Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, taky mě nadchl tento tanec
ale už mám domluveno na Hradčanské :-/ Letňany jsou pro mně teď moc z ruky… škoda, ale parťačka by se taky šikla ![]()
@janabel
Ahoj, od kdy ti začíná ten kurz? A za kolik to je? Mě se to hrozně líbí, ale nevím, jestli to zvládnu, neumim ani šplhat po tyči normálně, vždycky jsem byla hrozně slabá na ruce.
No zatim sem to musela odsunout na brezen, protoze musime opravit kotel a pak chci pomalu zacit, ja mam ruce silny dost, ale jeste kojim, tak chci zacit pozvolna
@janabel
Já jsem zase nemocná a měla bych ještě tak 3 týdny být v klidu, ale bez pohybu zase nemůžu dlouho žít no ![]()
Jak to tak vypadá, je to na Hradčanské plné. Asi je hodně zájemců a málo tyčí
navíc já můžu jen večer.
@mmiška Tak twerk má hodně daleko k pole dance. Ani nevím jestli se výukou twerku v ČR zabývá
Pole dance je zejména sport spíš než tanec, twerk je druh tance.
@JanaK88 vim co je TWERK..nevidim zminku o tom ze bych to srovnavala! Jen jsem se zeptala jestli by to nekdo nezkusil. v Praze je.byla jsem na tom v utery.
@mmiška Sorry, nemusíš se hned čílit, jen mi ten dotaz přišel naprosto out of topic od pole dance
![]()
Tak jak vám jde pole dance? Mě se minulý týden podařil zatím nejtěžší prvek rubber double elbow (snad je to dobře napsané) a měla jsem z toho obrovskou radost ![]()
Zdravím, mě to nadchlo, ale bojím se, že to nezvládnu. je v Praze někde něco pro úplné začátečníky?