Napravení vztahu

1
27.1.23 10:53

Ahoj, asi před 5 lety jsem si po dovolené psala s cizincem ( s partnerem to bylo v tu dobu napjaté a s tím cizincem jsem si jen psala) a partnerovi jsem řekla, že se jedná o spolužáka z Erasmu, jenže samozřejmě na to přišel a málem jsme se rozešli tehdy mi řekl, že to naposledy. No tak šel čas a měsíc po svatbě jsem si zase začala vypisovat ( jen to nesešli jsme se) 8o se spolužákem ze střední školy. Bavilo mě to, že si mě všímá a že by mi snesl modré z nebe, neříkám že manžel né, ale bylo to jiné. Jenže samozřejmě manžel na to přišel. Teď se hádáme a snažím se to napravit a nevím jak. Prostě manžela miluji, ale on už se mnou nic nechce mít, že mi nevěří už, samozřejmě se nedivím. Jen nevím jak to napravit. Vím, že jsem úplná bůů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7692
27.1.23 10:57

Čas krmení

Příspěvek upraven 27.01.23 v 10:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3685
27.1.23 10:58

8o Měsíc po svatbě??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
27.1.23 11:02
@Gábinask

A jaké jsou důvody tvého chování?

• Citovat
  • Upravit
33725
27.1.23 11:08
@Gábinask píše:
Ahoj, asi před 5 lety jsem si po dovolené psala s cizincem ( s partnerem to bylo v tu dobu napjaté a s tím cizincem jsem si jen psala) a partnerovi jsem řekla, že se jedná o spolužáka z Erasmu, jenže samozřejmě na to přišel a málem jsme se rozešli tehdy mi řekl, že to naposledy.No tak šel čas a měsíc po svatbě jsem si zase začala vypisovat ( jen to nesešli jsme se) 8o se spolužákem ze střední školy. Bavilo mě to, že si mě všímá a že by mi snesl modré z nebe, neříkám že manžel né, ale bylo to jiné. Jenže samozřejmě manžel na to přišel. Teď se hádáme a snažím se to napravit a nevím jak. Prostě manžela miluji, ale on už se mnou nic nechce mít, že mi nevěří už, samozřejmě se nedivím. Jen nevím jak to napravit. Vím, že jsem úplná bůů.

Tvoje chyba, tenkrát ti řekl, že to bylo naposledy, ale nééé, ty to nebereš vážně a začneš to dělat znova, protože tě to baví. Co na to říct? Nevěřila bych ti taky. Tedˇnaslibuješ hory doly, ale stejně to uděláš zase. A měsíc po svatbě? Pochybuju, že tohle napravíš. Spíš se chystej na rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
27.1.23 11:10
@arinecka píše:
Tvoje chyba, tenkrát ti řekl, že to bylo naposledy, ale nééé, ty to nebereš vážně a začneš to dělat znova, protože tě to baví. Co na to říct? Nevěřila bych ti taky. Tedˇnaslibuješ hory doly, ale stejně to uděláš zase. A měsíc po svatbě? Pochybuju, že tohle napravíš. Spíš se chystej na rozvod.

Tohle dává slovům starter husband zcela nový význam. :lol: Pěkná rychlovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
27.1.23 11:13

Měsíc po svatbě?
Proč sis ho teda brala, když ti imponuje každej náznak zájmu jinýho chlapa??
Manželovi se nedivím, já bych taky řádila jak saň (a pak bych brečela jak želva).
Jak můžeš v jednom řádku napsat, že ho miluješ a ve druhém tohle?
Jak to napravit fakt nevím…ono když si mu jeho důvěru zlomila už poněkolikáté, tak leda čekat na zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8771
27.1.23 11:13

Asi bych byla schopna to pochopit po 10 létě manželství a několika dětech, že si člověk chce znovu zažít to počáteční vzrušení a tak… pak si uvědomí, co má doma, a sekne s tím. A nevrátí se k tomu. Ale ty jo měsíc po svatbě? Nedivím se mu, že je nastvanej. Taky dost záleží na tom, co si píšete, že… kdyby se jednalo o nejakej small talk nebo domlouvali srazu spolužáků, tak by to manželovi nejspíš nevadilo… No přestaň s tím, už nikdy nezačínej a doufej, že se nebudeš mesic po svatbě rozvádět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
27.1.23 11:15
@Gábinask píše:
Ahoj, asi před 5 lety jsem si po dovolené psala s cizincem ( s partnerem to bylo v tu dobu napjaté a s tím cizincem jsem si jen psala) a partnerovi jsem řekla, že se jedná o spolužáka z Erasmu, jenže samozřejmě na to přišel a málem jsme se rozešli tehdy mi řekl, že to naposledy. No tak šel čas a měsíc po svatbě jsem si zase začala vypisovat ( jen to nesešli jsme se) 8o se spolužákem ze střední školy. Bavilo mě to, že si mě všímá a že by mi snesl modré z nebe, neříkám že manžel né, ale bylo to jiné. Jenže samozřejmě manžel na to přišel. Teď se hádáme a snažím se to napravit a nevím jak. Prostě manžela miluji, ale on už se mnou nic nechce mít, že mi nevěří už, samozřejmě se nedivím. Jen nevím jak to napravit. Vím, že jsem úplná bůů.

Ahoj, tvé chování je v rozporu s udržením důvěry. Pozornost je fajn, ale vše má své hranice. Napravit to půjde těžko, protože podceňuješ sílu důvěry, kterou v tebe přítel měl. Můžeš mu teď vysvětlovat, že k ničemu nedošlo, ale on ti jen tak neuvěří. Pokud se ti povede to urovnat, už v něm bude ta nejistota. Z těchto situací vzniká žárlivost.

Žena, která miluje svého muže by měla vědět, že komunikace s jinými chlapy má své hranice. Za těmito hranicemi jsou situace, které zamotají hlavu i zkušenému člověku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
27.1.23 11:16
@Lexter píše:
Tohle dává slovům starter husband zcela nový význam. :lol: Pěkná rychlovka.

To teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.1.23 11:23

A nebylo by náhodou lepší, kdyby ses čestně rozvedla a šla si zvedat sebevědomí bez toho, abys ubližovala manželovi? Probůh měsíc po svatbě? Proč?? A ještě jsi tak pitomá, že ti na to přijde?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
27.1.23 11:37

Ano, jsi jak ty říkáš uplna buuuuu…věděla jsi, že tvůj muz s tím má problém, odpustil ti a ty měsíc po svatbě uděláš skoro to samé…co chceš slyšet…odpustí ti a uděláš to zas a zas…je mi tvého může lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.1.23 11:38

Snad Tě muž kopne do zadku a dá ti konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí