Parťačka na Pole dance, Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3396
8.1.12 21:25
helenkanai píše:
ne momentálně bydlím na praze 8 ale budu se stěhovat - kam zatím netuším.každopádně bych pak mohla 1× týdně večer tak od 19 či 20hod.

Taky jsme ještě před dvěma měsíci bydleli na osmičce :palec: v Troji. A počítej semnou, to je ideální čas.

Akorát já to teda ještě nikdy nezkoušela, ty už máš nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
9.1.12 07:46
Banny.J píše:
helenkanai píše:
ne momentálně bydlím na praze 8 ale budu se stěhovat - kam zatím netuším.každopádně bych pak mohla 1× týdně večer tak od 19 či 20hod.

Taky jsme ještě před dvěma měsíci bydleli na osmičce :palec: v Troji. A počítej semnou, to je ideální čas.

Ne taky ne :-) o to to bude větší sranda :-DDD tak super.Napíšu ti to sz telefon na mě a budeme v kontaktu.
Dobré studio je na praze 2 a 3 - tam má každá svoji tyč na tancování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.1.12 10:25
helenkanai píše:
Banny.J píše:
helenkanai píše:

Ne taky ne :-) o to to bude větší sranda :-DDD tak super.Napíšu ti to sz telefon na mě a budeme v kontaktu.
Dobré studio je na praze 2 a 3 - tam má každá svoji tyč na tancování.

napiš :palec: to bude sranda, už se na to těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
10.1.12 10:57

teda musím říct, že jak si pročítám ty jejich stránky, tak jsem čím dál víc nadšená!

Koukaly jste některá na to video dole? 8o
http://www.tanec.cz/group/poledance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
11.1.12 08:25

zatím ne…nějak nebyl ted čas…kouknu večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
17.1.12 15:18

ahoj holky, ja chodim i s detma. v jednom studiu nabizeji i hlidani deti a ted ji zacinaji nove kurzy.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
17.1.12 15:25

ahoj a kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
17.1.12 16:54

diamond dance studio..je to v centru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
19.1.12 11:03
netkaa píše:
diamond dance studio..je to v centru

a hlídají i uplně maličké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.1.12 12:42

jojo, mym je 18m a 6 m… jinak maji kurzy i v nedeli, nevim jak aktualne.. a ted maj nejaky ukazkovy hodiny zdarma pro ty, kdo si treba neni jeste jistej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soníček2211
20.2.12 14:35

moc se mi to líbí,hledám někde na praze 4 o okolí,mám hlídání tak kdyby měl někdo zájem může nás chodit víc.po porodu aspon schodím ty kilečka:) :lol:

• Citovat
  • Upravit
Laura138
26.2.12 23:22

Praha 9- pole dance :)

Ahoj
marguaret,
našla jsem tvůj příspěvek a chtěla bych se zeptat, zda už někam chodíš nebo se teprve chystáš ? :roll:
Moje kamarádka chodí na Pole v Plzni už rok a je nadšená. Já už o tom půl roku uvažuji,ale nechci chodit sama :mavam:
Jsem z Prahy 9, tak kdybys měla pořád zájem (nebo samozřejmě kdokoli jiný :) ) , dejte vědět :)

• Citovat
  • Upravit
Soníček2211
28.2.12 00:40

ahojky,nene zatím nechodím,ale chystám,hledám.moc se mi to líbí hlavně s manželem to by to asi seklo…:),potřebuju nějaký ty kilča zhubnout.jsem z prahy 4 ale budu ráda když začnu s někým docházet na pole dance.

• Citovat
  • Upravit
211
29.2.12 13:25

holky je to super.. doporucuju Diamond DS.. super pristup, vlastni tyc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dasy
29.2.12 21:05

Ahoj holky, taky mě to nadchlo a vypadá to nádherně. Já teď chodím na Port de Bras, což je super a do konce března bych ráda stihla kurz kreslení, takže od dubna jsem na pole dance volná :dance: a časově je mi to pak jedno kromě čtvrtka a úterky bych ráda do posilovny. Snad se pak nějaký vhodný otevře. :lol:

Ale kafíčko můžeme dát klidně i dříve, protože jsem jako spousta dalších trochu osamělá v té Praze a bez kamarádek :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová