Každý měsíc problém s penězi

Anonymní
28.1.23 13:37

Už nevím čemu mám věřit u přítele. Každý měsíc problém s penězi

S přítelem jsme spolu bezmála 2 roky. Poznali jsme se přes internet. Já mám syna (skoro dospělého) a on z předešlého manželství syna. Spolu děti nemáme. Oboum nám je přes třicet. pritel u mne bydlí.
S přítelem mám problém ohledně financí. Každý měsíc má problém ohledně toho nám dát nějaký peníze. Podstatě skoro každý měsíc se objevuje problém s jeho vyplatou. V listopadu mu to „prostě nevyšlo“ byl na neschopence a dostal málo, v prosinci to byly 3 tisíce (jsme doma 4 i s mojí mámou) a přitel je dospělý velký chlap na dlouho ty 3 t. nestačí. Vždy buď ho firma ho okrade, nedá výplatu, nebo to je banka atd. Tenhle měsíc to stejné už od 15 slibuje peníze a je konec měsíce a nic :pocitac: dal mi dohromady 2500kc :roll: prý mu v práci nedali vyplatu.,pak že mu za něco strhli 8 tisíc a že mu něco nakonec dají něco dnes. A už dnes psal že mu nic nedali. Denně se kvůli tomu už hadame, že on prý za nic nemůže atd a že ho vyhazuji. Jo občas mi dá třeba bokem, 2,3 stovky jen tak ať si koupím do práce atd k jídlu.
Můj názor je že lže :( :,(
Uz 2 jsme byli na dovolené v obouch případech jsrm za něj musela několik tisíc doplatit (za dospělýho chlapa :?) ale pak mi ty peníze vrátil. A to za sebe a syna musím ušetřit sama na dovolenou a ještě řešit jeho?
Když se kupuje něco velkýho vždy to platím já.
Nevím jak ho usvedcit z toho že to co říká není pravda. Řekla jsem mu že už za něj letos už nic doplácet nebudu. Měnila jsem práci a poplatky a jídlo, navíc pro mého syna věci už to finančně nedávám..
On je v pohodě řekne že to není jeho chyba a pak to obrátí proti mně že mi jde jen o prachy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
28.1.23 13:40
@Anonymní píše:
S přítelem jsme spolu bezmála 2 roky. Poznali jsme se přes internet. Já mám syna (skoro dospělého) a on z předešlého manželství syna. Spolu děti nemáme. Oboum nám je přes třicet. pritel u mne bydlí.
S přítelem mám problém ohledně financí. Každý měsíc má problém ohledně toho nám dát nějaký peníze. Podstatě skoro každý měsíc se objevuje problém s jeho vyplatou. V listopadu mu to „prostě nevyšlo“ byl na neschopence a dostal málo, v prosinci to byly 3 tisíce (jsme doma 4 i s mojí mámou) a přitel je dospělý velký chlap na dlouho ty 3 t. nestačí. Vždy buď ho firma ho okrade, nedá výplatu, nebo to je banka atd. Tenhle měsíc to stejné už od 15 slibuje peníze a je konec měsíce a nic :pocitac: dal mi dohromady 2500kc :roll: prý mu v práci nedali vyplatu.,pak že mu za něco strhli 8 tisíc a že mu něco nakonec dají něco dnes. A už dnes psal že mu nic nedali. Denně se kvůli tomu už hadame, že on prý za nic nemůže atd a že ho vyhazuji. Jo občas mi dá třeba bokem, 2,3 stovky jen tak ať si koupím do práce atd k jídlu.
Uz 2 jsme byli na dovolené v obouch případech jsrm za něj musela několik tisíc doplatit (za dospělýho chlapa :?) ale pak mi ty peníze vrátil. A to za sebe a syna musím ušetřit sama na dovolenou a ještě řešit jeho?
Nevím jak ho usvedcit z toho že to co říká není pravda. Řekla jsem mu že už za něj letos už nic doplácet nebudu. Měnila jsem práci a poplatky a jídlo, navíc pro mého syna věci už to finančně nedávám..
On je v pohodě řekne že to není jeho chyba a pak to obrátí proti mně že mi jde jen o prachy.

