Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Wilík píše:![]()
tak podle mě má nějaký podezření…nebo je paranoidní.. těžko říct jak to u nich je…
No jasně, asi má důvod pátrat nebo je chorobně žárlivá
Jen mi přijde fakt úsměvný, jak tvrdí, že všichni chlapi ženskou v těhotenství podvádí, a kdo říká, že ne, tak dvojnásob ![]()
Odposlech? A co takhle se normálně zeptat probůh? Franto, cos dělal včera odpoledne? V práci? Jako tam, co obvykle? Aha, v Příbrami. A tam jsi měl schůzku nebo proč jsi jel tak daleko? Nevím, pokud svého partnera znám, celkem spolehlivě poznám, kdy lže, vykrucuje se, vymlouvá. Konfrontace je rozhodně levnější a etičtější varianta. Jenže pak je otázka, jak by s pravdou naložila. Těhotná.
@ludmilaadamkova píše:
To teda ne můj chlap by si štětku fakt nekoupil ten by si prostě sbalil normálně ženskou!!!
Pokud by se chtěl jen - jak to říct slušně - uvolnit, tak štětka je nejlepší řešení. Neotravuje, nedělá potom zbytečné scény, nezamiluje se, nic dále neočekává, chlap si vyklepe pytlík, ona dostane zaplaceno, je to obchod, nic víc, nic míň.
@Anonymní píše:
Protože v těhotenství to dělají snad všichni chlapi, jen ty ženské si myslí, ze ten jejich by to nikdy neudělal, i ty holky z privátů tvrdí, ze tam chodí hlavně zadání chlapi, do kterých by to nikdo neřekl a znam hodně případů, kdy si ženská myslela, ze ten její je ji věrný až za hrob a po rozchodu zjistily, ze spal s kým mohl, bohužel většina ženských si myslí, že ten jejich nikdy, přitom to jsou jen chlapi a myslí na to jedno..
A na to si přišla jak? Ne každý chlap přemýšlí rozkrokem. Podle parkovacího lístku si odvodit, že tam byl někde na kukačce, to je panečku síla
Evidentně mu hodně věříš.
@Anonymní píše:
Protože v těhotenství to dělají snad všichni chlapi, jen ty ženské si myslí, ze ten jejich by to nikdy neudělal, i ty holky z privátů tvrdí, ze tam chodí hlavně zadání chlapi, do kterých by to nikdo neřekl a znam hodně případů, kdy si ženská myslela, ze ten její je ji věrný až za hrob a po rozchodu zjistily, ze spal s kým mohl, bohužel většina ženských si myslí, že ten jejich nikdy, přitom to jsou jen chlapi a myslí na to jedno..
Je to pravda, ale neviděla bych to tak černě. Nemá přímý důkaz, že zrovna ten její to dělá. Pravděpodobně ale zakladatelka intuitivně něco cítí a asi tam něco delší dobu nehraje, takže bych v tichosti pátrala dál. Teď bych se ho rozhodně na nic neptala a nic neříkala, před porodem to fakt není vhodná situace.
A kdyby to pravda byla, tak bys dělala co?
Zřejmě mu něco chybí, a prostě si to koupil jako rohlík v supermarketu, místo toho aby vyvíjel nátlak na tebe. A bez toho aby nějak ohrozil váš vztah někým třetím.
Nobelovku pro něj!! Je to hrdina!!
Tak možné to je, otázkou ale zůstává, co je slušná společenská vrstva?
@Wilík píše:
Ve slušných společenských vrstvách se nes.ka s devk.ma a neberou drogy? Ok…
@unuděná píše:
Sorry, ale všeobecně se to neví, není to žádné téma. Aspoň ne ve slušných sociálních vrstvách. Pokud to někdo ví, pomyslela bych si, že to musel hledat (na mapy.cz se to asi nenajde, ne?) a už to je pro mě známka toho, že daný člověk s tím má něco dočinění.
Že se fet dýluje na Václaváku, to nevíte? Že v Perlovce šlapaly lekhé holky, o tom jste taky nikdy neslyšela? Si budu, abych zůstal u té lepší sociální vrstvě, zacpávat uši všude tam, kde se o tom někdo baví. Na zastávkách MHD, ve frontách v obchodech apod.
Že je tam či onde bordel se rozkřikne a proto, že to je bordel, je to zajímavé téma a pavlačové drbny, ne nepodobné těm z emimi, o tom rády hovoří. Kdekoliv, kdykoliv.
@HornyHippo píše:
A kdyby to pravda byla, tak bys dělala co?
Zřejmě mu něco chybí, a prostě si to koupil jako rohlík v supermarketu, místo toho aby vyvíjel nátlak na tebe. A bez toho aby nějak ohrozil váš vztah někým třetím.
Nobelovku pro něj!! Je to hrdina!!
Takže zakladatelko: nedělej Zagorku a uvař tomu dobrákovi radši svíčkovou! 🤣
@phdr.jelen O Perlovce a Vaclavaku vim a pak vim o jednom nocnim klubu v Holesovicich a na Palmovce. Ale to proto, ze ty domy to na sobe maji napsane a u jednoho jsem pracovala a kousek od druheho bydlela. Ted bydlim v jinem, taky velkem, meste, ale kde tu neco takoveho je, to fakt nevim. A nadto eskort to na fasade asi roztrubovat do sveta nebude, ze tam neco takoveho provozuje.
@Afrikana píše:
@phdr.jelen O Perlovce a Vaclavaku vim a pak vim o jednom nocnim klubu v Holesovicich a na Palmovce. Ale to proto, ze ty domy to na sobe maji napsane a u jednoho jsem pracovala a kousek od druheho bydlela. Ted bydlim v jinem, taky velkem, meste, ale kde tu neco takoveho je, to fakt nevim. A nadto eskort to na fasade asi roztrubovat do sveta nebude, ze tam neco takoveho provozuje.
Ale k někomu se to prostě dostane, aniž by po tom pátral. A probírají se takové věci na Facebooku, někdo to tam napíše a najednou to víte. Zakladatelka se o to nemusela zajímat, pídit se, aby to věděla. To prostě přijde samo. A pak zjistí, že manžel často parkuje poblíž, když to předtím třeba nedělal. Neznamená to, že tam chodí, ale podezření může mít. Má ho a založila o tom diskuzi.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu za vámi pro radu, jsem už úplně zoufalá, u manžela v autě jsem našla 3 parkovací lístky z jednoho místa, jedná se o supermarket v Brně, byl tam v odpoledních hodinách, vždycky v ty dny, kdy mi tvrdil, ze bude pracovně něco zarizovat, podniká, takže má různé schůzky atd., prvně mě napadlo, ze tam mohl mít s někým schuzku, ale žádná kavárna, restaurace, nic tam není, pouze ten supermarket a velké parkoviště, ale za to v okolí hned vedle parkoviště jsem si našla, ze jsou dva priváty, mladý holky, přesně jeho typ, jediné co mě napadá, že tam byl třikrát za tímto účelem, nevím co mám dělat jestli se ho na to narovinu zeptat, mam před porodem, takže náš sexuální život teď stál za prd, byl tam vždycky po třech nebo dvou týdnech, nechápu co by na tomto místě pracovně dělal, otázka zní, co mám teď dělat? Hodit to za hlavu nebo se ho upřímně zeptat, ale je mi jasné, že to nepřizná a kór teď, jinak před otěhotněním byl nas sexuální život super, akorát teď s tím břichem, už ho to proste moc nerajcuje, tak je to jen občas. Co byste dělali na mém miste řešili to, nebo se na to vyprdli? Žádné problémy nemáme nic, ale pocit, ze spal s někým jiným mě zabíjí.
Na základě parkovacího lístku ze supermarketu někoho nařknout z nevěry, tak to tu ještě nebylo.
Až mu příště v autě najdeš lístek na vstup do zoo nebo na hřbitov, tak ho budeš podezřívat, že ti zahýbá se zvířaty, nebo s mrtvolama?
![]()
@smile_xxx píše:
U žárlivého člověka je stejně jedno, zda mu partner řekne pravdu nebo ne. Když budeš chtít věřit tomu, že tě podvádí, tak i kdyby ti přísahal na kolenou, tak pořád si budeš myslet své.
Jedině, jak se o tom přesvědčit, je najmout si soukromé očko, které by ho vyfotilo při činu. Pak by sice měla jistotu, že si to rozdává se šlapkama, ale neštvalo by tě to o nic méně.
Jo, a odpovídat v diskuzi sama sobě pobavilo 😀
Takovej co prisahaj na kolenou je…a to nemusis byt ani zarlivka ![]()
@Klopčafan píše:
Na základě parkovacího lístku ze supermarketu někoho nařknout z nevěry, tak to tu ještě nebylo.![]()
![]()
Až mu příště v autě najdeš lístek na vstup do zoo nebo na hřbitov, tak ho budeš podezřívat, že ti zahýbá se zvířaty, nebo s mrtvolama?
![]()
![]()
![]()
To ne ale co když kousek od Zoo bude bordel? To je pak úplně jasné přeci ![]()