Partner má „toulavé oči“

28.1.23 15:42

Partner má „toulavé oči“

Zdravím,
jsme s přítelem skoro dva roky. Máme hezký vztah a on mi stále vyjadřuje lásku. Ale je v tom menší háček. Už ne jen já, ale i mé okolí si začíná všímat a upozorňuje mě, že se můj přítel dívá na jiné. Dlouho jsem ve vztahu tyto věci přehlížela a říkala jsem si, že proč by se nemohl dívat. Takové odpovědi jsem také vracela ostatním, když mi třeba v létě u bazénu přátelé řekli, že se kamarádce díval dlouze na poprsí… Ale jeho chování se postupem času začalo měnit a mě už to začíná trochu vadit. Cítím se, jak kdyby si mě tím nevážil a vůči ostatním, kteří to také vidí, se cítím trapně za sebe i za něj. Za mě je to velmi nevhodné. Poslední dobou se přítel začal více bavit s kamarádkami, svými i mými. Pořád mi vypráví, jak jsou skvělé a jak si s nimi píše. Vždycky když mluvím o nějaké ženě, kterou nezná, hned se na ni ptá a začne ji sledovat na sociálních sítích a píše si s ní. Ale když mluvím o mužích, hned ho to zvedá ze židle. Jsem velmi tolerantní (slýchávám to často i od blízkých), ale muž s nimi přes zprávy lehce flirtuje a ony si kolikrát myslí, že je nabaluje (vím to od nich). A to mě už není opravdu příjemné, když na ty zprávy přijdu. Ale jemu to trapné není, přijde mu to v pohodě. Já mu to samozřejmě nevyčítám, taky se bavím s přáteli mužského pohlaví (ano, docela hodně, ale to je vedlejší). Ale nikdy bych si nedovolila to, co dělá on! Začal se poslední dobou lépe oblékat. Navazuje konverzaci s každou holkou a já vidím, jak se s ním už nepotřebuje bavit a on ji furt bude nahánět. Když ne osobně, tak přes zprávy. Ale ty holky z něj pak mají akorát legraci a mně je zase trapně, když mi to říkají. Už mi přijde, že jsou to spíše jeho kamarádky :D, čeká na ně a doprovází je, dívá se snad na každou, která projde a občas komentuje její vzhled (nedávno jsme šli ještě s kamarádem, bavili se a příteli ujelo, jak je moje kamarádka mega dobrá, že ta je fakt… 8o). Už od něj slýchávám mnohem méně, jak mi něco sluší, spíš jak neví, jestli se mu ta věc na mně líbí nebo nelíbí… Kompliment no… Nevím, jestli mi stojí za to být s takovým mužem, který mě drží za ruku a přitom laškuje s jinou. Když někam jde, vnímám, jak moje důvěra už není taková, jaká bývala. Necítím se komfortně a jako ta jeho, pro kterou má oči. Několikrát jsem s ním o tom mluvila a řekl mi: „Ale věříš mi že?" A na jeho chování se nic nezměnilo. Co byste v mé situaci dělali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12214
28.1.23 15:49

Je čas udělat pá pá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
28.1.23 15:52

Kopnout a poslat k vodě. Pro příště si nenechat dělat na hlavu. U nás doma panuje tvrdý režim - ani jeden nemáme nějaké pochybné kamarádky (u nej) nebo kamarády (u mě). Já bych to dopisování snášet nechtěla, a mám takovou zkušenost, že každý kamarád by rad neco víc kdyby mohl. On si z tebe dělá trubku bez špetky hrdosti - nejenom on je pro smích, ale i ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
28.1.23 16:01

Já bych s takovým mužem nebyla…tohle je už trochu moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.23 16:02

@Ketris Já ho miluji a vím, že on mě také. Pořád básní o naší společné budoucnosti a jak jsem nejlepší. A potom se chová zase tak, jak jsem psala výše. Rozchod by rozhodně nechtěl, snažil by se vztah zachraňovat. Chceme spolu být. Ale nevím, co můžeme udělat pro to, abych se cítila jako na začátku vztahu, kdy mi nic tolik nevadilo a on se nechoval tak, jak se teď chová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.23 16:05

@someargue Ano ano, pro smích jsme zajisté oba, tak to cítím. Ale všichni nám říkají, jak máme krásný vztah, že nám závidí, jak se k sobě hodíme. A partnera to těší, mě samozřejmě také. Ale nepřenesu se přes to, jak se chová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35701
28.1.23 16:16
@SamantaSamanta píše:
Zdravím,
jsme s přítelem skoro dva roky. Máme hezký vztah a on mi stále vyjadřuje lásku. Ale je v tom menší háček. Už ne jen já, ale i mé okolí si začíná všímat a upozorňuje mě, že se můj přítel dívá na jiné. Dlouho jsem ve vztahu tyto věci přehlížela a říkala jsem si, že proč by se nemohl dívat. Takové odpovědi jsem také vracela ostatním, když mi třeba v létě u bazénu přátelé řekli, že se kamarádce díval dlouze na poprsí… Ale jeho chování se postupem času začalo měnit a mě už to začíná trochu vadit. Cítím se, jak kdyby si mě tím nevážil a vůči ostatním, kteří to také vidí, se cítím trapně za sebe i za něj. Za mě je to velmi nevhodné. Poslední dobou se přítel začal více bavit s kamarádkami, svými i mými. Pořád mi vypráví, jak jsou skvělé a jak si s nimi píše. Vždycky když mluvím o nějaké ženě, kterou nezná, hned se na ni ptá a začne ji sledovat na sociálních sítích a píše si s ní. Ale když mluvím o mužích, hned ho to zvedá ze židle. Jsem velmi tolerantní (slýchávám to často i od blízkých), ale muž s nimi přes zprávy lehce flirtuje a ony si kolikrát myslí, že je nabaluje (vím to od nich). A to mě už není opravdu příjemné, když na ty zprávy přijdu. Ale jemu to trapné není, přijde mu to v pohodě. Já mu to samozřejmě nevyčítám, taky se bavím s přáteli mužského pohlaví (ano, docela hodně, ale to je vedlejší). Ale nikdy bych si nedovolila to, co dělá on! Začal se poslední dobou lépe oblékat. Navazuje konverzaci s každou holkou a já vidím, jak se s ním už nepotřebuje bavit a on ji furt bude nahánět. Když ne osobně, tak přes zprávy. Ale ty holky z něj pak mají akorát legraci a mně je zase trapně, když mi to říkají. Už mi přijde, že jsou to spíše jeho kamarádky :D, čeká na ně a doprovází je, dívá se snad na každou, která projde a občas komentuje její vzhled (nedávno jsme šli ještě s kamarádem, bavili se a příteli ujelo, jak je moje kamarádka mega dobrá, že ta je fakt… 8o). Už od něj slýchávám mnohem méně, jak mi něco sluší, spíš jak neví, jestli se mu ta věc na mně líbí nebo nelíbí… Kompliment no… Nevím, jestli mi stojí za to být s takovým mužem, který mě drží za ruku a přitom laškuje s jinou. Když někam jde, vnímám, jak moje důvěra už není taková, jaká bývala. Necítím se komfortně a jako ta jeho, pro kterou má oči. Několikrát jsem s ním o tom mluvila a řekl mi: „Ale věříš mi že?" A na jeho chování se nic nezměnilo. Co byste v mé situaci dělali vy?

S tím bych nebyla už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8453
28.1.23 16:20

Tohle fakt ne. S takovým bych nebyla.

@SamantaSamanta píše:
@Ketris Já ho miluji a vím, že on mě také. Pořád básní o naší společné budoucnosti a jak jsem nejlepší. A potom se chová zase tak, jak jsem psala výše. Rozchod by rozhodně nechtěl, snažil by se vztah zachraňovat. Chceme spolu být. Ale nevím, co můžeme udělat pro to, abych se cítila jako na začátku vztahu, kdy mi nic tolik nevadilo a on se nechoval tak, jak se teď chová.

Tak jasně, že ti bude říkat, že jsi nej a kdo ví co. Pusa toho řekne, ale jeho chování to nedokazuje. Ale dělej jak myslíš….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
28.1.23 16:21

@SamantaSamanta Zacni si sebe vice vazit.. pak si vse uvedomis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2384
28.1.23 16:25

Já tyhle typy mám za podřadný. :nevim: Vím, že tím nevyjadřují nic osobního, a věřím, že můžou mít svou partnerku fakt nejradši, prostě jsou to chroničtí čumilové… Ale taky vím, že tyhle typy sbalím lusknutím prstu, protože to je prostě easy. Lehká kořist, no :) Takže na srandu a flirt fajn, zároveň bezpeční, protože obvykle neškodní a sami si nic nedovolí, na to jsou dost srabi, ale nikdy neodmítou. Takže to víceméně všechno záleží na ostatních ženských, a to mi přijde riskantní, protože známe se, že. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
28.1.23 16:25
@SamantaSamanta píše:
@someargue Ano ano, pro smích jsme zajisté oba, tak to cítím. Ale všichni nám říkají, jak máme krásný vztah, že nám závidí, jak se k sobě hodíme. A partnera to těší, mě samozřejmě také. Ale nepřenesu se přes to, jak se chová…

Někteří jsou zkrátka nepoučitelní. Nejde o to, jak se momentálně chová. Jde o to, jaký ve skutečnosti je. Na tebe žárlí, jak se o někom zmíníš a sám se chová jak sobeckej blb a je mu úplně jedno, jak se přitom ty cítíš.
Kdyby k tobě měl minimální špetku respektu a empatie, tak se nebude chovat jako neandrtálec. Každej chlap se podívá po zajímavý ženský a to nemusí být zrovna krasavice. Stačí když má třeba zajímavý účes, ale jen sobec nebere ohled na pocity své partnerky. Vím, že to ženě vadí, tak se prostě ovládnu a nečumím jako puk a už vůbec nekomentuji, jak je úžasná. I když se po nějakých tahanicích náhodou začne trochu kontrolovat, tak se povahou stejně nezmění.
Na tu svou bezbřehou lásku, která přehlíží i to, že je to sobec a buran jednou doplatíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
28.1.23 16:27
@SamantaSamanta píše:
@Ketris Já ho miluji a vím, že on mě také. Pořád básní o naší společné budoucnosti a jak jsem nejlepší. A potom se chová zase tak, jak jsem psala výše.Rozchod by rozhodně nechtěl, snažil by se vztah zachraňovat. Chceme spolu být. Ale nevím, co můžeme udělat pro to, abych se cítila jako na začátku vztahu, kdy mi nic tolik nevadilo a on se nechoval tak, jak se teď chová.

Jsou to jen slova, kterým ty chceš věřit. Ale kde jsou ty činy? Nejsem žárlivá, ale takové chování od partnera by mne uráželo a ponižovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.23 16:33

@Tomie Cítím, že z Vás mluví zkušenosti :). Děkuji za vyjádření, úplně jste to vystihla :roll:

Příspěvek upraven 28.01.23 v 16:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.23 16:39

@izabe Z toho se chová tak ohleduplně, udělal by pro mě všechno, co mi na očích vidí. Tu lásku mu věřím. Ale to jeho chování k jiným ho nepřejde a já zase začnu pochybovat a hledám, co je pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33508
28.1.23 16:44
@SamantaSamanta píše:
Zdravím,
jsme s přítelem skoro dva roky. Máme hezký vztah a on mi stále vyjadřuje lásku. Ale je v tom menší háček. Už ne jen já, ale i mé okolí si začíná všímat a upozorňuje mě, že se můj přítel dívá na jiné. Dlouho jsem ve vztahu tyto věci přehlížela a říkala jsem si, že proč by se nemohl dívat. Takové odpovědi jsem také vracela ostatním, když mi třeba v létě u bazénu přátelé řekli, že se kamarádce díval dlouze na poprsí… Ale jeho chování se postupem času začalo měnit a mě už to začíná trochu vadit. Cítím se, jak kdyby si mě tím nevážil a vůči ostatním, kteří to také vidí, se cítím trapně za sebe i za něj. Za mě je to velmi nevhodné. Poslední dobou se přítel začal více bavit s kamarádkami, svými i mými. Pořád mi vypráví, jak jsou skvělé a jak si s nimi píše. Vždycky když mluvím o nějaké ženě, kterou nezná, hned se na ni ptá a začne ji sledovat na sociálních sítích a píše si s ní. Ale když mluvím o mužích, hned ho to zvedá ze židle. Jsem velmi tolerantní (slýchávám to často i od blízkých), ale muž s nimi přes zprávy lehce flirtuje a ony si kolikrát myslí, že je nabaluje (vím to od nich). A to mě už není opravdu příjemné, když na ty zprávy přijdu. Ale jemu to trapné není, přijde mu to v pohodě. Já mu to samozřejmě nevyčítám, taky se bavím s přáteli mužského pohlaví (ano, docela hodně, ale to je vedlejší). Ale nikdy bych si nedovolila to, co dělá on! Začal se poslední dobou lépe oblékat. Navazuje konverzaci s každou holkou a já vidím, jak se s ním už nepotřebuje bavit a on ji furt bude nahánět. Když ne osobně, tak přes zprávy. Ale ty holky z něj pak mají akorát legraci a mně je zase trapně, když mi to říkají. Už mi přijde, že jsou to spíše jeho kamarádky :D, čeká na ně a doprovází je, dívá se snad na každou, která projde a občas komentuje její vzhled (nedávno jsme šli ještě s kamarádem, bavili se a příteli ujelo, jak je moje kamarádka mega dobrá, že ta je fakt… 8o). Už od něj slýchávám mnohem méně, jak mi něco sluší, spíš jak neví, jestli se mu ta věc na mně líbí nebo nelíbí… Kompliment no…Nevím, jestli mi stojí za to být s takovým mužem, který mě drží za ruku a přitom laškuje s jinou. Když někam jde, vnímám, jak moje důvěra už není taková, jaká bývala. Necítím se komfortně a jako ta jeho, pro kterou má oči. Několikrát jsem s ním o tom mluvila a řekl mi: „Ale věříš mi že?" A na jeho chování se nic nezměnilo. Co byste v mé situaci dělali vy?

Dívat se na ostatní lidi je normální, ale ne tak, jak to dělá tvůj přítel. To sledování a psaní kamarádkám, to je taky mimo. Hlavně že u tebe mu vadí, když mluvíš o chlapech. Jemu je fuk, že tě tímhle vlastně uráží, a přivádí do trapných situací? „Ale věříš mi že? Věříš? Já bych mu nevěřila. On dělá vše pro to, aby to tak bylo. Takhle se partner nechová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí