Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Jsem toho názoru, že politické preference se promítají do každé sféry života, proto pro mě je to poměrně zásadní. Jako třeba s chlapskou verzí tebe bych v životě nebyla. Ale je to asi normální.
mne se tedy nikam nepromítají…jedine, ze zdrham od politických kecalku
@Venetia píše:
To, že volbám třeba nechodíš koresponduje s celou tvou osobností a k tobě mi sedí maximálně. Takže promítají, akorát nejsi zvyklá o tom uvažovat ![]()
Jinak sedí úplně všechno. Všechno
@Mango_Lassi píše:
To se mi naštěstí nikdy nestalo. Dokonalá synergie
Nekřič hop, kým Ti nepřeskočí!
![]()
@Sonarka píše:
U nas doma to bylo vzdycky jinak…mamka s tatou volili vetsinou dost rozdilne…A byla to v dobe voleb dost Italie, ale jinak klidek
Az letos se vzacne shodli. Kdyz uz spolu nejsou
Už chápeš, jak to s námi komunisti mysli dobře? Žádný výběr = žádné hádky = žádné rozvody kvůli volbám!
![]()
@jege píše:
Nekřič hop, kým Ti nepřeskočí!![]()
Jakože v pokročilém stádiu demence třeba? My jsme s chlapem na tom dost podobně sociálně, příjmově a věkově. Nevidím důvod, proč bychom neměli mít v tom stejný názor.
@Mango_Lassi píše:
To, že volbám třeba nechodíš koresponduje s celou tvou osobností a k tobě mi sedí maximálně. Takže promítají, akorát nejsi zvyklá o tom uvažovat
Jinak sedí úplně všechno. Všechno
u voleb jsem byla
Ted uz, ale nejdu
@Venetia píše:
u voleb jsem bylaTed uz, ale nejdu
Nechoď, rozhodneme to i za tebe.
@Venetia píše:
Když jsem byla na prvním rande s klukem (já 20 on 21), vykecal mi diru do hlavy proč Babiš je spatny, fakt o ničem jiném nemluvil. Už jsme se neviděli ![]()
@someargue píše:
Když jsem byla na prvním rande s klukem (já 20 on 21), vykecal mi diru do hlavy proč Babiš je spatny, fakt o ničem jiném nemluvil. Už jsme se neviděli
On někdo byť jen cekne o politice na prvním rande?
![]()
@Sonarka píše:
Nastesti ne, to by jinak bylo rozvoduA co teprve, kdyz voli kazdy jinak
My volili každý jinak a žádný problém jsme s tím neměli.
@freeport píše:
Já taky nechápu tady to “biti” se za svým kandidátem. A ještě si to dat jako profilovku. Par lidi mi ukázalo, ze jsou trochu svihli.
Pár? Trochu? ![]()
@someargue píše:
Když jsem byla na prvním rande s klukem (já 20 on 21), vykecal mi diru do hlavy proč Babiš je spatny, fakt o ničem jiném nemluvil. Už jsme se neviděli
@Anonymní píše:
Dobrý den všem. Jak jistě víte máme těsně před volbami. Muj manzel je totalne posedlý facebookem, kde si neustale s nekym měří ego.
Neustale musi komentovat volbu ostatních. Je prilepenej na telefonu a neni snad jedna diskuze, kde bych od něj neviděla nejaky komentář. Manzel je inteligentní a vysoce postaveny muz, ale tohle je uz na hlavu. Neustale debaty, poslouchaní každého politického prdu, uplne mi to znechutil.
Vim, ze jde v těchto volbách o hodne, ale leze to lidem na mozek!!Jen sem si chtela podřizovat.
buď ráda, že máš inteligentního manžela se zájmem o věci veřejné a ne nějakého řepáka bez rozhledu.
@Zeoli píše:To tedasuper zážitek ne?
@Lexter píše:
On někdo byť jen cekne o politice na prvním rande?![]()
![]()
No jo no, jako správný občan myslel v první radě na stat a až pak na holky ![]()
@My Melody píše:
Ne, zila jsem v zapadni EU, ted jsem mimo Europy.Ja myslim, ze to jinde lidi nejak moc nezajima, ale zalezi od toho, co jim naserviruji media.Zajimavost, muj chlap ( cizinec) zrovna cetl zpravy ze zahranici, mi rika: „Vis, ze v Cechach jsou volby?“ A ukazuje mi 2 foto - 2 obliceje a jak koukal na ty fotky nejak tak znechucene, rekl, ze by neuveril ani jednomu nich ani nos mezi ocima.
Jo, je to fakt volba menšího zla…