Manžel politický maniak

Anonymní
26.1.23 07:08

Manžel politický maniak

Dobrý den všem. Jak jistě víte máme těsně před volbami. Muj manzel je totalne posedlý facebookem, kde si neustale s nekym měří ego.
Neustale musi komentovat volbu ostatních. Je prilepenej na telefonu a neni snad jedna diskuze, kde bych od něj neviděla nejaky komentář. Manzel je inteligentní a vysoce postaveny muz, ale tohle je uz na hlavu. Neustale debaty, poslouchaní každého politického prdu, uplne mi to znechutil. :zed:
Vim, ze jde v těchto volbách o hodne, ale leze to lidem na mozek!! 8o Jen sem si chtela podřizovat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
825
26.1.23 07:19

Neboj teď jsou všichni odborníci na politiku, za týden si už nikdo nevzpomene ze volby byly, přečkej to :kytka: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
26.1.23 07:22

Musíte ještě pár dní vydržet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
26.1.23 07:24

Musela jsem si na FB uspat na pár dní známou, protože mi tím už fakt lezla na nervy :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
26.1.23 07:28

Já taky nechápu tady to “biti” se za svým kandidátem. A ještě si to dat jako profilovku. Par lidi mi ukázalo, ze jsou trochu svihli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
26.1.23 07:28

A jinak během roku politikou posedlý není? Jestli ne, tak ho nechte. Přejdou volby, přejde posedlost. Chvíli se ještě bude babrat ve výsledcích a trousit rozumy v diskuzích. Ale jakmile ubydou články v médiích, ubyde i diskuzí… Jestli to jde, tak tenhle čas se raději věnujte sobě, ne manželovi. Nejlépe jít někam ven a on ať si sedí u PC/mobilu. Nebuďte mu divákem…

• Citovat
  • Upravit
7692
26.1.23 07:41

Takovým lidem se vyhýbám zdálky. Většina těch radikálnějších mi přijdou jako kdyby měli nějakou mentální poruchu nutící je se chovat jako absolutní ko-oti.

Vůbec ti nezávidím, že něco takového máš doma. Na druhou stranu, vzala sis ho, nestěžuj si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
26.1.23 07:44

Jestli je vize, že ho to do pondělí pustí, tak to už vydržíš ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15297
26.1.23 07:47

Takových lidi je víc, tentokrat volba prezidenta vyvolává hodně emocí i názoru u lidi kterým je jinak politika jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80147
26.1.23 07:51
@Anonymní píše:
Dobrý den všem. Jak jistě víte máme těsně před volbami. Muj manzel je totalne posedlý facebookem, kde si neustale s nekym měří ego.
Neustale musi komentovat volbu ostatních. Je prilepenej na telefonu a neni snad jedna diskuze, kde bych od něj neviděla nejaky komentář. Manzel je inteligentní a vysoce postaveny muz, ale tohle je uz na hlavu. Neustale debaty, poslouchaní každého politického prdu, uplne mi to znechutil. :zed:
Vim, ze jde v těchto volbách o hodne, ale leze to lidem na mozek!! 8o Jen sem si chtela podřizovat. :mrgreen:

Jak jde o hodně? Myslíš o ten ksicht na známku a na fotku na úřady? Za za čtyři dny je po všem. Bohudík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
26.1.23 07:54
@Anonymní píše:
Vim, ze jde v těchto volbách o hodne, ale leze to lidem na mozek!! 8o Jen sem si chtela podřizovat. :mrgreen:

A za kterého komunistu lobbuje? :)

Možná by nebylo od věci projít doma životní pojistky atd., kdyby to v sobotu vyvrcholilo akutním infarktem myokardu, lepší je být připraven než překvapen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80147
26.1.23 08:01

@free333 Že? To je vášní. Přitom je to, jako bys vybírala mezi nabídkou,,chcete vypíchnout tím drátem levé nebo pravé oko"?
Celkově je to sranda. Pavel slibuje, že nezavlece zemi do války, hurá, hrdina! Babiš slibuje, že nezavlece zemi do války, darebák zbabělec oběsit! Přitom v reálu na to nemají ani jeden možnost. Rozhoduje parlament a senát. Sranda. A lidí se hádají jako hloupí.

Příspěvek upraven 26.01.23 v 08:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.1.23 08:03

Každý nežije jen šukem. Díky bohu za to.

• Citovat
  • Upravit
2662
26.1.23 08:04

Taky jsem umlčela doufám, že jen dočasně několik lidí na FB. Bohužel se jedná hlavně o část příbuzenstva. Opravdu nepotřebuji každý den na zdi stopadesát výhrůžek. Ověřených hoaxů a útoků na Prahu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
26.1.23 08:06
@Mango_Lassi píše:
Každý nežije jen šukem. Díky bohu za to.

A každý nežije politikou…díky bohu za to
Tohle mít doma je fakt za trest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí