Parter nemusí mou rodinu

Anonymní
26.7.25 21:40

Parter nemusí mou rodinu

Jsem smutná, protože partner nemusí mého syna a jeho přítelkyni. Můj syn je od mala klidné a tiché povahy a má i takovou přítelkyni. Zatím s náma oba bydlí než dostudují a i když si moc nemáme co říct, jsou takový svý a nejsme naladěni na stejné vlně ale jsou z nich hodný a nekonfliktní lidi. A partner mi dnes řekl že muj syn je blázen a šašek a že už ho oba nezajímaji a kdyby se mi prý něco stalo tak by s nima nechtěl mít nic společnýho. Partner špatně snáší že oni moc nekomunikují protože on je naopak povídavej. A partner má rád pořádek a oni zase úklid tolik neřeší. A já jsem mezi nima a mrzí mě to. Protože syn je prostě kus mě a neposlouchá se mi tohle dobře. Chci se zeptat jak byste to snášeli vy být na mém místě? Nebo nemáte to někdo podobný? Moje rodiče má naopak hodně rád a má si s nima co říct. Ale to co dneska řekl mě nějak hodně zamrzelo protože já je mam ráda samozřejmě všechny :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2576
26.7.25 22:01

Me by to zamrzelo hodně tedy. Nevidi si do huby. A pri rozhodování jestli syn (ač už ma svůj zivot) nebo partner, tak bych mela jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
26.7.25 22:12

A proc pouzil zrovna blazen a sasek? To neni zrovna charakteristika ticheho introverta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.25 22:23

Taky si myslim že si nevidí do huby.On je bezdětný a kdyby dítě měl, neumim si představit že bych tohle řekla o jeho dítěti já. Tyhle slova rád partner používá i u jiných lidí kteří se mu nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
14906
26.7.25 22:30

Blázen a šašek, protože je syn tichý a nekonfliktní? Rád tak označuje i jiné lidi? Buran, promiň :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
26.7.25 22:42

Máš tohle zapotřebí? To ho má ze zlata?
A přijdou vnoučata. To se pán po.
se.re do výšky. A co budeš dělat ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.25 23:11

Já právě vůbec nevim co dělat, mrzí mi že si nesedli.Ke mně je hodný ale kecy na syna slyšet nechci. Pomohlo by mi kdyby jsme mohli bydlet už zvlášť a za synem bych chodila sama.Ale to ještě nejmíň dva roky nepůjde. Jinak jsme v pronájmu a je to napsaný na mě. On platí nájem a já zbytek a syn s přítelkyní si zase kupují jídlo sami.

• Citovat
  • Upravit
2576
26.7.25 23:25

Tak mu to řekni. Že at před tebou takhle o synovi nemluví. Že te to mrzi. Nemusí si sednout, ale pokud to není úplný ocas, pochopí, že normální ženská vždy stojí za svým dítětem a pokud o tebe nechce přijít, tak ať si dává pozor, co říká. Můj názor :srdce: pokud by můj partner tahle mluvil o mém synovi, asi bych ho povýšila" do stavu EXpartner.

Příspěvek upraven 26.07.25 v 23:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.25 23:26

Když tak vzpomínam tak v minulosti sice o něm řekl že je muj syn dobrák ale když měl partner pivo tak po pivu taky i řekl že je muj syn hroznej chlap. Leží mi to nějak všechno v hlavě.

• Citovat
  • Upravit
59518
26.7.25 23:29

Jestli jste v bytě tak možná málo místa. Tak si promluvte co a jak změnit. Syn studuje? Přítelkyně tam bydlí zadarmo? třeba mu vadí že jim financuje bydlení? nebo si říká že takhle budete už žít pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.25 23:31
@xavierka píše: Více

Já jsem to v minulosti už naznačila a dneska to zase po delší době řekl, tak mu to asi budu muset říct nějak tvrdě. Je to hrozný že když ke mně je hodný, tak to zase kazí tohle a já za to nemůžu že syn neni úplně povahou po mě, co by se mu líbilo. Je jakej je a to už nezměnim a neovlivnim že si nemají co říct.

• Citovat
  • Upravit
2576
26.7.25 23:33
@Anonymní píše: Více

Promluvte si o tom. Sami dva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80526
26.7.25 23:34
@Anonymní píše: Více

no tak žít v bytě 4 dospělí lidé, kteří navíc nejsou primární rodina, je samo o sobě dost hrozné, to je za trest, kde bydlel tvůj přítel předtím, než se k tobě nastěhoval? nemohl by se tam vrátit a jen docházet na návštěvu?
proč u vás musí bydlet i přítelkyně syna?
a že „je hodný“ - no to je takové divné označení lásky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.25 23:36
@Markéta80 píše: Více

No je v tom nejspíš úplně všechno co si napsala a tohle všechno mu vadí. Jenže já to nijak neovlivnim.Oba studují VŠ a vše si platí sami, jen to bydlení neplatí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky