Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Až se objeví ten pravý, tak věř, že tě začne zajímat a na ex si nevzpomeneš.
Já chci být ženská a aby mě každej litoval když to vzdám po pár pokusech. Žiši, to by bylo krásný. No nic, jsem chlap a musím zatnout zuby.
@Anonymní píše:
píše: Více
Vim, ze to boli, ale jeste jsi mlada a cely zivot mas pred sebou.Proc se upinas na toho byvaleho? Dej tomu cas a prej si potkat toho praveho, tvou spriznenou dusi ![]()
@Seky11111 píše:
Vim, ze to boli, ale jeste jsi mlada a cely zivot mas pred sebou.Proc se upinas na toho byvaleho? Dej tomu cas a prej si potkat toho praveho, tvou spriznenou dusi
Vím, že jsem mladá a že mám ještě všechno před sebou. Slyším to i od svých nejbližších. Jen se nedokážu smířit s tím, že už nikdy nebudu v jeho blízkosti, že už se ho nikdy nedotknu, že se mu už nepodívám do očí, že jej neucítím. Upínám se proto, že s ním jsem měla naplánovanou budoucnost, která nevyšla. A teď nemám nic a ta budoucnost s ním nejde vytlouct z hlavy.
@Anonymní píše:
Vím, že jsem mladá a že mám ještě všechno před sebou. Slyším to i od svých nejbližších. Jen se nedokážu smířit s tím, že už nikdy nebudu v jeho blízkosti, že už se ho nikdy nedotknu, že se mu už nepodívám do očí, že jej neucítím. Upínám se proto, že s ním jsem měla naplánovanou budoucnost, která nevyšla. A teď nemám nic a ta budoucnost s ním nejde vytlouct z hlavy.
Tak si musíš přenastavit myšlení, že to zas tak dobrý nebylo, když jste se rozešli. A hlavně že je velká šance, že potkáš někoho, s kým to dobrý bude. A lepší než s bývalým. Nerýpej se v minulosti, kterou nezměníš, a upni se na budoucnost, kterou ovlivnit můžeš. Ale svojí budoucnost. Bez něj.
@Lexter píše:
Já chci být ženská a aby mě každej litoval když to vzdám po pár pokusech. Žiši, to by bylo krásný. No nic, jsem chlap a musím zatnout zuby.
Simte mohl by jsi přestat s tím skuhráním v každé diskuzi
Je to trapné. Navíc ona píše úplně něčem jiném - o lásce…a že na dotyčného nemůže zapomenout… Jestli ti to něco říká. Takhle ufňukanýho chlapa, jsem tu dlouho nepotkala. Se seber
To že tebe odmítlo pár pipin, nemá nic společného se ztrátou životní lásky.
@Anonymní píše:
píše: Více
Hlavně nemůžeš se otáčet za tím, co už uplynulo. To už prostě není a teď je teď.
@Anonymní píše:
A on to vi? Nasel si nekoho jinyho? On se k tobe nechtel vratit?
@Seky11111 píše:
A on to vi? Nasel si nekoho jinyho? On se k tobe nechtel vratit?
Nene, on nemá nejmenší tušení. Kdyby se něco dozvěděl, tak to už bych snad ani nevylezla z domu. A ano, našel si jinou. Byla to jeho kamarádka, když jsme byli ještě spolu. Alespoň to tak tvrdil. Po našem rozchodu se dali dohromady.
Hmmm. To jsou ty první lásky. Myslíme na ně celý život a s každým dalším je porovnáváme… jsi mladá, to odpružíš ![]()
@Anonymní píše:
Nene, on nemá nejmenší tušení. Kdyby se něco dozvěděl, tak to už bych snad ani nevylezla z domu. A ano, našel si jinou. Byla to jeho kamarádka, když jsme byli ještě spolu. Alespoň to tak tvrdil. Po našem rozchodu se dali dohromady.
Tohle je samozřejmě nesmysl. Tohle se holkám vždy říká, ale NIKDY to tak není. Ale to je asi fuk.
Ahoj, trápí mě jeden problém, a proto jsem se rozhodla sem napsat.
Před 6 lety se se mnou rozešel můj bývalý přítel, hodně mě to vzalo. Dodnes s tím nejsem smířená. Kromě něj jsem měla ještě jeden vztah, ale ten se rozpadl z toho důvodu, že jsme spolu fungovali spíše jako kamarádi a taky proto, že se mi po nějakém čase začalo stýskat po ex. Žádný další vztah jsem již neměla.
Asi před rokem jsem si dopisovala s jedním klukem, po nějaké době jsme se i sešli, říkal mi, jak jsem super a takové ty podobné řeči, ale pak narazil na jinou a ani mi to nebyl schopen říct (dozvěděla jsem se to od jeho a zároveň mojí známé). Asi o půl roku později jsem se seznámila s dalším klukem, a to poté, co si ke mně přisedl na zábavě. Byl milý. Povídali jsme si až do rána a mně bylo fajn. Jak jsme se loučili, tak mě objal. Na druhý den se ozval. Já měla radost a dělala si naděje. Párkrát mně zareagoval na fotky, napsal k narozeninám, ale to bylo vše. A právě cítím, že tohle byl ten moment, kdy jsem to všechno vzdala. Myslela jsem, že kdyby to klaplo, tak porazím i ten stesk po ex, ale bohužel. Byla jsem naivní. Proto jsem teď ve fázi, kdy mě kromě ex absolutně nikdo nezajímá. Mám pocit, že už nikoho takového, jako byl on, nenajdu. Hrozně mi chybí a já nevím, jak se z toho dostat. U psychologa jsem byla, ale bylo to bez úspěchu.
Prosím vás, napište mi někdo, že to přejde a na ex si už ani nevzpomenu. Dost mě to omezuje a užírá. Díky za přečtení.