýšlela, že začnu v posilovně dělat i přítahy na hrazdě ![]()
Tyč klapla, ale není teď čas ani síla. Kurz jsem ukončila, akorát se musím dokopat dojít si pro certifikát. Šplh zvládám jen když nejsem příliš unavená a nemám upatlanou tyč, to se pak rychle sunu dolů ![]()
Ahoj, zdravím zdejší pole dance nadšenkyně a jsem ráda, že se PD komunita stále rozrůstá
Já se PD věnuju něco málo přes rok a baví mě čím dál víc, je to prostě závislost
Jenom teda ty modřiny nepůsobí zrovna esteticky… než jsem začala s PD tak jsem vůbec netušila, kde všude je možné modřiny mít a v jakých barvách ![]()
Tyčce zdar ![]()
Jak holky poledancujete?
Já mám teď pauzu, přes prázdniny nestíhám kurz a ani se dohrabat na open classy
Ale určitě se časem dokopu ![]()
Já se přiznám, že posledních cca 10 dní tyčku zanedbávám (kvůli práci není čas a teď navíc v tom vedru ani ta správná chuť), ale o víkendu se na to zase vrhnu, musím toho spoustu dopilovat, ať to k něčemu vypadá ![]()
Někdy bychom mohly spáchat open-class-ový sraz, pokud by se našli zájemci ![]()
Já zanedbávala dýl. Škola a když už to bylo lepší, tak zase nemoc
Open class zní dobře, ale horší se bude domluvit na termínu, který by vyhovoval více lidem ![]()
To je nejhorší, když se toho nabalí víc na sebe - já takhle nejvíc vynechala asi 3 týdny a ke konci už jsem teda byla značně protivná na všechny kolem sebe
Já se tak těším až se zase zavěsím ![]()
Sladit termín asi bude horší, to je fakt
Mně časově vyhovuje nejvíc kolem 17, 18hod, jen najít volný den je v poslední době problém ![]()
Ahoj, nevím kdy sem byly dány ty příspěvky, ale zrovna koukám po pole dance, také. Strašně bych to chtěla zkusit. JSem z Čakovic, což je dobrá náhoda
… Byla bych ráda, kdyby jste mi něco doporučili:)..
@Deniiiiiska píše:
Ahoj, nevím kdy sem byly dány ty příspěvky, ale zrovna koukám po pole dance, také. Strašně bych to chtěla zkusit. JSem z Čakovic, což je dobrá náhoda… Byla bych ráda, kdyby jste mi něco doporučili:)..
Ahoj holky uz jste zacaly chodit??pridala bych se Praha 8 kobylisy…
Hezký
já si dneska přinesla další modřiny a bojuju s front hookem..back hook je v pohodě, ale front mi ne a ne jít