První sex v 21 letech, ach jo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.1.23 07:45

@josephinaa no, já svoje. poprvé zažila taky až když mi bylo 21 a ještě mi to přišlo docela unáhlené, ono tak v tomto případě nejde o věk jako takový, ale prostě jsem ten stydlivý člověk, co potřebuje čas, nemůže se vyspat s každým, to fakt ne, potřebuje cítit vztahovou blízkost, potřebuje se mít možnost druhé osobě postupně otevřít, cítit lásku a důvěru. Prvnímu milování u mě předcházelo 3/4 roku vztahu a intimního poznávání, nejdříve líbání, masáže, postupně čím dál více intimnější, petting a tak a klidně bych u toho po pravdě ještě nějaký čas zůstala. Před tím jsem zkoušela vztah přes inzerát, tam to jakoby šlo rychleji, protože cílem bylo za každou cenu už někoho mít, ale nedošlo to nikam, protože dotyčný usoudil, že jsem totálně frigidní, jak jinak, protože takto mi to vůbec nic neříkalo, byla jsem děsně stažená a nedokázala se uvolnit, nedokázala jsem reagovat na jeho dotyky, jsem ráda, že tehdy jsem narazila na hodného kluka, který se rozhodl nepokračovat a nepřejít tu mez, jen aby mě „přeřízl“ a získal si svoje, protože tehdy by to bylo fakt úplně na nic. Nyní už jsem o víc jak 20let starší a jsem stále s tím, kdo si dokazal. počkat alespoň těch 3/4 roku. Jiného partnera jsem pak už neměla a nedokážu si to ani kvůli své povaze představit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.23 08:17
@josephinaa píše:
@Veselej kluk kolikrát až přemejšlím, jestli nemám nějakej problém, když jsem furt nikoho neměla a tak moc se toho bojím :nevim:

Věř, že nejsi jediná a každej kolem 15 nesexuje. Až se fakt zamiluješ, půjde to samo. Mojí dceři bylo nyní 19 a také kluka neměla a je to krásná normální holka, prostě se nezamilovala a s klukama kamarádí…A není jediná ve třídě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.23 13:06

Nic si z toho nedělej, já jsem první sex měla ve 23 letech. Ale líbaček bylo před tím dost.

• Citovat
  • Upravit
21513
18.3.23 13:59

Mne teda 21 prijde optimalni. Clovek uz vi, co chce, je zraly, zodpovedny, ma nejake zazemi. Lepsi, nez se od 14 predklanet na autobusove zastavce u venkovske diskosky, a rodit v 16.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
18.3.23 15:11
@Anonymní píše:
Nic si z toho nedělej, já jsem první sex měla ve 23 letech. Ale líbaček bylo před tím dost.

Já doteď nedostal ani pusu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
18.3.23 16:39

Evidentně si nejsi jistá, takže bych na Tvém místě ještě klidně počkala. Věřím, že až se zamiluješ do někoho, kdo Tě bude taky milovat, půjde to samo. Zřejmě patříš mezi lidi, kteří na to potřebují jít pomalu.
A myslím si, že věk je jen číslo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
18.3.23 16:40
@Lorre píše:
Já doteď nedostal ani pusu :,(

:*
Není zač :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
18.3.23 16:46
@Anonymní píše:
Je mi 30 a ještě jsem nikdy neměla chlapa, tudíž ani sex. Je mi to líto, mám pocit že jsem jako žena selhala. Ale víš co? I když nejspíš budu napořád panna tak vím že jsem svá a nikdy nebudu chtít být jako ostatní, nedívat se kolem sebe kdo, kdy, kde, s kým a že já pořád nic :nevim:

A v jakém smyslu je Ti to vlastně líto?
Pokud tě mrzí, žes neměla sex měj ho.
A nemusíš se stydět, žes ho neměla. Ale stejně tak do toho nikomu nic není, nemusíš to nikomu říkat, pokud by Ti to bylo nepříjemné. A začala bych masturbací. Žila jsem v domnění, že kdo chce mít sex, ten ho má… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
18.3.23 16:51
@Anonymní píše:
Mě bude letos 20 a taky sem neměla nikdy sex a stydim se za to… jak se s někým bavím na toto téma tak nikdy neříkám pravdu protože se prostě stydim že všichni už to maj za sebou :nevim:… Přesně jak píšeš, kluk by byl ale já se bojím

Můj strach vyřešila masturbace. Tak nějak jsem v jednu chvíli zjistila, že jsem si sama prorazila blánu. Ani jsem to necítila. Měla jsem štěstí, byla tenká.
Jinak blána se údajně dá chirurgicky odstranit.
Každopádně za mě jakmile je po bláně, už se není čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
18.3.23 17:59
@OpenHearted píše: :*
Není zač :mrgreen:
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.3.23 18:42
@TO_IT píše:
Pro mě sex z pohledu ženy není o zkušenosti, je to o tom co je v té ženě. Pokud je vášnivá, tak bude i při prvním sexu a pokud ji sex nic neříká, nebude jí nic říkat ani u 150teho sexu.

S první větou se dá souhlasit. A k té druhé - plno žen se sexuálně hledá, mají různé problémy, bloky, negativní zkušenosti (i když u nich třeba nedošlo „ke všemu“, tak to může být přesto velkým šrámem na duši). Píšu i z vlastní zkušenosti. A přesto z nich mohou být časem vášnivé milenky, které zažívají intenzivní prožitky. Některá klidně až po třicítce, či později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.3.23 18:49
@OpenHearted píše:
Každopádně za mě jakmile je po bláně, už se není čeho bát.

Jedna věc je fyziologie, tělo. Druhá a mnohem složitější psychika.

Každopádně zakladatelko, přeji, ať vše dopadne ke tvé spokojenosti. Ať si to užiješ, až se odhodláte. A vzpomínáš na to v dobrém celý život! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
18.3.23 21:10
@Jitřenka píše:
Jedna věc je fyziologie, tělo. Druhá a mnohem složitější psychika.Každopádně zakladatelko, přeji, ať vše dopadne ke tvé spokojenosti. Ať si to užiješ, až se odhodláte. A vzpomínáš na to v dobrém celý život! :srdce:

Ja osobně jsem se bála jen protržení blány, že to bude bolet.
Ale jasně, někdo se třeba bojí ukázat své tělo, protože jej nepřijímá takové, jaké je. A tak se bojí, že ho ten druhý raní svým krutizovaním, nebo že ho opustí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
19.3.23 06:38
@Jitřenka píše:
S první větou se dá souhlasit. A k té druhé - plno žen se sexuálně hledá, mají různé problémy, bloky, negativní zkušenosti (i když u nich třeba nedošlo „ke všemu“, tak to může být přesto velkým šrámem na duši). Píšu i z vlastní zkušenosti. A přesto z nich mohou být časem vášnivé milenky, které zažívají intenzivní prožitky. Některá klidně až po třicítce, či později.

Ty negativní zážitky, to je taky pravda. Jen mě to hned nenapadlo, protože je naštěstí nemám. :mrgreen:
Co jsem tu tak četla, sexuální problémy přichází někdy i po porodu. Hojení po nastřižení, vyčerpání z lítání 24/7… Je nezbytné, aby žena měla dostatek prostoru pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí