První sex v 21 letech, ach jo

Anonymní
27.1.23 20:48

první sex, achjo

Ahojky, mám takovej problém, je mi skoro 21 a ještě nikdy jsem neměla kluka, tudíž ani jsem se nikdy nelíbala, nikdy neměla sex, jenže už mi to celkem vadí a stydím se za to..Kluk by se možná nějakej našel, ale toho sexu se bojím, nechci bejt před ním nahá, a co když nám to nepůjde? On už zkušenej je, ale i tak :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7692
27.1.23 20:49

No a jaký máš teda problém? Že jsi neměla sex ve 21 letech? Heh, to tě šlechtí holka. Stydlivá je poprvé každá. Věř mi. :lol:

Nech to na něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
27.1.23 20:50

Zhasnete svetlo, dejte si vino. To pujde samo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
27.1.23 20:51
@Cullenova píše:
Zhasnete svetlo, dejte si vino. To pujde samo :mrgreen:

Opačně! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.1.23 20:52

@Lexter jo, za to se stydím, protože všichni už sexujou támhle v 15 letoch a já furt nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
27.1.23 20:53
@josephinaa píše:
@Lexter jo, za to se stydím, protože všichni už sexujou támhle v 15 letoch a já furt nic

A co ty máš s nimi společného? Ty jsi ty a nedala jsi někomu ještě jako málem děcko. Já tě obdivuju, není se za co stydět. Nádech a výdech. Trošku vína, ne moc a nech kluka dělat to co umí nejlépe, ale vyžaduj kytku a to předem! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3854
27.1.23 20:59

Kliiiiiiid :lol: To bude dobrý. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.23 21:01

Osobně bych teda začala líbáním, randěním a poznáváním těla. Sex bych ve tvém případě primární neřešila. Já jsem měla první sex v 18, ale to už jsem měla za sebou 4 roky líbaček, osahávaček a podobných věciček s různýma klukama. Nemusíš přece hned s každým skočit do postele, ale odblokuj se a začni si užívat. Uvolni se!

• Citovat
  • Upravit
12
27.1.23 21:01

@Veselej kluk kolikrát až přemejšlím, jestli nemám nějakej problém, když jsem furt nikoho neměla a tak moc se toho bojím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35826
27.1.23 21:06

Každej nesexuje v 15. Já jsem si počkala do 18 a nic mi neuteklo, max stresy jestli neotehotnim. A kdyz bych počkala ještě dýl tak mě mě taky prd uteklo.
Stresujes se zbytečně. Jdi do toho. Klidně s kapkou toho vína. Ale na jak v Bobulích „jednu flašku pro ni“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2052
27.1.23 21:08

No asi bych v takovém případě zkusil nejdřív sólo sex, abys vůbec věděla, jak tvoje tělo funguje, měla aspoň nějakou představu a nebyla tak vyjukaná. Přijdeš mi jako někdo kdo se nahej stydí pomalu i sám před sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11206
27.1.23 21:14
@Anonymní píše:
Ahojky, mám takovej problém, je mi skoro 21 a ještě nikdy jsem neměla kluka, tudíž ani jsem se nikdy nelíbala, nikdy neměla sex, jenže už mi to celkem vadí a stydím se za to..Kluk by se možná nějakej našel, ale toho sexu se bojím, nechci bejt před ním nahá, a co když nám to nepůjde? On už zkušenej je, ale i tak :(

Prosím tě, máš toho kluka aspoň ráda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.1.23 21:14

@Diagnoza2 No, to je asi taky trošku pravda  :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.1.23 21:16

@jita22 Nejvíc na celým světě, ale my právě ofiko spolu jakoby nejsme :nevim:, ale jedině s ním bych si dovedla o to přijít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
27.1.23 21:17
@josephinaa píše:
@jita22 Nejvíc na celým světě, ale my právě ofiko spolu jakoby nejsme :nevim:, ale jedině s ním bych si dovedla o to přijít

Tak a je vyřešeno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria