Partner odmítá prezervativy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.2.23 13:18

@smile_xxx Tak on ty svoje hojně používá, já na něj nechci ani sáhnout. Stejně tak mi není příjemné, když sahá on na mě. A strašně mě to mrzí.

• Citovat
  • Upravit
5657
13.2.23 13:20
@Anonymní píše:
Jako táta je úžasný, pro rodinu by se rozdal. Na jednu stranu ho dokážu pochopit, že už je taky podrážděný, měsíc jsme spolu nespali, nemůže na mě ani sahat, není mi to vůbec příjemné, při pomyšlení na orální sex se mi zvedá žaludek. Na tu druhou si říkám, že by mohl být víc ohleduplný vůči mně.

Nevyberes si. Jsou tu uzivatelky, ktere ti reknou, ze nedat chlapovi mesic je ok, protoze nejsi stroj/zbozi, ale jsou tu i takove, ktere te odsoudi a budou ti tvrdit, jak pujde chlap jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.23 13:22

@smile_xxx Kvůli tělíska. Před otěhtoněním jsem sex milovala, spali jsme spolu i několikrát denně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.23 13:23

@smile_xxx Hledáš zbytečně problémy tam, kde nejsou :)

• Citovat
  • Upravit
72725
@Anonymní píše:
@martina.se Právě ten Pharmatex se mi zdá jako dobrou volbou + hlídání plodných dnů. Ale chci tam mít ještě trošku větší pojistku v podobě aspoň toho prezervativu, no.

Poslala bych ho fakt do tmy.. já ha nemůžu, třeba.. takže je to na muži. Jednou selhal a za chvíli mám termín. No teď už ví, že bude se nechá smiknout, nebo bez gumy nic :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505

Chlap se je s prominutím pěkný sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
13.2.23 13:25
@Anonymní píše:
@smile_xxx Kvůli tělíska. Před otěhtoněním jsem sex milovala, spali jsme spolu i několikrát denně.

Ty se toho klidně vzdáš úplně, nic z toho nemáš a tvůj sobec řeší trochu latexu? Takovýho kr*téna aby člověk teda pohledal :roll:
Edit: řeknu ti tajemstvím. Tohle by jentak nějaká teda fakt netrpěla. Vyžeň si to z hlavy. Stejně jako „chlap to potřebuje“. Jeho boj, když se neumí chovat, jeho problém. Ne tvůj ;)

Příspěvek upraven 13.02.23 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.23 13:27
@Sisika9 píše:
Ty se toho klidně vzdáš úplně, nic z toho nemáš a tvůj sobec řeší trochu latexu? Takovýho kr*téna aby člověk teda pohledal :roll:

Tohle je dobrý argument při příští konverzaci!

• Citovat
  • Upravit
680
13.2.23 13:27
@Anonymní píše:
To jsem řekla já, ne on. Přečti si to ještě jednou. Funguje úplně normálně, ale náš vztah trpí mým nulovým libidem. Chlap prostě ten sex potřebuje.

Jo, promiň, už to vidím. Každopádně bych si to nedávala za vinu, je spousta ženských, které nemůžou antikoncepci. Sama mám leidenskou mutaci a s hormony mám do konce života utrum. Pokud nějaký sex nutně potřebuje, musí pochopit, že bez kondomu už nebude mít nic. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
13.2.23 13:28

Pochopila bych, kdyby řekl „mně je to s kondomem nepříjemný, nic z toho nemám, pojďme spolu zkusit hledat alternativy“. Na vynucování si věcí z pozice domnělé síly jsem alergická, takže bych místo hledání vstřícného řešení prohlásila „nenasadís, nezasuneš“ a ať si pán tvorstva třeba trhne nohou.
Já po zavedení Mireny x měsíců špinila a měla chuť na sex nula, manžel respektoval a čekal. Časem se to srovnalo, během asi půl roku, a pak jsme se vrátili do původních kolejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
13.2.23 13:37
@martina.se píše:
Partner stojí dost za houby, když se chová takhle. Nehormonalni leda pesar, spermicidní krém.. ale to jsou takové ne úplně spolehlivé metody :think:

Nemusi stat za houby. Muj manzel treba prezervativ nesnese. Celkem se za to stydi, ale fakt mu to s tou gumou neslo. Nulovej cit, i s tim supertenkym.

• Citovat
  • Upravit
6794
13.2.23 13:40
@Anonymní píše:
Po druhém porodu mám v plánu nehormonální tělísko, ale to zatím neřeším. Momentálně mám jiné starosti s aktuální antikoncepcí.

Nehormonalni telisko zenam sedne jeste mene casto nez hormonalni.
Nedobre delas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital