Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 platí zhruba ty 3 tisíce měsíčně. Když jsem chtěla vidět výplatní pásku tak buď nemá nebo ztratil heslo od emailu..Jako náklady jen na byt12 tis. +jídlo, drogerie tak cca 20 tis.
Promiň, ale to jsi tak b… že mu to věříš. Ztratil heslo od emailu. Pásky taky nemá. Tak ho vyhoď, nebo to za tebe udělá exekutor, ale aby pak mělas za co koupit synovi svačinu do školy.
@Anonymní píše:
@JiříkMazlík je to Billa
Aha tak máme jasno
no sice tam výplaty nejsou zázračné ale rozhodně platí včas. 1)zajeď koupit nový zámek
3)posli ho do míst kde ani slunce nesvítí ![]()
no pokud má exekuce tak je jasné že Billa to odvede a jemu zůstane houno
ale kdyby aspoň nelhal dá se stím něco dělat ![]()
@Anonymní píše:
@JancaS84 tak bohužel už mám problémy s menstruaci od té doby co beru léky, takže ntoaštěstí dítě nepřichází v úvahu i ze zdravotních důvodů. Jinak on mi pomahal se synem, učil se s ním, vařil a uklízel, byl hodný tak jsem v tomhle ohledu trochu (dost) přehlídla to že plati málo
to oni tak umí, mě takový „ubožák“ dobrovolně i umýval okna
@Anonymní píše:
@JiříkMazlík je to Billa
Vždyť tam platí včas. Ten tvůj povedený exemplář jen lže. Opravdu ho kopni do zadní části těla.
@Anonymní píše:
@JiříkMazlík je to Billa
Tak zrovna tam určitě platí včas
holka nebuď přece blbá
@izabe prý jim přišel od centrály dopis ze z technických důvodů se opozdi výplaty
@Anonymní píše:
@izabe prý jim přišel od centrály dopis ze z technických důvodů se opozdi výplaty @izabe to on třeba přijde s tím že účetní výplatu špatně vypočítála.
Prosím tě můžeš vysvětlit, proč se mu nevysměješ do očí?
@Sany80s jo když přijde on s takovou blbostí tak mu říkam hele tahle to nechodí něco je ve smlouvě a to platí, tak je blbost co říkáš a lzes. A on? Furt si stejně stojí za tím dál.
Tak stalo se mi jednou ze jsem nedostala peníze za práci ale za celé ty roky se mi to stalo jednou a nakonec je dostala. Nebo že mi výplata nedorazila do 15 ale az 18 v pondělí.
@Anonymní píše:
@Sany80s jo když přijde on s takovou blbostí tak mu říkam hele tahle to nechodí něco je ve smlouvě a to platí, tak je blbost co říkáš a lzes. A on? Furt si stejně stojí za tím dál.
Tak stalo se mi jednou ze jsem nedostala peníze za práci ale za celé ty roky se mi to stalo jednou a nakonec je dostala. Nebo že mi výplata nedorazila do 15 ale az 18 v pondělí.
No a proč si teda toho pána pěstuješ si nám pořád nevysvětlila?
Mu sbal pět švestek a čau.
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 platí zhruba ty 3 tisíce měsíčně. Když jsem chtěla vidět výplatní pásku tak buď nemá nebo ztratil heslo od emailu..Jako náklady jen na byt12 tis. +jídlo, drogerie tak cca 20 tis.
A na co si to zvířátko pěstuješ? Vlastně chováš? Ne, vážně, není možný, aby dospělej chlap bez dluhů a bez závislosti měl takový problémy s penězi. A ještě je to lhář. Rychle se ho zbav, než se povezeš taky.
@Anonymní píše:
@izabe prý jim přišel od centrály dopis ze z technických důvodů se opozdi výplaty @izabe to on třeba přijde s tím že účetní výplatu špatně vypočítála.
A ten dopis ti ukazal?
@Anonymní píše:
@izabe prý jim přišel od centrály dopis ze z technických důvodů se opozdi výplaty
@Bambule33 píše:
A ten dopis ti ukazal?
ten přece určitě po přečtení ztratil ![]()