Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Protože v těhotenství to dělají snad všichni chlapi, jen ty ženské si myslí, ze ten jejich by to nikdy neudělal, i ty holky z privátů tvrdí, ze tam chodí hlavně zadání chlapi, do kterých by to nikdo neřekl a znam hodně případů, kdy si ženská myslela, ze ten její je ji věrný až za hrob a po rozchodu zjistily, ze spal s kým mohl, bohužel většina ženských si myslí, že ten jejich nikdy, přitom to jsou jen chlapi a myslí na to jedno..
Tys tam dělala, co?
Nojo, tak to je těžký, jakej šel, takovou našel. Já bych svého muže z něčeho takového nepodezírala a nějaký lísteček od parkování bych prostě vyhodila. Asi máš pádný důvod si myslet, že tě podvádí.
A na co se ho chcete ptát, když víte, že to stejně zapře? Není to zbytečné? Nevím sice v čem podniká, ale v okolí supermarketu většinou bývá spousta bytových jednotek a nejen priváty. Parkovné bývá u supermarketu po nějakou dobu zdarma, což v zóně nebývá. Na druhou stranu, mít ve mě někdo takovouhle důvěru, tak asi ten privát i navštívím.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu za vámi pro radu, jsem už úplně zoufalá, u manžela v autě jsem našla 3 parkovací lístky z jednoho místa, jedná se o supermarket v Brně, byl tam v odpoledních hodinách, vždycky v ty dny, kdy mi tvrdil, ze bude pracovně něco zarizovat, podniká, takže má různé schůzky atd., prvně mě napadlo, ze tam mohl mít s někým schuzku, ale žádná kavárna, restaurace, nic tam není, pouze ten supermarket a velké parkoviště, ale za to v okolí hned vedle parkoviště jsem si našla, ze jsou dva priváty, mladý holky, přesně jeho typ, jediné co mě napadá, že tam byl třikrát za tímto účelem, nevím co mám dělat jestli se ho na to narovinu zeptat, mam před porodem, takže náš sexuální život teď stál za prd, byl tam vždycky po třech nebo dvou týdnech, nechápu co by na tomto místě pracovně dělal, otázka zní, co mám teď dělat? Hodit to za hlavu nebo se ho upřímně zeptat, ale je mi jasné, že to nepřizná a kór teď, jinak před otěhotněním byl nas sexuální život super, akorát teď s tím břichem, už ho to proste moc nerajcuje, tak je to jen občas. Co byste dělali na mém miste řešili to, nebo se na to vyprdli? Žádné problémy nemáme nic, ale pocit, ze spal s někým jiným mě zabíjí.
Kde zakladatelka psala, ze je bývalá pracovnice eskortu? A spíš chlap půjde za luxusní společnicí někde na privátu, než složitě někde balit milenku, která ho pak bude uhánět. Pokud mu teda jde jen o sex. Nemusí hned jít o nějakou šlapku od silnice…
@Anonymní píše:
Kde zakladatelka psala, ze je bývalá pracovnice eskortu? A spíš chlap půjde za luxusní společnicí někde na privátu, než složitě někde balit milenku, která ho pak bude uhánět. Pokud mu teda jde jen o sex. Nemusí hned jít o nějakou šlapku od silnice…
Všichni poznají, že ty jsi zakladatelka, když jsi anonymní, tak máš pořád tu stejnou kytku (tulipán) jako v úvodním příspěvku.
@Anonymní píše:
Ty o sobě mluvíš ve třetí osobě? A manželovi onikáš, ne?
@Anonymní píše:
Takže jsi
![]()
@Anonymní píše:
Nikdo s tebou nesouhlasí, tak si to potvrdíš sama, co? ![]()
@pikola píše:
Nikdo s tebou nesouhlasí, tak si to potvrdíš sama, co?
Ono to musí být dost náročný. Si to představ, roky pracuješ na privátu, chodí k tobě tatínci od rodin a těhotných manželek, aby si povyrazili, a pak otěhotníš s tím svým a logicky máš dojem, že absolutně každý muž s počůraným těhotenským testem své ženy shání číslo na nebližší eskort
Těžký život.
@unuděná píše:
Ono to musí být dost náročný. Si to představ, roky pracuješ na privátu, chodí k tobě tatínci od rodin a těhotných manželek, aby si povyrazili, a pak otěhotníš s tím svým a logicky máš dojem, že absolutně každý muž s počůraným těhotenským testem své ženy shání číslo na nebližší eskortTěžký život.
