Manžel politický maniak

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106498
26.1.23 18:50
@Mango_Lassi píše:
Jsem toho názoru, že politické preference se promítají do každé sféry života, proto pro mě je to poměrně zásadní. Jako třeba s chlapskou verzí tebe bych v životě nebyla. Ale je to asi normální.

mne se tedy nikam nepromítají…jedine, ze zdrham od politických kecalku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.1.23 18:52
@Venetia píše:

To, že volbám třeba nechodíš koresponduje s celou tvou osobností a k tobě mi sedí maximálně. Takže promítají, akorát nejsi zvyklá o tom uvažovat :D
Jinak sedí úplně všechno. Všechno

• Citovat
  • Upravit
36612
26.1.23 18:54
@Mango_Lassi píše:
To se mi naštěstí nikdy nestalo. Dokonalá synergie :lol:

Nekřič hop, kým Ti nepřeskočí! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36612
26.1.23 18:56
@Sonarka píše:
U nas doma to bylo vzdycky jinak…mamka s tatou volili vetsinou dost rozdilne… :D A byla to v dobe voleb dost Italie, ale jinak klidek :mrgreen: Az letos se vzacne shodli. Kdyz uz spolu nejsou :lol:

Už chápeš, jak to s námi komunisti mysli dobře? Žádný výběr = žádné hádky = žádné rozvody kvůli volbám! :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.1.23 18:57
@jege píše:
Nekřič hop, kým Ti nepřeskočí! :cert: :jazyk:

Jakože v pokročilém stádiu demence třeba? My jsme s chlapem na tom dost podobně sociálně, příjmově a věkově. Nevidím důvod, proč bychom neměli mít v tom stejný názor.

• Citovat
  • Upravit
106498
26.1.23 18:58
@Mango_Lassi píše:
To, že volbám třeba nechodíš koresponduje s celou tvou osobností a k tobě mi sedí maximálně. Takže promítají, akorát nejsi zvyklá o tom uvažovat :D
Jinak sedí úplně všechno. Všechno

u voleb jsem byla :D Ted uz, ale nejdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.1.23 19:00
@Venetia píše:
u voleb jsem byla :D Ted uz, ale nejdu

Nechoď, rozhodneme to i za tebe.

• Citovat
  • Upravit
4311
26.1.23 19:06
@Venetia píše:

Když jsem byla na prvním rande s klukem (já 20 on 21), vykecal mi diru do hlavy proč Babiš je spatny, fakt o ničem jiném nemluvil. Už jsme se neviděli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
26.1.23 19:08
@someargue píše:
Když jsem byla na prvním rande s klukem (já 20 on 21), vykecal mi diru do hlavy proč Babiš je spatny, fakt o ničem jiném nemluvil. Už jsme se neviděli :mrgreen:

On někdo byť jen cekne o politice na prvním rande? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.1.23 20:16
@Sonarka píše:
Nastesti ne, to by jinak bylo rozvodu :lol: A co teprve, kdyz voli kazdy jinak :mrgreen:

My volili každý jinak a žádný problém jsme s tím neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
26.1.23 20:19
@freeport píše:
Já taky nechápu tady to “biti” se za svým kandidátem. A ještě si to dat jako profilovku. Par lidi mi ukázalo, ze jsou trochu svihli.

Pár? Trochu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
26.1.23 20:20
@someargue píše:
Když jsem byla na prvním rande s klukem (já 20 on 21), vykecal mi diru do hlavy proč Babiš je spatny, fakt o ničem jiném nemluvil. Už jsme se neviděli :mrgreen:
:D super zážitek ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.1.23 20:35
@Anonymní píše:
Dobrý den všem. Jak jistě víte máme těsně před volbami. Muj manzel je totalne posedlý facebookem, kde si neustale s nekym měří ego.
Neustale musi komentovat volbu ostatních. Je prilepenej na telefonu a neni snad jedna diskuze, kde bych od něj neviděla nejaky komentář. Manzel je inteligentní a vysoce postaveny muz, ale tohle je uz na hlavu. Neustale debaty, poslouchaní každého politického prdu, uplne mi to znechutil. :zed:
Vim, ze jde v těchto volbách o hodne, ale leze to lidem na mozek!! 8o Jen sem si chtela podřizovat. :mrgreen:

buď ráda, že máš inteligentního manžela se zájmem o věci veřejné a ne nějakého řepáka bez rozhledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
26.1.23 20:47
@Zeoli píše: :D super zážitek ne?
To teda :mrgreen:
@Lexter píše:
On někdo byť jen cekne o politice na prvním rande? :lol: :lol: :lol:

No jo no, jako správný občan myslel v první radě na stat a až pak na holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
26.1.23 21:52
@My Melody píše:
Ne, zila jsem v zapadni EU, ted jsem mimo Europy.Ja myslim, ze to jinde lidi nejak moc nezajima, ale zalezi od toho, co jim naserviruji media. :) Zajimavost, muj chlap ( cizinec) zrovna cetl zpravy ze zahranici, mi rika: „Vis, ze v Cechach jsou volby?“ A ukazuje mi 2 foto - 2 obliceje a jak koukal na ty fotky nejak tak znechucene, rekl, ze by neuveril ani jednomu nich ani nos mezi ocima. :)

Jo, je to fakt volba menšího zla…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí