Partner a priváty, eskort

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.10.23 14:23

Partner a priváty, eskort

Ahoj holky, jdu za vámi pro radu, jsem už úplně zoufalá, u manžela v autě jsem našla 3 parkovací lístky z jednoho místa, jedná se o supermarket v Brně, byl tam v odpoledních hodinách, vždycky v ty dny, kdy mi tvrdil, ze bude pracovně něco zarizovat, podniká, takže má různé schůzky atd., prvně mě napadlo, ze tam mohl mít s někým schuzku, ale žádná kavárna, restaurace, nic tam není, pouze ten supermarket a velké parkoviště, ale za to v okolí hned vedle parkoviště jsem si našla, ze jsou dva priváty, mladý holky, přesně jeho typ, jediné co mě napadá, že tam byl třikrát za tímto účelem, nevím co mám dělat jestli se ho na to narovinu zeptat, mam před porodem, takže náš sexuální život teď stál za prd, byl tam vždycky po třech nebo dvou týdnech, nechápu co by na tomto místě pracovně dělal, otázka zní, co mám teď dělat? Hodit to za hlavu nebo se ho upřímně zeptat, ale je mi jasné, že to nepřizná a kór teď, jinak před otěhotněním byl nas sexuální život super, akorát teď s tím břichem, už ho to proste moc nerajcuje, tak je to jen občas. Co byste dělali na mém miste řešili to, nebo se na to vyprdli? Žádné problémy nemáme nic, ale pocit, ze spal s někým jiným mě zabíjí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3680
20.10.23 14:26

A proč by nemohl jít prostě do toho supermarketu si něco zařizovat, jak ti říkal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
20.10.23 14:29

Teda najít doklad z parkoviště u supermarketu, tak bordel je to poslední, co mě napadne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.23 14:31

Nevím co by pracovně zařizoval v obchodě s potravinami? Třikrát na stejném místě? Daleko od toho, kde bydlíme.

• Citovat
  • Upravit
12557
20.10.23 14:33
@Anonymní píše:
Nevím co by pracovně zařizoval v obchodě s potravinami? Třikrát na stejném místě? Daleko od toho, kde bydlíme.

No nebo se tam setkal s milenou a jeli pak nekam autem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
20.10.23 14:37
@Anonymní píše:

A proč si myslíš, že tě podvádí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
20.10.23 14:39

Pracovní schůzky, které řeší ne zrovna „košer“ zakázky, se běžně uskutečňují v autech na parkovištích a podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.23 14:42

Protože v těhotenství to dělají snad všichni chlapi, jen ty ženské si myslí, ze ten jejich by to nikdy neudělal, i ty holky z privátů tvrdí, ze tam chodí hlavně zadání chlapi, do kterých by to nikdo neřekl a znam hodně případů, kdy si ženská myslela, ze ten její je ji věrný až za hrob a po rozchodu zjistily, ze spal s kým mohl, bohužel většina ženských si myslí, že ten jejich nikdy, přitom to jsou jen chlapi a myslí na to jedno..

• Citovat
  • Upravit
15119
20.10.23 14:45
@Anonymní píše:
Protože v těhotenství to dělají snad všichni chlapi, jen ty ženské si myslí, ze ten jejich by to nikdy neudělal, i ty holky z privátů tvrdí, ze tam chodí hlavně zadání chlapi, do kterých by to nikdo neřekl a znam hodně případů, kdy si ženská myslela, ze ten její je ji věrný až za hrob a po rozchodu zjistily, ze spal s kým mohl, bohužel většina ženských si myslí, že ten jejich nikdy, přitom to jsou jen chlapi a myslí na to jedno..

To víš že jo ty trolle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.10.23 14:48
@Anonymní píše:

Ne vsichni chlapi, ale vsichni blbecci. Mas to spatne.

Ale jako byvala holka z privatu to vidis asi trochu zkreslene, chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
20.10.23 14:48
@Anonymní píše:

Když si tohle myslíš, tak se divím, že s někým to dítě čekáš 8o Takhle paranoidní jsi byla i před tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35689
20.10.23 14:51
@lilith1 píše:
No nebo se tam setkal s milenou a jeli pak nekam autem..

Přesně, a ona hned šílí, že šel za šlapkama! :palec:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.10.23 14:51
@Anonymní píše:

To teda ne můj chlap by si štětku fakt nekoupil ten by si prostě sbalil normálně ženskou!!! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
14574
20.10.23 14:55
@Anonymní píše:

Zaparkoval, protože věděl, že tam bude volno, a šel to vyřídit jinam? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
phdr.jelen
20.10.23 14:58

Najměte si soukromé očko a za pár dní máte jistotu. Pokud se zjistí, že tam opravdu dělá to, co říká, tak tím zjistíte, že se mu dá spíš věřit než nevěřit. Což do budoucna není k zahození.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky