Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
helenkanai píše:
ne momentálně bydlím na praze 8 ale budu se stěhovat - kam zatím netuším.každopádně bych pak mohla 1× týdně večer tak od 19 či 20hod.
Taky jsme ještě před dvěma měsíci bydleli na osmičce
v Troji. A počítej semnou, to je ideální čas.
Akorát já to teda ještě nikdy nezkoušela, ty už máš nějaké zkušenosti?
Banny.J píše:helenkanai píše:
ne momentálně bydlím na praze 8 ale budu se stěhovat - kam zatím netuším.každopádně bych pak mohla 1× týdně večer tak od 19 či 20hod.Taky jsme ještě před dvěma měsíci bydleli na osmičce
Ne taky ne
o to to bude větší sranda
tak super.Napíšu ti to sz telefon na mě a budeme v kontaktu.
Dobré studio je na praze 2 a 3 - tam má každá svoji tyč na tancování.
helenkanai píše:Banny.J píše:helenkanai píše:
ne momentálně bydlím na praze 8 ale budu se stěhovat - kam zatím netuším.každopádně bych pak mohla 1× týdně večer tak od 19 či 20hod.Taky jsme ještě před dvěma měsíci bydleli na osmičce
Ne taky neo to to bude větší sranda
tak super.Napíšu ti to sz telefon na mě a budeme v kontaktu.
Dobré studio je na praze 2 a 3 - tam má každá svoji tyč na tancování.napiš
to bude sranda, už se na to těším
teda musím říct, že jak si pročítám ty jejich stránky, tak jsem čím dál víc nadšená!
Koukaly jste některá na to video dole? ![]()
http://www.tanec.cz/group/poledance
ahoj holky, ja chodim i s detma. v jednom studiu nabizeji i hlidani deti a ted ji zacinaji nove kurzy.:)
netkaa píše:
diamond dance studio..je to v centru
a hlídají i uplně maličké?
jojo, mym je 18m a 6 m… jinak maji kurzy i v nedeli, nevim jak aktualne.. a ted maj nejaky ukazkovy hodiny zdarma pro ty, kdo si treba neni jeste jistej.
moc se mi to líbí,hledám někde na praze 4 o okolí,mám hlídání tak kdyby měl někdo zájem může nás chodit víc.po porodu aspon schodím ty kilečka:) ![]()
Ahoj
marguaret,
našla jsem tvůj příspěvek a chtěla bych se zeptat, zda už někam chodíš nebo se teprve chystáš ? ![]()
Moje kamarádka chodí na Pole v Plzni už rok a je nadšená. Já už o tom půl roku uvažuji,ale nechci chodit sama ![]()
Jsem z Prahy 9, tak kdybys měla pořád zájem (nebo samozřejmě kdokoli jiný
) , dejte vědět ![]()
ahojky,nene zatím nechodím,ale chystám,hledám.moc se mi to líbí hlavně s manželem to by to asi seklo…:),potřebuju nějaký ty kilča zhubnout.jsem z prahy 4 ale budu ráda když začnu s někým docházet na pole dance.
holky je to super.. doporucuju Diamond DS.. super pristup, vlastni tyc..
Ahoj holky, taky mě to nadchlo a vypadá to nádherně. Já teď chodím na Port de Bras, což je super a do konce března bych ráda stihla kurz kreslení, takže od dubna jsem na pole dance volná
a časově je mi to pak jedno kromě čtvrtka a úterky bych ráda do posilovny. Snad se pak nějaký vhodný otevře. ![]()
Ale kafíčko můžeme dát klidně i dříve, protože jsem jako spousta dalších trochu osamělá v té Praze a bez kamarádek ![]()