Partner mi lhal do očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1977
18.10.25 23:55

A o čem lže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31286
19.10.25 02:15

Zalezi v cem, no… Ja zcela uprimne muzi taky obcas neco zatajim :nevim: :oops: ale jsou to prkotiny, u kterych vim, ze by měl řeči, o ktery nestojim. Treba ze sem na temu utratila min, nez kolik to doopravdy bylo, nebo si kupuju syry v syrarne, ktery něco stoji… Jenze me se nechce poslouchat prednaska kvuli stovce…
Takze fakt zalezi, o co konkretne jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
19.10.25 05:40
@Anonymní píše: Více

Navrhovat rozchod je blbost. Buď se s ním rozejít chceš, tak se rozejdi. Nebo nechceš, tak to nenavrhuj. Je snad jasné, že pokud se rozejít nechce, tak ti v takové chvíli nakecá a slíbí cokoliv… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
19.10.25 23:22
@Anonymní píše: Více

Zcela souhlasím s Yasmen. K tomu ještě dodám, že chlap, co slibuje „já už to niody neudělám“ a stejně udělá, je v pozici věčného dítěte a tebe vidí v pozici své matky. To se nezmění. A to v situaci, kdy máte dítě, fakt nechceš. Jsi pak na všechno sama a děti máš vlastně dvě, akorát jeho už nevychováš. Vztahy jsou o tom, že hledáš nejvhodnějšího partnera pro založení rodiny. Ne o tom, že néjakého potkáš a budeš si myslet, že ho změníš, aby se tím vhodným stal. Mnoho z nás si nabilo h.bu a to je asi jediná motivace, proč tady v diskuzích radíme. Některé chyby člověk musí udělat sám, to je třeba to, že s ním ještě jsi, některé chyby je možné přeskočit, třeba si s ním pořídit rodinu. Takže lidi jako jsem já stále doufají, že lidi jako jsi ty se z našich chyb poučí, aniž by je museli dělat. UKONČI TO. Milovat budeš jiného a vhodnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
20.10.25 00:07
@Mar__tanka1983 píše: Více

Moc se tady tim nechlub, nebo se dozvis, ze se s tebou ma muz rozejit…

Zakladatelko, zalezi o co jde. Ja se priznam, ze zatajuju muzi trasu, kudy jedu domu z prace. Nechci totiz poslouchat přednášku, proc jsem mela jet jinudy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.25 15:42
@Lissima píše: Více

Přesně tak se začínám cítit. Vlastně jako matka s dítětem, a to jsem mladá a on je starší než já :D Začínám cítit potřebu ho hlídat víc a vyptávat se, ne protože jsem semetrika, ale protože už xkrát lhal a prostě už si nejsem jistá. Když mu to takhle řeknu, tak mi odpoví, že lže protože mě nechtěl naštvat, a že řeším pí-oviny. Pak se omlouvá a je jak beránek. Jen nevím, zda jsem na rozchod připravena. Mám ho ráda. Asi umí hodně dobře manipulovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.25 15:45
@andrasteia píše: Více

Samozřejmě takové lži bych neřešila, ani bych si toho nevšimla. Bohužel mám na mysli lži, které jsou pro vztah důležité a hodně škodlivé. Věci jako kde partner byl, s kým vlastně byl atd. Už mezi sebou máme špatné zkušenosti s tímto bohužel, a začínám mít pocit, že mi vlastně lže o všem a že mi je nevěrný, což bych od něj nikdy nečekala… Sám pořád říká jak je mi věrný a že podvádění je špatný blablabla :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky