Nefunkční partner a nešťastná láska

Anonymní
26.1.23 18:28

Nefunkční partner a nešťastná láska

Ahoj, píšu anonymně, protože jsem se dostala do situace, za kterou se stydím a vždy jsem říkala, že se mi ti nestane. Mám partnera a s ním 2 děti. 2 a 4,5 roku a jsme spolu skoro 6 let. Partner je trochu manipulátor mě vše zakazuje i se vídat s kamarádkami a vadí mu i moje koníčky-mám rada sport a snažím se i při dětech udržovat. Ještě ke všemu se rad napije a bez otce neudělá ani krok. Jako táta je skvělý, i když někdy se mi jeho chování také nelíbí, ale postará se. Doma musím zvládat spis všechno sama. No a problém je v tom, že mám kamaráda, známe se 8 let a až teď po 6-ti letech jsme se znovu viděli a začli si psát a zamilovali se do sebe. Od nej vím co čekat, děti by příjmul a měli by jsme se hezky. No jenže já chtěla stávající vztah ukončit, ale partner mě s dětmi nepustí, ani když nabidnu stridavku. Já cítím, že už ho proste po 6 letech a toho co mě vše udělal nemiluji a už mu nevěřím, že se změní. Teď se par dni snaží, řekl, že mě miluje a chce si mě vzít. Proste mi řekl, to co jsem chtěla slyšet už predtim… Ale jak jsem psala já mu nevěřím a nevím, jestli bych mu dokázala říct ano. S tím kamarádem jsme kontakt dneska utli a on si mě zablokoval a já se proste nesmířil s tím, ze už se nikdy neuvidíme. Bylo mi s nim fakt hezky a máme spoustu společného. Byl někdo v podobné situaci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.1.23 18:30

Děti nejsou balíky. A pokud se nedohodnete, tak rozhoduje soud, ne partner

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.23 18:34

@martina.se ano to jsem taky říkala, že vídat je může kdykoli bude chtít a i si je může brát k sobě, ale trvá si na svém, že děti zůstanou u nej, přitom on je většinu času u rodičů a proste nevím jak odejít. Napřed sám říkal rozejdem se, když tě to se mnou nebaví a teď mě nechce pustit…

• Citovat
  • Upravit
35829
26.1.23 18:38
@Anonymní píše:
@martina.se ano to jsem taky říkala, že vídat je může kdykoli bude chtít a i si je může brát k sobě, ale trvá si na svém, že děti zůstanou u nej, přitom on je většinu času u rodičů a proste nevím jak odejít. Napřed sám říkal rozejdem se, když tě to se mnou nebaví a teď mě nechce pustit…

No a máš hlavně kam odejít? Jen nepiš, že k tomu novýmu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.23 18:42

@pikola ano, šla bych k mamce, tam bych měla pro sebe celé patro, uz i nábytek jsem si kupovala a on mi tímhle akorát rozhodil. Mel šancí se srovnat dost a já teď proste nevím. Momentálně mám pocit, že když zůstanu, tak stejně šťastná uz nebudu. Začal mít i řeči, že všechno bylo zbytečné a že si to muže jít rovnou prasknout. A nesmíří se s tím, že přijde o děti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.23 18:43

A novýmu jsem rovnou řekla, že chci bydlet sama a nikam už se hrnout nebudu.

• Citovat
  • Upravit
6914
26.1.23 18:43

Jste spolu necelých 6 let a dítěti je čtyři a půl. Takže jsi další z těch, co si s chlapem sotva řekla ahoj a už se plodilo. Pouč se, a hlavně tuhle blbost neopakuj.
Přemýšlej, kam jít, jak to sama zvládnout. Nevěš se na krk novému objevu. Pokud se s manželem nedohodnete, bude to řešit soud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
26.1.23 18:55

A o tom kamarádovi ten tvůj ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
26.1.23 18:58

https://youtu.be/wzhwxQzpR-8 Pojd sem. Asi se Te to týká taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
26.1.23 18:59

Tvůj partner na tebe citově působí, abys neodešla. Jak tě bude mít zase jistou, vrátí se do starých kolejí. Odešla bych s dětmi k matce. Doteď si tě nevzal, omezuje tě a ty s ním chceš jít do závazků jako je manželství? Úplná hloupost. Jako manžel bude ještě horší než jako přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
26.1.23 19:01

S prvním jsi plodila hned, druhého miluješ přes zprávy, ty nejsi moc náročná, co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.23 19:02

@Náměsíčná Neví, nejradši bych mu to vypálila, ale bojím se, že přijdu o děti úplně a ještě dostanu par facek. Mimochodem on si před 5-ti lety přitáhl bývalou rovnou k nám domů.

• Citovat
  • Upravit
8553
26.1.23 19:02

Péči o děti (pokud se rodiče nedomluví sami) řeší soud a ne jen a pouze otec.
Jen si ho proboha neber, je to jen “gesto” aby ti zalepil pusu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.23 19:05

@HloupýFlop Psala jsem, že se známe 8 let a něco jsme spolu prožili.

• Citovat
  • Upravit
35829
26.1.23 19:07
@Anonymní píše:
@Náměsíčná Neví, nejradši bych mu to vypálila, ale bojím se, že přijdu o děti úplně a ještě dostanu par facek. Mimochodem on si před 5-ti lety přitáhl bývalou rovnou k nám domů.

Tak proc sis sním dělala dvě děti? První pochopím, třeba omylem a znali jste se malo, ale proč i druhý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí