Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, potřebovala bych poradit.
Z manželem jsme spolu 14. Let. Z toho 5 let jako manželé. Máme dvě malé děti. Já jsem na rodicaku. Manžel si začal z kolegyni která je zkoro o dvacet let starší. Prej byli do sebe oba zamilovaný. Ale že chce zůstat semnou. Když mi řekl že mě podvedl tak. Jsem stála jak sloup. Nevěděla jsem co říct. Protože tohle bych do něj nikdy neřekla, a pak přišla hádka. A on volal ji, jestli ho miluje a pořád do kola. Byl opilí. Pak že za ní jedem aby se vše vysvětlilo já nejela. Vezl ho kamarád. Kterej ho přemlouval ať to nedělá že je na mol. Nechápala jsem proč ji pořád volá dokola jestli ho miluje. Pak se tam příděl i její manžel tak jsem se přidala taky a ptám se koho ta ženská teda miluje a ten její řekl toho mého. Tak sem odesla. Druhý den jsem se ptala co jako dál jak si to představuje a on že chce být semnou. 14 dní byl pozornej hodnej. Kytku donesl přestal pít. A jak šel čas tak pořád mi připadalo něco špatnej. A po novém roce se sní začal zase bavit. Prej jako kolegové. I když jsem mu řekla že si to nepřeju. Prostě je to takový divný. Rozhoduji se jestli rozvod nebo žít v tom stresu co když se zase něco dozvím. můj brácha sním dělá. A o všem ví. Protože lidi ví že jsou švagrové. Kdyby snama chtěl zůstat a to jsem se ho ptala že klido požádám o rozvod já a že já půjdu z dětma pryč. Že mu nebudu dělat zlé skrz děti ze je uvidí kdy chce. A na to mi řekl jen že si nedokáže představit že by byl be že mne. Už fakt nevím jak dál. A dneska mi poslal brácha fotku jak si Prez sluzebak kouká na googlu jak bolí láska, jak poznat osudovou lásku, fakt nevím. Myslím že jsem do toho dala už dost jsem fakt už na prášky. Jak mě pořád motá. Tak se ptám o radu co mám dělat. 🙏 🙏
Já právě nevím. Když se sním o tom bavím v klidu tak že chce nás. Ale pak tohle. Fakt už jsem na pokraji sil. Mám dvě děti a musím tu být pro ně
Přemýšlela jsem ještě o manželské pořádně. Jestli by tam to řekl na rovinu. Ale nevím jak to chodí
Tvůj chlap má IQ tykve…naserviruje ti jeho nevěru málem na stříbrném podnosu.
Jestli si sama sebe vazis a mas rada své děti, co nejdříve se odstehujte, tohle přeci nemáš za potrebi, život je na to příliš krátký. Hloupy Nevernik a pijan k tomu, to je fakt terno. ![]()
Nevím čím ho pobláznila. I když věděla že má doma dvě malí děti. Udělala na něj chudinka že ji manžel mlátí. Chodila do práce z modřinami které si dělala sama. Aby byla za chudinku.
Ahoj, tvůj chlap je nezodpovědnej vůl, kterej se zamiloval jinde. To, že si s ní užil mu zatemnilo mozek. Nemyslí teď hlavou. Ty chladnou hlavu zachovej pokud si schopná mu odpustit nevěru. Pořešte, proč to udělal, co mu chybí a co s vaší budoucností. Řešte to v klidu, bez hádek a vyčítání.
Bude to teď těžké období plné nejistoty, proto přeji hodně sil ![]()
@kačenka2016 píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit.
Z manželem jsme spolu 14. Let. Z toho 5 let jako manželé. Máme dvě malé děti. Já jsem na rodicaku. Manžel si začal z kolegyni která je zkoro o dvacet let starší. Prej byli do sebe oba zamilovaný. Ale že chce zůstat semnou. Když mi řekl že mě podvedl tak. Jsem stála jak sloup. Nevěděla jsem co říct. Protože tohle bych do něj nikdy neřekla, a pak přišla hádka. A on volal ji, jestli ho miluje a pořád do kola. Byl opilí. Pak že za ní jedem aby se vše vysvětlilo já nejela. Vezl ho kamarád. Kterej ho přemlouval ať to nedělá že je na mol. Nechápala jsem proč ji pořád volá dokola jestli ho miluje. Pak se tam příděl i její manžel tak jsem se přidala taky a ptám se koho ta ženská teda miluje a ten její řekl toho mého. Tak sem odesla. Druhý den jsem se ptala co jako dál jak si to představuje a on že chce být semnou. 14 dní byl pozornej hodnej. Kytku donesl přestal pít. A jak šel čas tak pořád mi připadalo něco špatnej. A po novém roce se sní začal zase bavit. Prej jako kolegové. I když jsem mu řekla že si to nepřeju. Prostě je to takový divný. Rozhoduji se jestli rozvod nebo žít v tom stresu co když se zase něco dozvím. můj brácha sním dělá. A o všem ví. Protože lidi ví že jsou švagrové. Kdyby snama chtěl zůstat a to jsem se ho ptala že klido požádám o rozvod já a že já půjdu z dětma pryč. Že mu nebudu dělat zlé skrz děti ze je uvidí kdy chce. A na to mi řekl jen že si nedokáže představit že by byl be že mne. Už fakt nevím jak dál. A dneska mi poslal brácha fotku jak si Prez sluzebak kouká na googlu jak bolí láska, jak poznat osudovou lásku, fakt nevím. Myslím že jsem do toho dala už dost jsem fakt už na prášky. Jak mě pořád motá. Tak se ptám o radu co mám dělat. 🙏 🙏
Tak první podmínka: chceš být s náma, s ní se bavit nebudeš. Trochu si dupni.
To už jsem udělala. A jak jsem se dozvěděla že se sní zase baví. Tak mi na to řekl že je v práci kvůli tomu dusno. Ale že ji jen pozdraví a baví se na kurarne ale že by mi už nikdy nezahrnul.
Když už tak bych trvala na poradně a manžel ať si najde okamžitě jinou práci.
Ale u vás bude nejspíš i problém u manžela trochu s alkoholem ne?
Už nepije. Od srpna.asi poradnu zkusim uvidíme. Jinak se v tom placat nechci. Důvěra je nejhorší když se pokazi
Tvůj chlap je idi.ot, ale z tvého psaného projevu mám dojem, že taky nebudeš nejbystřejší osoba.. Každopádně s ochlastou, který kuká kolegyni a ještě se s tím před tebou víceméně vytahuje, bych nevydržela ani den. Vykopni ho aspoň na nějakou dobu pryč a uvidíš, jak moc to bez tebe nemůže vydržet.
Lásce neporučíš a on je prostě asi opravdu zamilovaný.
Bohužel on ženatý a s malými dětmi, ona vdaná, špatná kombinace.
Jenže je k tomu pijan a to je ten pomyslný hřebíček do rakve.
Nechala bych ho jít. Možná chvíli ještě zkusila odloučené manželství, jestli se chlap srovná a pokud ne, tak prostě rozvod. Takový pitomec by mi za tu snahu „kvůli dětem“ už nestál.