Partner chce jedno dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
28.4.13 20:57

NO my máme zatím 2, a taky se neshodnem, přítel tvrdí že 2 stačí, a já bych chtěla do roka počít třetí. u nás byl problém, že jsme na první zadělali dřív, než jsme si tyhle věci stihli vyjasnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
28.4.13 21:23

U nas to bylo puvodne naopak.. partner chtej 5 deti (je to cizinec, sam pochazi ze 7).. ja jsem touzila tak po 2-3. No, s ohledem na svuj vek jsem se nebala toho, ze bych jich mela nekdy 5, kdyz jsem otehotnela se druhym, nejdrive rikal, ze je brzo, ale nakonec se zacal tesit. Bohuzel jsme o malou prisli a ted dalsi nechce uz vubec, ackoli vzdy chtel velkou rodinu. Ja po druhem take touzim silene, se tretim uz nepocitam, ale nejakeho sourozence k malemu bych rada co nejdrive, partner o tom zatim nechce ani slyset :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
28.4.13 21:36

Můj manžel mi po prvním dítěti řekl, že už mu to takhle stačí, že už další nechce, dokonce ani nechtěl mít v domě 2 dětské pokoje (nakonec se nechal ukecat na dětský pokoj a „ateliér“ :lol: ) a zhruba po 2 letech se to zlomilo a druhé začal taky chtít :srdce: dala jsem mu najevo, že druhé dítě opravdu chci, vysvětlila jsem mu svoje důvody, ale nijak extrémně jsem na něj netlačila (stejně jsem chtěla děti cca 3 roky od sebe), nakonec to rozhodla dcera - stačilo mu ji vidět, jak si hraje s panenkou-miminkem a bylo to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
28.4.13 22:57

Na začátku vztahu můžeš domlouvat kolik dětí chceš a stejně mají oba právo si to rozmyslet, když zjistí s narozením prvního, jaké to je mít dítě. :nevim:
Taky jsme měli mít jen jedno… :lol:
Prášky bych nebrala, ale vysazení dopředu oznámila, že si nebudu huntovat tělo hormonama a na tělísko se ještě necítím. 8) Ať si vezme kondom. ;) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.4.13 23:08

Ahoj mamko, asi bude záležet hlavně na tom, jak to máte v partnerství(manželství) nastavené - jestli si vycházíte vzájemně vstříc ve svých potřebách nebo jestli je partner ten, kdo je zvyklý věci řídit. Pokud je váš ten první případ, pak si myslím, že tě nenechá trápit se nad tím, až tvůj čas opět přijde a budeš opět toužit po miminku. Je to něco, co je pro ženu asi nejdůležitější a tato nenaplněná touha ji může úplně psychicky položit. Nevěřím, že ve fungujícím vztahu by milující partner něco takového dopustil. Teď je brzy tohle téma jitřit, čeká tě náročný a současně nádherný rok, ale za čas, pokud budeš stále cítit, že druhé dítě chceš, bude na místě o tom hovořit - bez nátlaku, ale často. Že dítě sourozence potřebuje a je v jeho zájmu ho mít, to je bez debat a rozumný chlap to bude akceptovat stejně jako tvé přání. Teď si užívej svého těhotenství a netrap se zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.13 00:17

Tak u nas to bylo tak ze manzel poradne nestal ani o prvni.. A pak kdyz se mala narodila a bylo ji asi cca 6mesicu zacal hned planovat druhe mimi :) takze si myslim ze ho to prejde.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.4.13 07:03

@Andrej91 může změnit názor, nemusí.. můj ex chtěl dětí hodně, ale když přišlo na lámání chleba a mělo se jít do ivf, tak cuknul, že mu jedno stačí. Naopak znám chlapa, co chtěl jen jedno a když se mu kluk narodil, tak už snad po měsíci plánoval, že bude další - teď je to hrdý táta 4 dětí :mrgreen: nech to plynout, budete mít teprve první, na další je čas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
29.4.13 08:16

Já myslím, že vše se uvidí, až prvnímu mimču budou aspoň dva roky, pak buď partner bude doufat, že rychle vyroste nebo se mu to bude líbit - miminko. Ono dopředu nemůžeš říct, o čem to je, nemáš to prožité - kor chlapi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí