Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
No ty jsi ten politický maniak
Já nikoho takového kolem sebe neznám. A myslím i, že většině chlapů je úplně jedno, koho jejich drahá volíMůj současný nápadník volí taky jinak, než já a nijak ho to nepohoršilo, ani neodradilo, takže ty jsi spíš taková výjimka…Mně je to taky úplně jedno.
To bych si nebyla jistá, že jim to je jedno. Jedno jim to je, pokud volíš pro ně normální strany a kandidáty, ale pokud volíš SPD, KSČM nebo Baštu či Babiše, tak už spory být mohou, pokud on není jejich přítnivec. Můj manžel třeba sledoval i výsledky voleb na chalupě a už nemá moc chuť se tam s těmi lidmi bavit.
Ono se to totiž prolíná často i do ostatních názorů.
@Venetia píše:
Já byla nedávno na rande s chlápkem, s kterým jsem už dlouho v kontaktu, po dost dlouhé době jsme se konečně sešli aspoň na to kafe a třetinu schůzky, ne-li víc mlel o politice.
Poměrně dobře zajištěny i úspěšný muž…tak už nevím
No tak je to teď aktuální téma, tak proč ne. I my s kamarádkami jsme se o tom bavily.
@Josefuna píše:
No tak je to teď aktuální téma, tak proč ne. I my s kamarádkami jsme se o tom bavily.
to uz je delsi dobu
@Josefuna píše:
To bych si nebyla jistá, že jim to je jedno. Jedno jim to je, pokud volíš pro ně normální strany a kandidáty, ale pokud volíš SPD, KSČM nebo Baštu či Babiše, tak už spory být mohou, pokud on není jejich přítnivec. Můj manžel třeba sledoval i výsledky voleb na chalupě a už nemá moc chuť se tam s těmi lidmi bavit.
Tak u nas v rodine, kdyz pominu tyhle volby, volil vzdycky kazdy nekoho jineho a vzdycky jsme si meli, co rict a bavili se normalne
Rekla bych, ze jsou to jen predsudky, ze volici toho a toho, jsou takovi a tamti zase makovi…
Nevim, nikdy jsem uprimne nejak v mem okoli hloubeji nezkoumala, kdo koho volil. Myslim, ze i dost mne blizkych lidi, volilo Pavla. A rekla bych, ze to, o cem pises, plati jen u takovych tech fanatiku…tam jsou ty nazory casto fanaticke vsemi smery, nejen v politice a s takovymi lidmi se pak vychazi docela spatne…
Kamarad, co volil Pavla, mi treba dnes psal, ze si ho par lidi zablokovalo
To mi hlava nebere.
@Josefuna píše:
To věřím, mí rodiče se totálně zbláznili od covidu v podstatě nejedou nic jiného než diskuzi typu hádání se „jak na novinkách“. Nevím, kde k tomu berou motor, ale protláčí to i do vaření a to už se fakt nedá.