Proč ho usvědčit prostě ti lže tak proč sním jsi :poblion: co jsis našla to máš je to tu dnes a denně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
28.1.23 13:41

A platí teda vůbec něco? Kolik přispívá na nájem, energie a jídlo? Tipuji, že má dluhy, nebo hraje automaty. Ať ti ukáže výplatní pásky. Jinak děti nemáte, finančně stejně vše táhneš sama, očividně ti lze,… Radši bych byla sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
28.1.23 13:41

A k čemu ti takovej vlastně je? Buď chlap umí něco vydělat nebo je to prd chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
28.1.23 13:43
@Anonymní píše:

Nedovedu si predstavit, ze by nekdo dobrovolne zustaval v takove praci. Pravdepodobne lze, bud splaci dluhy, nebo sazi, nebo to je drzgresle a zadna z techto variant neni vhodna pro vztah a souziti. Divim se, zes to vydrzela tak dlouho. Ver si, samotne ti bude lip a casem najdes lepsiho muze.

• Citovat
  • Upravit
4383
28.1.23 13:45

Ať si říká kdo chce co chce, já bych s chlapem který má problém s penězi nebyla. Nešlo by o ty peníze jako takové, ale spíše o ten pocit té zodpovědnosti, o spolehlivost. Vážně s takovým chceš být? Rozmyslela bych si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20898
28.1.23 13:46

Lhář nebo finanční negramot. Nebo obojí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
28.1.23 13:46

To já myslím, že není nutné ho usvědčovat ze lži, nejste u soudu…
zkrátka, pokud nebude přispívat na náklady bydlení, ať si najde bydlení svoje samostatné.
jak jste byli ohledně financí domluveni před sestěhováním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
28.1.23 13:47

Vyzirka, vykopnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.23 13:47

@Nicole 1234 platí zhruba ty 3 tisíce měsíčně. Když jsem chtěla vidět výplatní pásku tak buď nemá nebo ztratil heslo od emailu.. :? Jako náklady jen na byt12 tis. +jídlo, drogerie tak cca 20 tis.

• Citovat
  • Upravit
15845
28.1.23 13:48

Být ženská, tak ten by šel smykem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
28.1.23 13:49
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 platí zhruba ty 3 tisíce měsíčně. Když jsem chtěla vidět výplatní pásku tak buď nemá nebo ztratil heslo od emailu.. :? Jako náklady jen na byt12 tis. +jídlo, drogerie tak cca 20 tis.

no do jeho výplatní pásky ti ale nic není 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
28.1.23 13:49

Googlila sis ho? Lustrovala? Ukázal ti někdy výplatní pásky? Bankovní výpisy? Chápu, je to jen partner, ale žiješ s ním, platíš za něj věci, dovolenou atd, máš právo vidět kus jeho soukromí. U nás doma to dokonce funguje tak, že si karty vzajmne půjčujeme, víme hesla kdyby se náhodou něco stalo nebo tak. Přijde mi to v normálním vztahu správný. Pokud ti nic netají, nebude mít problém ti ukázat výpisy atd. Taky se třeba zeptat jeho rodiny, jestli nemá nějaké potíže, zda nehraje automaty atd. A ještě mě napadlo dát mi třeba nůž na krk jak se říká. Buď začne platit nebo ať si žije sám.

Příspěvek upraven 28.01.23 v 13:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
28.1.23 13:50

Tak jistě, že lže. Jen nechápu proč ho usvědčovat, co se tím změní. Je to příživník, prostě ho vykopni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.23 13:50

@Karamba2020 tak že bude dávat aspoň těch 6 tisíc+2 velký nákupy. Už jen teď platíme za plyn přes 5 tisíc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky