Partner odmítá prezervativy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
343
13.2.23 13:46
@Anonymní píše:
Máme skoro dvouletého syna a po porodu jsem si nechala zavést hormonální tělísko. Jenže to mi vůbec nesedí, pořád jsem si říkala, že se to zlepší, ale nic se neděje. Hodně trpí i náš vztah (nulové libido, náladovost aj.). Příští měsíc mám mít preventivní prohlídku na gynekologii a bavila jsem s partnerem o tom, že si ho dám vytáhnout. Dítě plánujeme až příští rok, takže žádnou hormonálního antikoncepci už nechci. Řekla jsem mu tak, že budeme muset používat prezervativy, protože v přerušované mu už nedůvěřuji (máme z ní syna). No, strhla se hádka, že on žádné „gumy“ používat nebude. Tak jsem mu řekla, že já to tělísko mám taky kvůli něj, ne kvůli sebe, tak by to ten rok a půl mohl přežít (případně jsem navrhla, že budeme používat Pharmatex a prezervativ jen v plodné dny). Ne, to prý nepřipadá v úvahu. Na to jsem mu řekla, že si teda to tělísko nevytáhnu, když má k tomu takový přístup, ale ať si pak nestěžuje, že jde náš vztah do kopru.

Je nějaká jiná nehormonální antikopce? Znám ještě náplasti, ale tam nevím, jak je to pak s otěhotněním. Ráda bych právě teď tělu dopřála ten rok a půl na to, aby se dalo do pořádku, než pak případně otěhotním.

Díky moc za rady a omlouvám se za anonym - avšak věřím, že chápete.

Zakladatelko, tak když ho tak strašně „obtěžují“ kondomy, tak ať si dá udělat vasektomii, frajer jeden. ;) Jsem upřímně řečeno alergická na tyhle chytráky, kteří si navymýšlí, co všechno by žena měla do sebe cpát (ačkoliv mnoha hormony nedělají vůbec dobře) a pak je jim zatěžko si na 5 min vzít blbý kondom. Za mě je tohle teda dost red flag - chlap, který odmítá kondom pro vlastní „pohodlí“, který mimochodem nijak nezasahuje do jeho organismu, ale partnerku doslova nutí si (často) huntovat tělo, je pro mě sobec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2699
13.2.23 13:46
@Cullenova píše:
Nevyberes si. Jsou tu uzivatelky, ktere ti reknou, ze nedat chlapovi mesic je ok, protoze nejsi stroj/zbozi, ale jsou tu i takove, ktere te odsoudi a budou ti tvrdit, jak pujde chlap jinam.

Uživatelky a vůbec ženské, které tvrdí, že má žena dělat chlapovi pomyšlení, jinak půjde chlap jinam, jsou prostě jen zamindrákované ubožačky. Jako kdyby snad žena neměla i jiné alternativy a byla už nadosmrti závislá na tom partnerovi. A na toho chlapa určitě čekají zástupy submisivních slepiček, co si nechají všechno líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.2.23 13:47

Hele v tomhle případě se váš sexální život dost zlepší, pokud si milostpán uvědomí, že kromě svého výstiřku potřebuje pečovat i o spokojenost vlastí ženy.

Takže ano - nenasadíš, nezasuneš.

A ta varianta vasektomie je taky dobrá možnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
13.2.23 13:50

Pharmatex je super, pak me napadl nejaky pesar, ale nemam zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
13.2.23 13:50
@Ou píše:
Hele v tomhle případě se váš sexální život dost zlepší, pokud si milostpán uvědomí, že kromě svého výstiřku potřebuje pečovat i o spokojenost vlastí ženy.

když chtějí další dítě a nezaplatit z vlastní kapsy umělé oplodnění, tak vasektomie opravdu není dobrá možnost
možnosti jsou ještě různé pesary a femcupy atd., ale jedině v případě, že by chlap byl skutečně na latex alergický, jinak prostě gumička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9419
13.2.23 13:52

Tvůj chlap je teda pěkný sobec :pocitac: já bych ho poslala do háje, nechce kondom, nebude sex - hotovo. Jasně, jemu se to mluví, on si užije, ale těhotná budeš ty, on ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
13.2.23 13:54
@Roxy ivka píše:
Uživatelky a vůbec ženské, které tvrdí, že má žena dělat chlapovi pomyšlení, jinak půjde chlap jinam, jsou prostě jen zamindrákované ubožačky. Jako kdyby snad žena neměla i jiné alternativy a byla už nadosmrti závislá na tom partnerovi. A na toho chlapa určitě čekají zástupy submisivních slepiček, co si nechají všechno líbit.

Souhlas, mně to připadá fakt uvažování z roku 1860. Je mi upřímně takových žen líto, jelikož nikdy asi nepoznaly zdravý a rovnocenný partnerský vztah. A i tak bychom našli miliardu případů, kde se žena snažila sebevíc, běhala kolem dětí, domácnosti a ještě „podržela“ chlapovi, kdykoliv si řekl a on stejně běhal za milenkami…ale to byla samozřejmě taky vina těch žen, určitě se snažily málo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2699
13.2.23 13:58
@babeandbae píše:
Souhlas, mně to připadá fakt uvažování z roku 1860. Je mi upřímně takových žen líto, jelikož nikdy asi nepoznaly zdravý a rovnocenný partnerský vztah. A i tak bychom našli miliardu případů, kde se žena snažila sebevíc, běhala kolem dětí, domácnosti a ještě „podržela“ chlapovi, kdykoliv si řekl a on stejně běhal za milenkami…ale to byla samozřejmě taky vina těch žen, určitě se snažily málo. :zed:

Přesně, takové uvažování fakt nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.2.23 13:59
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 Nad tím jsem taky uvažovala, ale nechce se mi za něj dávat několik tisíc (u mého dr. stojí 4000 Kč včetně zavedení), když vím, že za rok ho budu chtít zase vytáhnout.

Ale to hormonální na 3 roky je taky pálka, když se nechává aspoň 5 let. Já teda při hormonálním tělísku pokles chuti nepociťuju, spíš mi přijde, že je to lepší než při HA. Vstřebává se to pouze lokálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
13.2.23 14:01
@annlady píše:
když chtějí další dítě a nezaplatit z vlastní kapsy umělé oplodnění, tak vasektomie opravdu není dobrá možnost
možnosti jsou ještě různé pesary a femcupy atd., ale jedině v případě, že by chlap byl skutečně na latex alergický, jinak prostě gumička

Vasektomie je normálně vratná a často se právě využívá v „dočasných“ případech, kdy pár ještě nechce děti a žena ze zdrav. důvodů nemůže mít tělísko/antikoncepci atd. Ona možnost mít pak děti se snižuje postupně časem, který od zákroku uplynul, takže třeba rok je v tomto případě prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102843
13.2.23 14:02
@Ou píše:

Jasne, když planuji za rok druhe dite, tak to fakt geniální rada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102843
13.2.23 14:05
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 Nad tím jsem taky uvažovala, ale nechce se mi za něj dávat několik tisíc (u mého dr. stojí 4000 Kč včetně zavedení), když vím, že za rok ho budu chtít zase vytáhnout.

Hele, pokud ho chces po druheme ditku, tak bych do nej sla klidne hned a neresila blbé 4 litry… Alespoň zjistis, zda ti vyhovuje, nebo jestli budes po ditku presvedcovat partnera na tu vasektomii…
Nebo to nevhat na nem a prerusovat a když se to neppvede, tak bude dite proste driv, když ho stejne chcete, tak to zas nebude takova tragedie, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.2.23 14:06

Bývalý se mnou spal jednou s kondomem, poté řekl, že si to mám nějak zajistit, ale on si to nasazovat už nebude, že přece prášky nestojí tolik, že je zaplatí. No a proto je bývalý. Nehodlal se dál vzdělávat, třeba co s tělem dělají umělé hormony, jemu to bylo nepohodlné a basta.

Proč proboha vůbec uvažuješ o tom, co máš změnit TY? To ho tak potřebuješ? Prostě guma a lepší chlap, tohohle poslat dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí