Partner mě omezuje

Anonymní
23.6.25 21:03

Partner mě omezuje

Hezký den. Asi mi moc neporadíte, ale chci si aspoň postěžovat. Můj partner mě omezuje, kontroluje. Je to hrozný. A když jsem mu někdy řekla, že mi to vadí, tak bylo úplně zbytečný. On vždycky všechno dělá, aby měl pravdu on. Chodí mi třeba ze svýho telefonu na můj Messenger, a píše tam za mě nějakým lidem sprostý věci a aby mi už nepsali, nebo mě donutil smazat kontakty na kámoše, a když jsem jednou byla pryč šest hodin a neřekla jsem mu kam jdu, tak úplně šílel, řval na mě a rozbil mi telefon. Bylo to hrozný. Cítila jsem se tak bezmocná. Říkal mi, že jsem kráva a že jsem svině a že to mám v hlavě úplně vybraný. A od té doby mi nevěří a zakazuje mi mít u sebe moje doklady a peníze. Nedokážu mu říct, že s ním být nechci, bojím se jeho reakce. Chci někdy utéct a už se nevrátit. Ale nejhorší je, že spolu máme miminko. Které je jeho. A já bych se ani sama o miminko asi nedokázala postarat, a opustit ho by bylo těžký, svoje miminko mám ráda. A ještě je tu jedna věc, čeká mě zase jeden trestní soud kvůli jednomu mýmu průseru z minulosti, který už se táhne hrozně dlouho a bojím se že když od nich uteču, tak že ten soud pro mě dopadne hodně špatně. Jo a sorry za slohovku

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68
23.6.25 21:19

Proč sis s někým takovým udělala dítě? :roll:
Co rodiče, nějaký dobrý kamarád, nemáš někoho, kdo by ti od něj pomohl a v začátku tě podržel, aby ses postavila na vlastní nohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.25 21:23

No jo, když on byl zezačátku docela v pohodě. A i když se ke mě chová většinou slušně, vím že v hodně věcech se nezmění. No, rodiče určitě ne. Tátu už nemám a moje máma má sama starostí dost. Ale to by ani problém nebyl, bojím se spíš toho soudu, že když uteču, dopadne pro mě špatně

• Citovat
  • Upravit
23.6.25 21:23

Tak jako odejít pryč na 6 hodin, a neřict kam jdeš to je docela blbý, mohla si mu aspoň zavolat. Ty slova si mohl odpustit ale nikdo neví co se u vás v domácnosti děje. A hlavně kde je příčina, ber to i z tvojí strany a zkus se zamyslet jestli děláš špatného i něco ty co přitelovi zrovna vadí. :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
23.6.25 21:30

Jeho chování je přes čáru, ale mezi námi, nejdeš tomu trochu naproti? Na šest hodin zmizet, to se nedělá. Nějaký škraloup si táhneš, ještě nedořešený, když tě čeká soud a ty se hodně bojíš.. Dej se do kupy, funguj, dokaž že jsi dospělá a pak uvidíš. Jestli on bude dál despoticky kontrolovat každý tvůj krok, není to na vztah a budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.6.25 21:32

On je asi manipulator a ty působíš jako jednodušší stvoření. Píšu to hnusně, vím, ale tak na mě působí ten text.
Bylo by ideální co nejdřív odejít, než budeš tak zmanipulovala, že nebudeš vědět sama, kdo vlastně jsi.

To vše v případě, že je to pravda, protoze se mi to celé moc nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
23.6.25 21:33

A proč si nezměníš heslo na fb a na messengeru? Když si to heslo změníš, tak se tě to zeptá, jestli chceš odhlásit na všech zařízeních, kde jsi přihlášená na původní heslo.
A aktivuj si dvoufázové přihlášení do nových zařízení.
Vůbec se mi nechce věřit, že si tohle necháš líbit.. 8o 8o 8o 8o
Není to náhodou omezování osobní svobody, že ti sebral všechny doklady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
23.6.25 21:37
@Anonymní píše: Více

jestli píšeš pravdu, běž na ospod a hledej azylové bydlení, jsi v bezprostředním ohrožení a jsi obětí domácího násilí… rodina ani přátelé ti zřejmě nepomohou? mrkni v okolí na charitu a azyláky a uteč, radím ti z praxe, bude to jen horší, on je agresor a bude to zlé, moc zlé.. viděla jsem i vybité zuby a ženskou v poutech u topení, aby náhodou neměla moc pohybu… kámošku zas jeden takový za trest v mrazu zamkl nahou na balkon, aby už nikdy nikam nešla sama. To fakt chceš?? Chceš takový život pro své dítě? Ihned jak nebude doma volej zdarma 116006, 24/7… nasměrují tě ve tvém okrese, řeš to ihned, mysli na dítě, když už na sebe skoro nemyslíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.25 21:46

Proč bych nepsala pravdu. Nemám zapotřebí si takové věci vymýšlet

• Citovat
  • Upravit
2803
24.6.25 10:17

víš, že to co dělá je TRESTNÉ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10873
24.6.25 10:23
@Lucy75 píše: Více

Luci, vždyť je to socka 8), jejich děcko vyrůstá v rodině alkoholiků či feťáků, nemakačenek, kde je Itálie na denním pořádku. Tady je každá rada drahá, protože ona stejně od něj neodejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33640
24.6.25 10:24

Tak s tím koukej něco dělat. Jak se k tobě chlap chová není normální, a tvoje chování tedy taky moc ne. Ale mysli asponˇna to dítě. Jak ti píše Lucy, zajdi na Ospod, zavolej na to číslo. Řekni jim, že ti sebral doklady a peníze. Pochopila jsem správně, že tě napadlo že od chlapa a dítěte utečeš, ale bojíš se toho soudu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
24.6.25 10:27
@Bytsamsebou píše: Více

hele, já s nimi pracuju, vím, jak to tam chodí.. přesto je už kvůli dětem dobré z toho vystoupit.. ovšem ji ještě čeká soud, taky to nebude výkvět, no… Jedna státní zástupkyně na tohle vždycky říkala : Aha, tak to tu máme zas, jaký šel, takového potkal…

co k tomu dodat, no…

Přesto tohle žádným dětem nepřeju.. Nemůžou za to a vyroste z nich bohužel akorát to samé :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1777
24.6.25 23:41

Tak když máte jasno v tom, že neodejdete, tak potom holt zůstanete a budete to dál trpět. Varianty jsou jen dvě a tu pro vás lepší jste vyloučila. Zbývá vám tedy pouze ta horší. Tím je to rozhodnuto… Ale opravdu nikdy nepochopím, proč si ženské dělají děti s příšernými partnery, kteří jim nevyhovují? Copak se ani jedna nezastaví aspoň na tak dlouho, aby jí došlo, že u toho dítěte bude fakt velké riziko toho, že bude celý otec? Dítě totiž není stroprocentní kopie matky. Má i geny otce. A může se pěkně potatit. Opravdu chcete riskovat, že budete mít takové v životě ve výsledku dva? Mě to hlava prostě nebere. To je jak kdybyste si vůbec neuvědomovaly, že to, kdo je otcem, to dítě ovlivňuje - a ne zrovna málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
25.6.25 02:27

Na 6 hodin odejít od miminka nebo i s miminkem a nerict kam jdu, to snad bude vyvadet kazdy rodic

Zase nejaky hezky trolling

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria