Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me by to zamrzelo hodně tedy. Nevidi si do huby. A pri rozhodování jestli syn (ač už ma svůj zivot) nebo partner, tak bych mela jasno.
A proc pouzil zrovna blazen a sasek? To neni zrovna charakteristika ticheho introverta
Taky si myslim že si nevidí do huby.On je bezdětný a kdyby dítě měl, neumim si představit že bych tohle řekla o jeho dítěti já. Tyhle slova rád partner používá i u jiných lidí kteří se mu nelíbí.
Blázen a šašek, protože je syn tichý a nekonfliktní? Rád tak označuje i jiné lidi? Buran, promiň ![]()
Máš tohle zapotřebí? To ho má ze zlata?
A přijdou vnoučata. To se pán po.
se.re do výšky. A co budeš dělat ty?
Já právě vůbec nevim co dělat, mrzí mi že si nesedli.Ke mně je hodný ale kecy na syna slyšet nechci. Pomohlo by mi kdyby jsme mohli bydlet už zvlášť a za synem bych chodila sama.Ale to ještě nejmíň dva roky nepůjde. Jinak jsme v pronájmu a je to napsaný na mě. On platí nájem a já zbytek a syn s přítelkyní si zase kupují jídlo sami.
Tak mu to řekni. Že at před tebou takhle o synovi nemluví. Že te to mrzi. Nemusí si sednout, ale pokud to není úplný ocas, pochopí, že normální ženská vždy stojí za svým dítětem a pokud o tebe nechce přijít, tak ať si dává pozor, co říká. Můj názor
pokud by můj partner tahle mluvil o mém synovi, asi bych ho povýšila" do stavu EXpartner.
Příspěvek upraven 26.07.25 v 23:29
Když tak vzpomínam tak v minulosti sice o něm řekl že je muj syn dobrák ale když měl partner pivo tak po pivu taky i řekl že je muj syn hroznej chlap. Leží mi to nějak všechno v hlavě.
Jestli jste v bytě tak možná málo místa. Tak si promluvte co a jak změnit. Syn studuje? Přítelkyně tam bydlí zadarmo? třeba mu vadí že jim financuje bydlení? nebo si říká že takhle budete už žít pořád.
@xavierka píše: Více
Já jsem to v minulosti už naznačila a dneska to zase po delší době řekl, tak mu to asi budu muset říct nějak tvrdě. Je to hrozný že když ke mně je hodný, tak to zase kazí tohle a já za to nemůžu že syn neni úplně povahou po mě, co by se mu líbilo. Je jakej je a to už nezměnim a neovlivnim že si nemají co říct.
@Anonymní píše: Více
no tak žít v bytě 4 dospělí lidé, kteří navíc nejsou primární rodina, je samo o sobě dost hrozné, to je za trest, kde bydlel tvůj přítel předtím, než se k tobě nastěhoval? nemohl by se tam vrátit a jen docházet na návštěvu?
proč u vás musí bydlet i přítelkyně syna?
a že „je hodný“ - no to je takové divné označení lásky
@Markéta80 píše: Více
No je v tom nejspíš úplně všechno co si napsala a tohle všechno mu vadí. Jenže já to nijak neovlivnim.Oba studují VŠ a vše si platí sami, jen to bydlení neplatí.
Jsem smutná, protože partner nemusí mého syna a jeho přítelkyni. Můj syn je od mala klidné a tiché povahy a má i takovou přítelkyni. Zatím s náma oba bydlí než dostudují a i když si moc nemáme co říct, jsou takový svý a nejsme naladěni na stejné vlně ale jsou z nich hodný a nekonfliktní lidi. A partner mi dnes řekl že muj syn je blázen a šašek a že už ho oba nezajímaji a kdyby se mi prý něco stalo tak by s nima nechtěl mít nic společnýho. Partner špatně snáší že oni moc nekomunikují protože on je naopak povídavej. A partner má rád pořádek a oni zase úklid tolik neřeší. A já jsem mezi nima a mrzí mě to. Protože syn je prostě kus mě a neposlouchá se mi tohle dobře. Chci se zeptat jak byste to snášeli vy být na mém místě? Nebo nemáte to někdo podobný? Moje rodiče má naopak hodně rád a má si s nima co říct. Ale to co dneska řekl mě nějak hodně zamrzelo protože já je mam ráda samozřejmě všechny