Mě spíš děsí ta představa, že podle parkovacího lístku vygooglila zrovna ten eskort
prostě ho musela cíleně hledat, ne?
@pikola píše:
Mě spíš děsí ta představa, že podle parkovacího lístku vygooglila zrovna ten eskortprostě ho musela cíleně hledat, ne?
Prostě to tam znala no
Já vůbec nemám páru, kde se takové podniky nachází a kdybych zjistila, že chlap byl večer u supermarketu, tak si prostě pomyslím, že si cestou z práce zašel pro energiťák a bagetu ![]()
@darekp píše:
Všichni poznají, že ty jsi zakladatelka, když jsi anonymní, tak máš pořád tu stejnou kytku (tulipán) jako v úvodním příspěvku.
To ano. Ale nikde nepíše, že pracovala jako šlápota, jak jí tu někdo předhodil, nebo snad jo? A že se ptá, kde zakladatelka psala ještě neznamená, že se jako anonymní snaží vzbudit dojem, že to není ona. ![]()
@unuděná píše:
Prostě to tam znala noJá vůbec nemám páru, kde se takové podniky nachází a kdybych zjistila, že chlap byl večer u supermarketu, tak si prostě pomyslím, že si cestou z práce zašel pro energiťák a bagetu
Asi tak. V Brně vím jen o jednom a to jen díky tomu, že na té ulici bydlí kamarádka a řekla mi o tom. Jinak taky kolikrát parkuji u supermarketu a jdu třeba úplně jinam, protože tam bývá aspoň hodka nebo dva zdarma.
@pikola píše:
Mě spíš děsí ta představa, že podle parkovacího lístku vygooglila zrovna ten eskortprostě ho musela cíleně hledat, ne?
Tak kde jsou ve městech bordely a kde pracují lehké děvy se všeobecně ví, protože to je téma. A spíš to vědí ženy, které mají chlapa. Drogy neberu, nikdy jsem se nezajímal o to, kde bych je mohl splašit, ale z toho, že to je téma, bych asi věděl, kam ve svém městě jít a kde se ptát. Protože o „fetkách“, dýlerech nebo o těch prostitutkách se prostě lidi sem tam baví.
Nevím, jak jste přišli na to, ze jsem pracovnice eskortu? Nejsem, pouze jsem napsala, ze většina těch co to dělají tvrdí, ze tam chodí zadání chlapi, je to na netu v různých diskuzich s nimi nebo podcastech. Člověk se tady na něco zeptá co ho trápí a hned ze mě uděláte prostitutku a bůh ví co, v supermarketu nebyl po práci, ale v odpoledních hodinách přes 100km od místa bydliště, třikrát a ano napadlo mě se podívat jestli se v okolí nachází nějaké privaty, protože mě nenapadá co jiného by tam dělal, možná už mam hormony zatemněný mozek.
@Anonymní píše:
Nevím, jak jste přišli na to, ze jsem pracovnice eskortu? Nejsem, pouze jsem napsala, ze většina těch co to dělají tvrdí, ze tam chodí zadání chlapi, je to na netu v různých diskuzich s nimi nebo podcastech. Člověk se tady na něco zeptá co ho trápí a hned ze mě uděláte prostitutku a bůh ví co, v supermarketu nebyl po práci, ale v odpoledních hodinách přes 100km od místa bydliště, třikrát a ano napadlo mě se podívat jestli se v okolí nachází nějaké privaty, protože mě nenapadá co jiného by tam dělal, možná už mam hormony zatemněný mozek.
Vždyť ti řekl, že má nějaké pracovní schůzky, proč mu nevěříš?
@phdr.jelen píše:
Tak kde jsou ve městech bordely a kde pracují lehké děvy se všeobecně ví, protože to je téma. A spíš to vědí ženy, které mají chlapa. Drogy neberu, nikdy jsem se nezajímal o to, kde bych je mohl splašit, ale z toho, že to je téma, bych asi věděl, kam ve svém městě jít a kde se ptát. Protože o „fetkách“, dýlerech nebo o těch prostitutkách se prostě lidi sem tam baví.
Sorry, ale všeobecně se to neví, není to žádné téma. Aspoň ne ve slušných sociálních vrstvách. Pokud to někdo ví, pomyslela bych si, že to musel hledat (na mapy.cz se to asi nenajde, ne?) a už to je pro mě známka toho, že daný člověk s tím má něco dočinění.